Η LG ξεκινάει δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια στο LG B2B Academy

Διαβάστηκε από 1251 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/4/2020

Tο πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης για επαγγελματίες που βασίζεται στην εκπαίδευση

 
Ανταποκρινόμενο στις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της εξάπλωσης του ιού COVID-19, το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics παραμένει στο πλευρό των επαγγελματιών και ξεκινάει τη διάθεση δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων του LG B2B Academy για τους εγγεγραμμένους χρήστες στο LG B2B Academy Club.
 
Κάθε εβδομάδα νέα διαδικτυακά σεμινάρια θα αναρτώνται στο B2B Academy Club έτσι ώστε οι επαγγελματίες να ενισχύσουν την κατάρτισή τους στις νέες τεχνολογίες και την εγκατάσταση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, επαγγελματικών οθονών Digital Signage και συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού. Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο, θα είναι διαθέσιμο την Τρίτη, 7 Απριλίου.
 
Με τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια οι επαγγελματίες συλλέγουν πόντους τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν, διαλέγοντας δώρα της επιλογής τους, ενώ μεταξύ των διαθέσιμων σεμιναρίων υπάρχουν και κάποια στα οποία μετά την ολοκλήρωση τους θα έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν σε ερωτηματολόγια και να λάβουν ηλεκτρονικά πιστοποίηση επάρκειας στο συγκεκριμένο θέμα.
 
Η LG B2B Ακαδημία ιδρύθηκε το 2009 και στηρίζει τα τελευταία 11 χρόνια τους επαγγελματίες με επιμορφωτικά σεμινάρια που καλύπτουν τις ανάγκες συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσής τους σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες στις λύσεις information display και στα συστήματα ψύξης και θέρμανσης για κατοικίες και επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Οι άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτές είναι εξειδικευμένα στελέχη της LG με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στην αγορά και στα προϊόντα της εταιρείας.
 
Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Ειδικά στην περίοδο που διανύουμε, στόχος μας είναι να δείξουμε κατανόηση απέναντι στα νέα δεδομένα και να συμπαρασταθούμε στις ανάγκες των επαγγελματιών. Για αυτό και η Ακαδημία προσαρμόζεται στις ανάγκες και συνεχίζει τη δράση της με τις online εκπαιδεύσεις μέσω της πλατφόρμας για τους εγγεγραμμένους χρήστες στο B2B Academy Club».
 
Για εγγραφή μέλους επισκεφθείτε το παρακάτω link: www.lgb2bacademyclub.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ετήσιο γίνεται το «Εξοικονομώ κατ` οίκον» - Οι αλλαγές με το ν/σ

Αεροκουρτίνες εξοικονόμησης!

Μεταφερόμενες Οικολογικές Κατοικίες

Η απάντηση στα μικρόβια, τους μύκητες και τις αλλεργίες!

Διπλή βράβευση για το LG B2B Academy στα Loyalty Awards 2020

Εξελιγμένος σχεδιασμός, παραδοσιακή αισθητική.

Εξοικονόμηση κατ` Οίκον 2020: Μελέτη-Χρηματοδότηση-Αποπεράτωση … με μια υπογραφή

MAGNA 3 - STATE OF THE ART

Μην χάσετε το ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ που κυκλοφορεί!

Ανοιξιάτικες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ από την Elith!

Σχεδιάζει, κατασκευάζει και εφαρμόζει !

Θέρμανση & Εξοικονόμηση με υπογραφή από την Olefini

ΣΒΠΕ: Δεν καταργούνται όλα τα πλαστικά μιας χρήσης το 2021

Διαδικτυακή Συνέντευξη του Καθηγητή Wolfgang Feist

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

Εξοικονόμησε Ενέργεια στο σπίτι σου με τα σωστά συστήματα διαχείρισης!

Νέο Σύστημα Αποθήκευσης από την ΕΥΔΙΤΗ

30.000 φωνές ενάντια στο νομοσχέδιο των εξορύξεων

Επιστροφή στη φύση για τον Μπράντλεϊ και τον Κούπερ

Πράσινη τεχνολογία για δωρεάν ζεστό νερό!

περισσότερα »