Η LG B2B Ακαδημία καλωσορίζει το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης σεμιναρίων

Διαβάστηκε από 1277 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/7/2019

H LG επεκτείνει το πλαίσιο δράσης της B2B Ακαδημίας της γιορτάζοντας 10 χρόνια λειτουργίας με νέα προνόμια σε όλους τους επαγγελματίες.

 
Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) επεκτείνει το πλαίσιο δράσης της Β2Β Ακαδημίας γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας της και παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης για εκπαιδευτικά σεμινάρια LG B2B Academy Club αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του κλάδου. Τα μέλη του LG B2B Academy Club έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια, λαμβάνοντας πιστοποίηση παρακολούθησης ηλεκτρονικά και σύμφωνα με το πρόγραμμα επιβράβευσης, να συλλέξουν πόντους με διάφορες ενέργειες και να κερδίσουν μοναδικά δώρα. Μέσα από τους κύκλους σεμιναρίων οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές της LG μεταδίδουν την τεχνογνωσία της εταιρείας στους επαγγελματίες των σχετικών κλάδων και τους παρέχουν πρακτική εξάσκηση στα LG προϊόντα με τη χρήση των τελευταίων και πιο εξελιγμένων τεχνολογιών και εξοπλισμού.
 
Η LG B2B Ακαδημία ιδρύθηκε το 2009 και στηρίζει τα τελευταία 10 χρόνια τους επαγγελματίες με επιμορφωτικά σεμινάρια που καλύπτουν τις ανάγκες συνεχούς εκπαίδευσής τους σε ό,τι αφορά στην εγκατάσταση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, επαγγελματικών οθονών και installations digital signage, συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού, εξαερισμού, αλλά και παραγωγής ζεστού νερού. Οι άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτές είναι εξειδικευμένα στελέχη της LG με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στην αγορά και στα προϊόντα της εταιρείας.
 
Τα σεμινάρια διοργανώνονται καθ` όλη τη διάρκεια του έτους στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα και σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα και την Κύπρο και μέσω αυτών οι επαγγελματίες και οι συνεργάτες της LG μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο και την τεχνογνωσία τους στους τομείς που τους ενδιαφέρουν. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μέσω του website, μπορούν να γίνουν μέλη του LG B2B Academy Club, να ενημερωθούν για τα σεμινάρια που τους ενδιαφέρουν, να κλείσουν το εισιτήριό τους, να απαντήσουν σε ερωτηματολόγια και να λάβουν πιστοποιήσεις παρακολούθησης των σεμιναρίων ηλεκτρονικά. Ακόμη, έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν πόντους επιβράβευσης και να τους εξαργυρώσουν, επιλέγοντας δώρα από μια πλούσια γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και να συμμετέχουν στις εξειδικευμένες δράσεις του Club παρακολουθώντας τα δωρεάν σεμινάρια της Ακαδημίας.
 
Για εγγραφή μέλους επισκεφθείτε το παρακάτω link: www.lgb2bacademyclub.gr
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για το «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον»

Ξεκίνησαν τα αιτήματα στον ΔΕΔΔΗΕ για net metering

Εναέριες θερμογραφήσεις φωτοβολταϊκών!

Αντλίες και πιεστικά Grundfos, για πάντα κοντά σας!

Φωτισμός Πισίνας από την Mechanical Solutions

Διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ στα Corporate Superbrands 2018-2019

Η LG φέρνει την τεχνογνωσία της για τα ηλιακά πάνελ στο ευρωπαϊκό κοινό

Η εταιρία DAUWIN - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ

Ρουμελιώτης: Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στα ενεργειακά κτίρια

H άνεση στον χώρο σας!

140 εκατ. ευρώ για την πρόληψη πυρκαγιών

Ξυλόμαλλο: Η φύση συναντάει την ηχομόνωση

Θέρμανση & ψύξη με υπογραφή από την Olefini

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας

Διεθνής Διάκριση για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ν. Σερρών

NANODOMI: Παραδόσεις Φ/Β Πάρκων συνολικής ισχύος 2,9MWp

AQUA PROJECT: Λύσεις για τη διαχείριση της κατανάλωσης των υδάτων

20 χρόνια εμπειρίας περιβαλλοντικού σχεδιασμού και κατασκευής

Τρεις κινήσεις για την ενίσχυση των ΑΠΕ από το ΥΠΕΝ

περισσότερα »