H LG άφησε το στίγμα της στην 26η Συνέλευση Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

2.171 επισκέψεις στο άρθρο

Η LG αρωγός του ελληνικού τουρισμού στήριξε για άλλη μια χρονιά την 26η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ως συνδεδεμένο μέλος του Συνδέσμου και Special Sponsor 2018.

Η LGElectronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions, συνδεδεμένο μέλος του ΣΕΤΕ και Special Sponsor 2018, στήριξαν για 2η συνεχόμενη χρονιά την 26η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τηνΠέμπτη31Μαΐου. Στησυνεδρίαση, παρευρέθηκαν ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος, και η υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη εταιρειών του τουριστικού τομέα, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις πρωτοποριακές digitalsignage λύσεις της LG. Στο πλαίσιο των ομιλιών της γενικής συνέλευσης, αναφέρθηκαν θέματα όπως η τεράστια συμβολή του τουρισμούστην ελληνική οικονομία και οιπροτεραιότητες που αφορούν στη διασύνδεση Τουρισμού και Πολιτισμού, στην εκπαίδευση, στην ανάπτυξη της τουριστικής συνείδησης, στη διασύνδεση του τομέα με την αγροδιατροφή και ευρύτερα με τον πρωτογενή τομέα.
 
Συγκεκριμένα, οιεπαγγελματικέςdigitalsignageλύσειςτηςLGπουήταντοποθετημένεςστοχώροτουΜεγάρουΜουσικήςΑθηνώνπρόσφερανστουςκαλεσμένουςαναβαθμισμένοοπτικοακουστικόπεριεχόμενουψηλήςτεχνολογίαςμέσω του ασύμμετρου video wall αποτελούμενου από 47ΆΆ οθόνες, των stand-alone digital signage οθονών και των 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Signage οθονών.
 
Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός AΔιευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Η LG ήταν και φέτος παρούσα στη σημαντικότερη εκδήλωση του ελληνικού τουρισμού ως Συνδεδεμένο Μέλος του ΣΕΤΕ. Για άλλη μια χρονιά στεκόμαστε δυναμικά δίπλα στις επιχειρήσεις του Τουρισμού προσφέροντας πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα που προάγουν την ανάπτυξή τους. Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία μας, τις πολυετείς μας συνεργασίες με κορυφαίους ξενοδοχειακούς φορείς και τα πολυάριθμα έργα που έχουμε υλοποιήσει νιώθουμε σίγουροι πως μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις χάρη στα πρωτοποριακά μας προϊόντα».