Η LG για 2η χρονιά Χρυσός Χορηγός Ονομασίας του LG AegeanBall Festival

Διαβάστηκε από 1881 αναγνώστες -

Μεγάλος διαγωνισμός για 4 τυχερούς που θα κερδίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο LG AegeanBall Festival και θα γνωρίσουν από κοντά ένα μεγάλο αστέρι του μπάσκετ!

 
Η LG Electronics (LG) Ελλάς, θα είναι για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Χρυσός Χορηγός Ονομασίας του LG AegeanBall Festival. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2016, από τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη, η οποία σε συνεργασία με τον Δήμο της Σύρου – Ερμούπολης, την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, καθώς και την έγκριση της FIBA, και την υποστήριξη της LG Electronics Hellas αναγνωρίστηκε και αγκαλιάστηκε θερμά από τον κόσμο.

Το LG AegeanBall Festival είναι το μεγαλύτερο 3x3 ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποιείται στην Ελλάδα με ρεκόρ συμμετοχών επαγγελματιών με Super Star Status όπως οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι και Πρωταθλητές Ευρώπης 2017 Κώστας Σλούκας και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και ο Πρωταθλητής Ευρώπης 2016 Κάιλ Χάινς.
 
Με 9 ανοιχτές κατηγορίες για όλο το κόσμο, το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, στην Πλατεία Μιαούλη της Σύρου. Στόχος της διοργάνωσης είναι να αποτελέσει μια αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική γιορτή, που θα γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια τόσο στη Σύρο, όσο και ευρύτερα στις Κυκλάδες με απώτερο σκοπό στο μέλλον να αποκτήσει και διεθνή χαρακτήρα.
 
Επίσης, μέσω της πλατφόρμας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Είναι ωραίο να συμμετέχεις», και του προγράμματος ‘LG Αθλητές του Αύριο’, η LG καλωσορίζει στη Σύρο τη νέα γενιά αθλητών. Στο πλαίσιο του προγράμματος, η νικήτρια ομάδα της 4ης κατηγορίας παίδων – κορασίδων θα συναντηθεί με τον Γιώργο Πρίντεζη για να τους μιλήσει, ως αθλητής-πρότυπο, για τη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής και να τα εμπνεύσει για το πώς ο αθλητισμός μπορεί να τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους.
 
Τέλος, η LG, μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό, προσφέρει τη δυνατότητα σε τέσσερα τυχερά άτομα να φτιάξουν τη δική τους ομάδα, να συμμετέχουν δωρεάν στο LG AegeanBall Festival με όλα τα έξοδα πληρωμένα, μεταφορικά και διαμονή, στη Σύρο και να γνωρίσουν από κοντά ένα μεγάλο αστέρι του μπάσκετ!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πάρουν μέρος στον διαγωνισμό στο παρακάτω Link: https://goo.gl/qMpYkH
 
Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε δυναμικά για 2η συνεχόμενη χρονιά το LG AegeanBall Festival. Η κοινή προσπάθεια, που συνεχίζεται και φέτος, από τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Δήμαρχο Σύρου, για την καθιέρωση της διοργάνωσης με σπουδαίο σκοπό, ταιριάζει απόλυτα με τις αξίες που προάγει η εταιρεία μας. Πιστοί στη φιλοσοφία μας να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις που προάγουν τα σωστά ερεθίσματα και την απαιτούμενη κουλτούρα στην κοινωνία και τον αθλητισμό δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτή την υπέροχη συνεργασία και στο μέλλον, δίνοντας ζωή στο δικό μας μότο: Life Is Good, η ζωή είναι ωραία όταν συμμετέχεις!».
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αντίστοιχες κατηγορίες στο παρακάτω Link στο http://www.aegeanball.gr/register, ενώ τα έσοδα από τις εγγραφές μετά από επιθυμία του ίδιου του αθλητή, Γιώργου Πρίντεζη, αλλά και του Δημάρχου, Γιώργου Μαραγκού, θα διατεθούν για την αναβάθμιση της Α’ κλειστής αίθουσας του Αθλητικού Κέντρου «Δημήτριος Βικέλας».
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ