Η KOSTAL χορηγός στην ημερίδα που διοργανώνει ο ΣΕΦ

1.861 επισκέψεις στο άρθρο

Η KOSTAL χορηγός στην ημερίδα που διοργανώνει ο ΣΕΦ με θέμα: “Φωτοβολταϊκά 2020: Ο ενεργειακός μετασχηματισμός ξεκίνησε”.

Η KOSTAL είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς μιας από τις σημαντικότερες ημερίδες της χρονιάς για την ενέργεια, την οποία διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών την Τετάρτη στις 19 Φεβρουαρίου, στην Αίγλη Ζαππείου.
 
Η ημερίδα “Φωτοβολταϊκά 2020: Ο ενεργειακός μετασχηματισμός ξεκίνησε” απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους για την αγορά φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα, η οποία βρίσκεται σήμερα σε μια σημαντική φάση εξέλιξης. Η θεματολογία καλύπτει σφαιρικά το παρόν και το μέλλον των έργων φωτοβολταϊκών και απευθύνεται μεταξύ άλλων στους αρμόδιους φορείς, στα στελέχη των εταιριών του κλάδου, στους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, σε ανεξάρτητους μηχανικούς, σύμβουλους έργων φωτοβολταϊκών και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να γνωρίσει τις θέσεις του Συνδέσμου που εστιάζουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της αγοράς.
 
Η θεματολογία της ημερίδας  χωρίζεται σε δύο ενότητες, α)“Αυτοπαραγωγή Ενέργειας” όπου θα παρουσιαστούν το θεσμικό πλαίσιο και η τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική αγορά φωτοβολταϊκών με έμφαση στα μικρά οικιακά και εμπορικά συστήματα αυτοπαραγωγής και β) “Τεχνολογικές εξελίξεις στα φωτοβολταϊκά”  με παρουσίαση όλων των νέων τεχνολογιών σε επίπεδο Φ/Β πλαισίων, Inverters, αποθήκευση ενέργειας και του υπόλοιπου τεχνολογικού εξοπλισμού.
 
Η KOSTAL, 2 φορές βραβευμένη (Energy Storage Inspection 2018 και 2019) για το πιο αποδοτικό και οικολογικό υβριδικό σύστημα, συμβάλει με την τεχνογνωσία της, στηρίζει τη συγκεκριμένη ημερίδα με τη χορηγία της, καθώς και με την παρουσία Ελληνικής της ομάδας στην εκδήλωση.
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στον δικτυακό τόπο του Συνδέσμου www.helapco.gr.