Η HELL ENERGY στηρίζει έμπρακτα την Ανακύκλωση Συσκευασιών στους Μπλε Κάδους

1.887 επισκέψεις στο άρθρο

Η HELL ENERGY Drink στηρίζει έμπρακτα την Ανακύκλωση Συσκευασιών στους Μπλε Κάδους, καταβάλλοντας συστηματικά τα τέλη ανακύκλωσης για το αλουμίνιο, τα υλικά συσκευασίας και το πλαστικό.

Η HELL ENERGY Drink, ένας από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους παίκτες στην αγορά των FMCG προϊόντων,στηρίζει έμπρακτα την Ανακύκλωση Συσκευασιών στους Μπλε Κάδους, καταβάλλοντας συστηματικά τα τέλη ανακύκλωσης για το αλουμίνιο, τα υλικά συσκευασίας και το πλαστικό.
 
Μέσα σε μόλις 4 έτη, από την είσοδο της στην ελληνική αγορά, το 2014, η HELLENERGYέχει καταγράψει μια εντυπωσιακή πορεία και παραμένει πιστή στο όραμά της για περιορισμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την προστασία των φυσικών πόρων στις περιοχές που δραστηριοποιείται. Ως εκ τούτου, η εταιρεία έχει συνεισφέρει ενεργά στην ανακύκλωσης της χώρας μας καταβάλλοντας στο διάστημα της λειτουργίας της χρηματική συνεισφορά που αντιστοιχεί σε 350 μπλε κάδους ή σε ένα όχημα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών. 
 
Η HELL ENERGYείναι γνωστή για την ιδιαίτερη προσέγγιση της σε περιβαλλοντικά ζητήματα, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται και από την κατασκευή ενός από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια εμφιάλωσης στον κόσμο, το 2013 στο Μίσκολτς. Επιπλέον, την άνοιξη του 2017, η HELL ξεκίνησε την παραγωγή υψηλής ποιότητας συσκευασιών από αλουμίνιο στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της. Το QUALITY PACK, το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής κουτιών αλουμινίου για ποτά στην Ουγγαρία, εταιρεία -μέλος του ομίλου της HELL.
 
Ο Γιώργος Μπουντακίδης, Διευθυντή της HELL ENERGY στην Ελλάδα,  δήλωσε: «Δέσμευση της εταιρείας μας ήταν ανέκαθεν η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Για αυτό το λόγο αναζητούμε συνεχώς βιώσιμους τρόπους ανάπτυξης,  προσφέροντας και προστατεύονταςτο περιβάλλον.  Μέσα από την συνεχή στήριξη μας θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να ενθαρρύνουμε την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσηςστο έργο της, δεδομένου ότι η ανακύκλωση αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την προστασίατου περιβάλλοντος. Δεν είναι μία εφήμερη τάση της εποχής αλλά αντίθεταμια σταθερή, καθημερινή διαδικασία απαραίτητη για το μέλλον μας.»