Η LG επιταχύνει την B2B καινοτομία μέσω της συνεργασίας της με την Microsoft

Διαβάστηκε από 1122 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/1/2020

Η LG τροφοδοτεί τα συστήματα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου και διαχείρισης με τεχνολογίες Microsoft Azure Cloud και AI.

 
Σε συνεργασία με τη Microsoft η LG Electronics Inc. (LG) κατασκευάζει συστήματα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου, δημιουργώντας συστήματα διαχείρισης και άλλες υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις. Όπως ανακοινώθηκε στην CES 2020, η LG θα αξιοποιήσει τις υπηρεσίες Microsoft Azure και AI, ώστε να επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των B2B επαγγελματικών δραστηριοτήτων της.
 
Πριν από ένα χρόνο, η LG ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Microsoft για να ενισχύσει και να αναπτύξει περαιτέρω την επιχειρηματική δραστηριότητά της στα συστήματα αυτόνομων οχημάτων και ψυχαγωγίας. Η LG θα επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής των νέων έργων πέρα από τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και περαιτέρω στον κλάδο του εμπορίου.
 
Η LG έχει στόχο να βελτιώσει τα συστήματα διαχείρισης της, ώστε το σύστημα BECON (Building Energy Control) να μπορεί να διαχειρίζεται και να ελέγχει αποτελεσματικότερα τα συστήματα HVAC (θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού) χρησιμοποιώντας το Azure. Παράλληλα με την επέκταση του συστήματος BECON σε όλο τον κόσμο με την υποστήριξη της Microsoft, η εταιρεία θα αναπτύξει την επόμενη έκδοση του BECON με Azure data και υπηρεσίες hybrid cloud + AI.
 
Η ενσωμάτωση του Azure θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη λύση ψυχαγωγίας της LG για μέσα στο όχημα. Αυτό βασίζεται στον δυνατό συνδυασμό της πλατφόρμας webOS Auto της LG και της πλατφόρμας οχημάτων της Microsoft (Microsoft Connected Vehicle Platform) για την επόμενη γενιά συνδεδεμένων οχημάτων. Στην επόμενη έκδοση της webOS Auto, η LG θα προσφέρει διάφορες πρόσθετες εμπειρίες HMI (human machine interface), ειδικά στις περιπτώσεις ψυχαγωγίας εντός του οχήματος και αποδοτικότητας στην εργασία.
 
Τα συστήματα ψυχαγωγίας της LG θα ενσωματώνουν τεχνολογίες εικονικού προσωπικού βοηθού της LG με τον επιταχυντή εικονικού βοηθού της Microsoft και τους προσωπικούς βοηθούς των αυτοκινητοβιομηχανιών, ώστε να βελτιώσουν την εμπειρία από το brand και να παρέχουν διάφορες συνδεδεμένες υπηρεσίες στους τελικούς χρήστες. Αυτή η πρωτοποριακή πλατφόρμα λογισμικού HMI έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει τη δημιουργία εσόδων από νέες ψηφιακές υπηρεσίες.
 
«Η Microsoft φέρνει συμπληρωματικές τεχνολογίες και συνέργειες που προωθούν τις B2B λύσεις της LG», δήλωσε ο Dr. Lee Sang-yong, Senior Vice President και Head of Automotive & Business Solutions Center της LG Electronics. «Η συνεργασία μας με τη Microsoft θα συμβάλει στην ανταγωνιστικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων B2B της LG, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τον κινητήρα ανάπτυξης για το μέλλον».
 
«Η Microsoft δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες mobility να προχωρήσουν προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό και να εντοπίζουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες», δήλωσε ο Sanjay Ravi, General Manager of Automotive Industry της Microsoft Corp. «Η LG προωθεί την καινοτομία και παρέχει στους πελάτες της νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, που βασίζονται στις ψηφιακές της δυνατότητες και την κουλτούρα που βασίζεται στα δεδομένα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »