H LG εξοπλίζει Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Αθλητών

1.460 επισκέψεις στο άρθρο

Οι σύγχρονες λύσεις ψηφιακής σήμανσης αναβάθμισαν τον χώρο

Τις επαγγελματικές λύσεις του τμήματος LG Business Solutions της LG Εlectronics, επέλεξε το Κέντρο Φυσικοθεραπείας-Αξιολόγησης και Αποκατάστασης Αθλητών Δημητρίου Σκορδή. Πιο συγκεκριμένα, η LG εξόπλισε το φυσικοθεραπευτήριο με καινοτόμα προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED Video Wall, Ultra-stretch οθόνες, Video Wall οθονών και επαγγελματικές τηλεοράσεις, με στόχο την αναβάθμιση του χώρου και των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 
Οι ασυναγώνιστες οθόνες ΟLED (55EV5D) προσφέρουν απεριόριστη αντίθεση και τέλειο μαύρο χάρη στα  αυτοφωτιζόμενα pixels, τα οποία μπορούν να ελέγξουν τη φωτεινότητά τους μεμονωμένα, συμβάλλοντας στη δημιουργία απίστευτης ποιότητας εικόνας και χρωμάτων για την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης. Επιπλέον, το εξαιρετικά λεπτό πάχος 3mm αλλά και το μοναδικό design των OLED Panels, δίνει τη δυνατότητα ευελιξίας και εύκολης εγκατάστασης.
 
Στο φυσικοθεραπευτήριο εγκαταστάθηκε και η σειρά ultra-stretch 86BH5C, η οποία χάρη στην ιδιαίτερη αναλογία οθόνης 58:9, την ανάλυση 4Κ και το IPS Panel, αποτελεί ιδανική επιλογή για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων καθώς και άλλου είδους πληροφοριών τόσο σε landscape όσο και σε portrait τοποθέτηση. Μέσω της τεχνολογίας Picture-by-Picture (PBP) καθίσταται δυνατός ο διαχωρισμός της οθόνης έως 4 μέρη και κατΆ επέκταση ταυτόχρονη προβολή διαφορετικών περιεχομένων από διαφορετική πηγή καθώς και περιεχόμενο από την εσωτερική μνήμη της συσκευής.
 
Επίσης, η εταιρεία τοποθέτησε στον χώρο ένα video wall σε διάταξη 2x2 που αποτελείται από τις επαγγελματικές οθόνες 47LV35A τεχνολογίας LG Super IPS (Super In Plane Switching) η οποία επιτρέπει την εμπειρία θέασης από οποιαδήποτε γωνία. Η τεχνολογία IPS της LG είναι συνδυασμένη με την υψηλή ποιότητα εικόνας καθώς έχει πολύ χαμηλό χρόνο απόκρισης και πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων σε πολύ γρήγορες εναλλαγές της εικόνας.
 
Τέλος, οι επαγγελματικές τηλεοράσεις που εγκαταστάθηκαν στους χώρους ανάπαυσης ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή ψηφιακή σήμανση του χώρου.
 
Ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, να βλέπουμε μέσα από τις συνεργασίες μας, όπως αυτή με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας-Αξιολόγησης και αποκατάστασης Αθλητών Δημητρίου Σκορδή, να αξιοποιούνται στο έπακρο οι καινοτόμες λύσεις ψηφιακής σήμανσης της LG και να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε χώρου, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των επισκεπτών».