Η LG φέρνει την τεχνογνωσία της για τα ηλιακά πάνελ στο ευρωπαϊκό κοινό

Διαβάστηκε από 1508 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/6/2019

Λίγοι θα πίστευαν ότι η κορυφαία εταιρεία οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων στον κόσμο θα είναι επίσης ηγέτης στην αγορά λύσεων ηλιακών πάνελ.

 
Ωστόσο, στην Intersolar Europe 2019, μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις αναφορικά με την ηλιακή ενέργεια, η LG Electronics (LG) έκανε τους παρευρισκόμενους να το πιστέψουν. Η έκθεση Intersolar έδωσε τη δυνατότητα στην LG να παρουσιάσει προϊόντα σε συνεργάτες και πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Η LG παρουσίασε στο Μόναχο προηγμένα αποδοτικά ηλιακά πάνελ όπως το Neon 2, Neon 2 BiFacial και Neon R της σειράς V5, τις παραλλαγές ESS Home 8 και Home 10, το LG Smart Energy Package, που αποτελεί ένα από τα κορυφαία ηλιακά πάνελ της LG, το σύστημα αποθήκευσης ESS και την αντλία θερμότητας.
 
Νωρίτερα φέτος η LG παρουσίασε τη νέα σειρά V5 για τα LG NeON 2 και LG NeON 2 Black, που αντικαθιστούν τη σειρά A5 και βελτιώνουν την απόδοση του βάρους των μονάδων. Η βελτιωμένη σειρά V5 του πάνελ υψηλής απόδοσης LG NeON R παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Intersolar Europe 2019. Όπως και το NeON 2, η νέα μονάδα LG NeON R εγγυάται γραμμική απόδοση τουλάχιστον 90,8% ακόμη και μετά από 25 χρόνια. Επιπλέον, η LG έχει βελτιώσει με επιτυχία την παραγωγή των ηλιακών συλλεκτών της με τις διπλές μονάδες V5 που παρέχουν 400 Wp.
 
Μαζί με τα νέα ηλιακά πάνελ, τα νέα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας Home 8 και Home 10 της LG παρουσιάστηκαν παράλληλα με το υπάρχον LG ESS Home 5. Το ESS με DC της LG αποθηκεύει ηλεκτρική ενέργεια πιο αποτελεσματικά από τις μονάδες τύπου ESS τύπου AC αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα. Το LG ESS είναι εξοπλισμένο με trackers 3 MPP τα οποία παράγουν τριφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα, ώστε να μην δημιουργούνται μη ισορροπημένα φορτία. Υπάρχει επίσης ένας προαιρετικός διακόπτης ο οποίος μπορεί να εγκατασταθεί για να διασφαλίσει ότι το σύστημα αποθήκευσης μπορεί να διατηρήσει την τροφοδοσία του ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί επίσης να αποθηκευτεί σε μπαταρίες των 7, 9,8, 14, 16,8 ή 19,6 kWh, οι οποίες καλύπτονται όλες από την 10ετή εγγύηση του συστήματος.
 
Η τρίτη νέα παρουσίαση αφορά το LG Home Energy Package. Αυτή η πιο πρόσφατη κυκλοφορία στη γενιά του LG Solar συνδυάζει το σύστημα αποθήκευσης LG ESS με την αντλία θερμότητας LG Therma V, δίνοντας τη δυνατότητα ενός ολοκληρωμένου συστήματος για την παραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας από μία μόνο πηγή.
 
«Το νέο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας έχει σχεδιαστεί για να απαντά στις ανάγκες των πελατών μας που θέλουν να επενδύσουν σε προηγμένες και ανθεκτικές τεχνολογίες», δήλωσε ο Michael Harre, αντιπρόεδρος του EU Solar Business Group της LG Electronics. «Προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε στην αγορά μια καλά σχεδιασμένη, αξιόπιστη και ισχυρή τεχνολογία για τους ευφυείς ευρωπαίους πελάτες μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »