Η LG Pro:Centric Direct 3.0 φέρνει νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά στη διαχείριση του ξενοδοχείου

Διαβάστηκε από 1151 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/11/2019

Η πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης προσφέρει μοναδικό έλεγχο του δωματίου με κέντρο την τηλεόραση

 
Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα έκδοση της αξιόπιστης πλατφόρμας διαχείρισης ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, Pro:Centric Direct 3.0. Η νέα έκδοση βασίζεται στα επιτυχημένα χαρακτηριστικά των προηγούμενων και εισάγει νέες καινοτόμες λειτουργίες που προωθούν τη διαχείριση ξενοδοχείων. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται εδώ και καιρό από τους ξενοδόχους για να κάνουν πιο εύκολη την επικοινωνία με τους επισκέπτες. Η πλατφόρμα εφαρμόζεται στις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, χρησιμοποιώντας απομακρυσμένη διαχείριση για να προσφέρει στους επισκέπτες εξατομικευμένες πληροφορίες και τη δυνατότητα επικοινωνίας με τη ρεσεψιόν μέσω των τηλεοράσεων του ξενοδοχείου. Η νέα Pro:Centric 3.0 πηγαίνει όλα αυτά στο επόμενο επίπεδο.
 
Internet of Things
Καθώς οι επισκέπτες συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τις συσκευές IoT στα σπίτια τους, πολλά ξενοδοχεία τρέχουν για να προλάβουν τις αλλαγές. Η LG Pro:Centric Direct 3.0 απλοποιεί τη διαδικασία επιτρέποντας στους επισκέπτες να ελέγχουν τα φώτα, τις κουρτίνες, ακόμη και τις κλειδαριές μέσω της τηλεόρασης στο δωμάτιο. Επίσης, η νέα έκδοση χρησιμοποιεί το δημοφιλές πρωτόκολλο Zigbee για να ενσωματώσει συσκευές IoT στο σύστημα της τηλεόρασης. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές ξενοδοχείων μπορούν να ρυθμίσουν από απόσταση και να αξιοποιήσουν τις ρυθμίσεις IoT ανά δωμάτιο ή γκρουπ δωματίων. Κανένα άλλο σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων δεν προσφέρει μια εσωτερική λύση IoT, με την οποία οι ξενοδόχοι δεν χρειάζεται να συνδυάζουν άλλες λύσεις. Η τηλεόραση, η πλατφόρμα διαχείρισης και η ενσωμάτωση του IoT αποτελούν μέρος μιας λύσης που εγκαθίσταται εύκολα.
 
Φωνητική εντολή
Πολλοί επισκέπτες χρησιμοποιούν εντολές όπως τα Siri, Alexa ή Cortana στο σπίτι τους. Η πλατφόρμα Pro:Centric Direct 3.0 επιτρέπει στους ξενοδόχους να προσφέρουν στους επισκέπτες τους την ίδια ευκολία. Είναι διαθέσιμη με ένα ενσωματωμένο σύστημα φωνητικών εντολών που επιτρέπει στους επισκέπτες να ελέγχουν την τηλεόραση και τις συσκευές IoT με λόγια. Οι επισκέπτες δεν χρειάζεται πλέον να βρουν το τηλεχειριστήριο για να κλείσουν την τηλεόραση όταν πηγαίνουν για ύπνο, ενώ όταν ξυπνούν, μπορούν να της ζητήσουν να τους ενημερώσει για τον καιρό της ημέρας ή τα κοντινά αξιοθέατα και αυτή θα ανταποκριθεί. Το καλύτερο από όλα: φορτώνει τοπικά, το οποίο σημαίνει ότι όλα συμβαίνουν στην τηλεόραση χωρίς πρόσβαση στο cloud. Τα δεδομένα είναι ασφαλή και το σύστημα συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς περί ιδιωτικότητας.
 
Wi-Fi για τους επισκέπτες και τους ξενοδόχους
Η πλατφόρμα Pro:Centric Direct 3.0 προσφέρει λειτουργικότητα SoftAP που απλοποιεί την πολύπλοκη αλλά απαραίτητη διαδικασία παροχής wifi στα δωμάτια. Το SoftAP επιτρέπει στις τηλεοράσεις webOS να εκπέμπουν ένα δίκτυο wifi. Τα υφιστάμενα δίκτυα σε δημόσιους χώρους μπορούν πλέον να εφαρμόσουν λειτουργία γεφύρωσης, η οποία παρέχει πρόσθετη κάλυψη στα δωμάτια χωρίς επιπλέον επένδυση στα σημεία πρόσβασης στα δωμάτια. Δεν χρειάζονται ενισχυτές για την παροχή ξεχωριστών VLAN, προσφέροντας έτσι περισσότερη ασφάλεια τόσο για το ξενοδοχείο όσο και για τους επισκέπτες μέσω απομονωμένων δικτύων ανά δωμάτιο. Μέσω της Pro:Centric Direct 3.0, οι ξενοδόχοι μπορούν να αλλάξουν από απόσταση τον κωδικό ή το όνομα, να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν το δίκτυο και να αξιολογήσουν την ισχύ του καναλιού. Μπορούν επίσης να το κάνουν μέσω του ελεγκτή πρόσβασης διαφόρων παρόχων υλικού HSIA.
 
Αναβάθμιση δημοφιλών χαρακτηριστικών
Μαζί με αυτές τις νέες καινοτόμες δυνατότητες, η LG αναβάθμισε και τα χαρακτηριστικά που έκαναν την πλατφόρμα Pro:Centric Direct δημοφιλή όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Προσφέρει ακόμα την ίδια αξιόπιστη απομακρυσμένη διαχείριση και εξατομίκευση. Τα πρότυπα Full HD πλέον ενσωματώνονται, οπότε όλη η επιφάνεια εργασίας είναι σε πλήρη ανάλυση HD.
 
Η LG Pro:Centric Direct προσφέρει δυνατότητες που καμία άλλη λύση δεν μπορεί να προσφέρει, καθώς είναι η πιο σταθερή, ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική λύση για τους ξενοδόχους στις υποδομές RF και IP. Όπως φαίνεται, η πλατφόρμα αυτή καθορίζει τις τάσεις διαχείρισης ξενοδοχείων για τα επόμενα χρόνια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »