Η LG παρουσιάζει τη διαδραστική τηλεόραση LG Multi Touch Arm TV

2.497 επισκέψεις στο άρθρο

Η LG παρουσιάζει τη διαδραστική τηλεόραση LG Multi Touch Arm TV για τον τομέα της υγείας με πολλαπλές δυνατότητες αφής.

Η νέα Pro:Centric Smart LG Arm TV συμβάλλει στη φροντίδα των ασθενών και είναι πλέον διαθέσιμη στην Ευρώπη

H LG Electronics (LG) παρουσιάζει την πρώτη Multi Touch Arm TV 15 ιντσών LU766A για εφαρμογές στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Η εταιρεία σχεδίασε την τηλεόραση Pro:CentricSmart με διαστάσεις οθόνης μόλις 15,6", ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο υποστηριζόμενο VESA βραχίονα καθιστώντας εύκολη την μετακίνηση της τηλεόρασης στην πιο άνετη θέση για τον ασθενή. Οι γιατροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη Arm TV για γνωματεύσεις καθώς, για παράδειγμα, οι ασθενείς μπορούν να δουν τομογραφίες και υπέρηχους χωρίς να χρειαστεί να αφήσουν την άνεση του κρεβατιού τους στο νοσοκομείο.
 
Επιπλέον, οι ασθενείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επιλογή πολλαπλής αφής για να περιηγηθούν εύκολα στις διαδραστικές υπηρεσίες, όπως videoondemand και premium κανάλια ή να αναζητήσουν πληροφορίες για το νοσοκομείο. Η τεχνολογία πάνελIPS της LG Multi Touch ArmTV παρέχει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ενώ μπορεί να ανταπεξέλθει απρόσκοπτα στη συχνή χρήση.
 
Τέλος, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του αντιμικροβιακού υλικού, την προστασία καθαρισμού οθόνηςκαι τις στρογγυλεμένες γωνίες για αποφυγή ατυχημάτων. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν την LG ArmTV ιδανική για κάθε νοσοκομειακό ίδρυμα που θέλει να αναβαθμίσει την φροντίδα των ασθενών.
 
Η LG και το τμήμα BusinessSolutions προσφέρουν ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση, τόσο σε pre- όσο και σε after-sales επίπεδο, αποτελώντας έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη με ένα πλήρες portfolioεξειδικευμένων προϊόντων. Η εταιρεία διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία, μετρώντας, μεταξύ άλλων,πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίεςστον τομέα της φιλοξενίας, υγείας και λιανικής ανά την Ελλάδα.