H Grundfos στην μάχη κατά του κορωνoϊού

1.919 επισκέψεις στο άρθρο

Είναι επιτακτική ανάγκη να συνεισφέρουμε όλοι...

Το εργοστάσιο παραγωγής της  GRUNDFOS στο Bjerringbro της Δανίας θα παραδίδει έως και 5.000 προστατευτικές μάσκες (ασπίδες) προσώπου ημερησίως για να βοηθήσει τις υγειονομικές υπηρεσίες στον αγώνα κατά του κορωνοϊού.

Η ομάδα της Grundfos, 36 ώρες μετά την κλήση της Υπηρεσίας Φαρμάκων της Δανίας, είχε κατασκευάσει ήδη το πρωτότυπο, και την Παρασκευή 3 Απριλίου, ξεκίνησε η παραγωγή.
Έως και 5.000 προστατευτικά καλύμματα (ασπίδες) προσώπου, θα προσφέρονται καθημερινά ανάλογα με τη ζήτηση, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και της περίθαλψης να μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους ασθενείς από τον κορωνοϊό.

Η παράδοση των υλικών θα περιλαμβάνει επίσης και άλλες χώρες, στις οποίες η Grundfos διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής. Για παράδειγμα, 2.500 προστατευτικά καλύμματα  θα παραδοθούν σε τοπικό νοσοκομείο της Γαλλίας την Δευτέρα 6 Απριλίου.

"Είμαι απίστευτα υπερήφανος για τους εξειδικευμένους συναδέλφους μας, που ανταποκρίθηκαν τόσο γρήγορα. Είναι επιτακτική ανάγκη να συνεισφέρουμε όλοι με λύσεις με κάθε δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να μπορούμε να στηρίξουμε το προσωπικό υγείας και φροντίδας στον αγώνα κατά του κορωνοϊού. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν", αναφέρει ο Morten Bach Jensen, Αντιπρόεδρος του Ομίλου, HVAC OEM, Grundfos.

 
GRUNDFOS  ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ
20ο χλμ. Αθηνών-Μαρκοπούλου 19002 Παιανία
Τηλ. 210-6683400 - Fax 210-6646273
 www.grundfos.gr