Η GoodWe λανσάρει το σύστημα μπαταριών C&I Lynx C 60kWh

Η GoodWe λανσάρει το σύστημα μπαταριών C&I Lynx C 60kWh

1.055 επισκέψεις στο άρθρο (23/02/2024)

Για έξυπνες και κλιμακούμενες λύσεις Solar-Plus-Storage.

Η GoodWe, κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής ηλιακών μετατροπέων και πάροχος ενεργειακών λύσεων, ενισχύει το χαρτοφυλάκιο αποθήκευσης ενέργειας για εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις (C&I) με την τελευταία καινοτομία της, το σύστημα μπαταριών Lynx C 60kWh. Σχεδιασμένο για απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τον υβριδικό αντιστροφέα GoodWe ET 15-30kW, αυτό το σύστημα μπαταριών προσφέρει ευέλικτη επέκταση, προσαρμοζόμενο στις εξελισσόμενες ενεργειακές ανάγκες μικρών και μεσαίων σεναρίων C&I, όπως βιομηχανικά πάρκα, γεωργικές εφαρμογές και εμπορικά συγκροτήματα.


Ο ET 15-30kW είναι η ναυαρχίδα της σειράς υβριδικών αντιστροφέων της GoodWe και έχει δοκιμαστεί στην αγορά. Για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών για ένα εύκολο στην εγκατάσταση σύστημα μετατροπέα συν μπαταρία, η σειρά Lynx C 60kWh αποτελεί την πιο εύχρηστη λύση με τον μετατροπέα της σειράς ET15-30kW. Μαζί, αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση αποθήκευσης ενέργειας, διευκολύνοντας την αποτελεσματική εφεδρική ενέργεια, την εξοικονόμηση αιχμής και την εξορθολογισμένη διαχείριση φορτίου. Αυτές οι δυνατότητες είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να βελτιστοποιήσουν την αυτοκατανάλωση, να μειώσουν το κόστος και να συμβάλουν σε μια πιο βιώσιμη ανάπτυξη.


Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι η επεκτασιμότητα του συστήματος. Ένα σύστημα ET 30kW/Lynx C 60kWh μπορεί να επεκταθεί με την προσθήκη έως και δύο επιπλέον μπαταριών Lynx C (εξαιρουμένου του χώρου του μετατροπέα), δημιουργώντας ένα σύστημα 30kW/180kWh. Περαιτέρω επεκτάσεις θα είναι δυνατές μέσω της παράλληλης σύνδεσης των μετατροπέων της σειράς ET, μια λειτουργία που προστίθεται σύντομα.


Διευκολύνοντας τη λειτουργία σε εξωτερικούς χώρους σε διαφορετικές κλιματικές συνθήκες, το σύστημα μπαταριών Lynx C 60kWh μπορεί να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τη θερμοκρασία μέσω μηχανισμών θέρμανσης και ψύξης. Λόγω του συμπαγούς σχεδιασμού του συστήματος, η μεταφορά και η εγκατάσταση καθίστανται απλές, εξασφαλίζοντας μια εγκατάσταση χωρίς προβλήματα για τους εγκαταστάτες και μελετητές. Οι λειτουργίες χειρισμού και συντήρησης (O&M) εκτελούνται με υψηλή απόδοση λόγω της αρθρωτής λειτουργίας του, μαζί με άλλα χαρακτηριστικά όπως η προστασία IP55 και C4.

Συνέχεια του άρθρου >>>