Τα θέματα 4green στα Google News
NEWSletter: 3 φορές την βδομάδα, στο e-mail σου Κάνε εγγραφή >
Η Idator θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τις εξελίξεις στον κλάδο του νερού και των λυμάτων, στην εξειδικευμένη έκθεση που θα γίνει από 17 έως 19 Μαρτίου στο M.E.C. Παιανίας.
Η Idator συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στην 5η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογιών Περιβάλλοντος Verdetec 2023, τη μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη έκθεση, που αφορά τις «πράσινες» τεχνολογίες στην Ελλάδα, η οποία θα διεξαχθεί στο M.E.C. Παιανίας από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου 2023 και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος επαγγελματιών, ηγετών και εμπειρογνωμόνων του κλάδου.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με την ομάδα των έμπειρων στελεχών της Idator και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και τις προόδους που γίνονται στον κλάδο του νερού και των λυμάτων.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Ενεργειακή απόδοση στο φουλ με αντλία θερμότητας αέρα/νερού για κτίρια
Νέα χρώματα, νέα διάθεση – και προστασία για το σπίτι σου
SOLE ΑΒΕΕ: Ηλιακοί θερμοσίφωνες με υψηλή απόδοση, ανθεκτικότητα και οικολογική συνείδηση
Πώς το επαγγελματικό σας κτίριο μειώνει τα έξοδα
Οικονομία παντού με υγραέριο: Από την κουζίνα ως την επιχείρηση
Βρείτε τον «δικό σας» τύπο κλιματιστικού (Split, Κεντρικό ή Φορητό)
Τεχνογνωσία και εμπειρία σε λύσεις ψύξης, θέρμανσης, φυσικού αερίου και αφύγρανσης
Ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκού εξοπλισμού
V-TAC HELLAS: Η κορυφαία επιλογή για φωτοβολταϊκά συστήματα
Home | Sitemap | Συνεργασία | Επικοινωνία |
Copyright © 2025 - 4green.gr