H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

2.453 επισκέψεις στο άρθρο

Προωθώντας το Connected Home, οι κορυφαίες Έξυπνες Συσκευές της LG και η τεχνολογία IoT της LUMI χαράσουν το δρόμο για ένα συναρπαστικό μέλλον στην IFA 2019

Η LG Electronics και η LUMI United Technology, πάροχος υπηρεσιών IoT και πάροχος λύσεων για το έξυπνο σπίτι, προχώρησαν σε συμφωνία για την ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος που ξεπερνά τη βασική διαχείριση των συσκευών για να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη IoT λύση για το σπίτι. Η συνεργασία θα επικεντρωθεί στη δημιουργία καινοτομιών χρησιμοποιώντας την τεχνολογία AI και προηγμένους αισθητήρες που μπορούν να ανιχνεύσουν αλλαγές σε εσωτερικούς χώρους όπως το επίπεδο υγρασίας, τη θερμοκρασία και την κίνηση των θυρών.
 
Τα προϊόντα LG που ενσωματώνουν την προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων Aqara της LUMI, θα προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και μεγαλύτερη άνεση και θα βελτιώσουν την ασφάλεια στο σπίτι. Ένας αισθητήρας Aqara στο σπίτι που έχει ρυθμιστεί στην προτιμώμενη θερμοκρασία θα επιτρέπει σε ένα κλιματιστικό LG να λειτουργήσει αυτόματα ενώ με ένα συνδεδεμένο αισθητήρα Aqara σε ένα παράθυρο, ο χρήστης θα λαμβάνει ειδοποίηση όταν το παράθυρο ανοίξει όταν η συσκευή LG είναι σε λειτουργία.
 
Σχετικές παρουσιάσεις από τη συνεργασία της LG και της LUMI θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της IFA 2019 στο Βερολίνο. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της LG, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον LG αφυγραντήρα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία LUMI για να διατηρήσει τα ρούχα σε άριστη κατάσταση ρυθμίζοντας αυτόματα το επίπεδο υγρασίας. Επίσης, στο περίπτερο θα βρίσκεται και το έξυπνο ηχείο WK7 της LG που θα είναι συνδεδεμένο με ένα Aqara LED Light Bulb δίνοντας τη δυνατότητα να αλλάζει τον φωτισμό στο δωμάτιο όταν ακούει λέξεις όπως "Cinema Mode".
 
"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη LUMI και μοιραζόμαστε τις πιο πρόσφατες έξυπνες λύσεις για το σπίτι με τους επισκέπτες της IFA 2019", δήλωσε ο Ryu Hye-jung, Executive director, LG Home Appliance & Air Solution Company Smart Home Business. "Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, η LG θα εξελίξει το συνδεδεμένο οικιακό οικοσύστημα με τρόπους που θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τους καταναλωτές, επεκτείνοντας τις έξυπνες οικιακές λύσεις μας, συμπεριλαμβάνοντας έξυπνα κτίρια καθώς και έξυπνες πόλεις".
 
Το όραμα της LG και της LUMI για το συνδεδεμένο σπίτι του μέλλοντος θα παρουσιαστεί στην IFA 2019 από τις 6 έως τις 11 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα 18 του Messe Berlin.