Η LG παρουσιάζει τη νέα Dual Vane 4 Way κασσέτα ψευδοροφής

1.373 επισκέψεις στο άρθρο

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία σχεδιασμού Dual Vane, η οποία θα είναι διαθέσιμη τόσο για single μονάδες όσο και για Multi V εγκαταστάσεις.

H νέα premium κασέτα με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό έρχεται σε ένα νέο χρώμα - φωτεινό λευκό (RAL 9003) και με ανανεωμένο τετράγωνο σχεδιασμό περσίδων, προσφέροντας υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα σε σχέση με τον καθιερωμένο στενό σχεδιασμό, με την περιοχή εισόδου για την εισαγωγή αέρα να είναι μεγαλύτερη από τα παλαιότερα μοντέλα κασετών.
 
Οι περσίδες Dual Vane σε κάθε πλευρά της κασσέτας, επιτρέπουν τη ροή του αέρα από πλήθος διαφορετικών γωνιών. Η ροή αέρα ελέγχεται από μία λειτουργία έξι γωνιών - 10° έως 85° - για να διασφαλιστεί η κάλυψη μεγαλύτερων χώρων, όπου απαιτείται. Χάρη στο διπλό πτερύγιο έλικα ελαχιστοποιείται η απώλεια της ροής του αέρα, επιτρέποντας στη νέα μονάδα να ψύξει και να θερμάνει τον χώρο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από ένα συμβατικό πτερύγιο.
 
Επιπλέον, η νέα λύση της LG προσφέρει έξι βασικές λειτουργίες- cool/heat, up/down swing, indirect airflow, direct airflow, smart mode και refresh mode. Για να είναι σε θέση να  αξιοποιήσουν και τις έξι δυνατότητες, οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν το τηλεχειριστήριο LG standard III.
 
Η πρώτη ρύθμιση της λειτουργίας ψύξης/θερμότητας μπορεί να αλλάξει αυτόματα τη ρύθμιση θερμοκρασίας στους 18° C. Η δεύτερη ρύθμιση επιτρέπει την παλινδρόμηση των πτερυγίων σε όλες τις πλευρές της κασέτας διασφαλίζοντας την πιο γρήγορη ψύξη ή θέρμανση του χώρου.
 
Η λειτουργία up/down swing επιτρέπει στην κασσέτα να διασφαλίσει ότι η ρυθμισμένη θερμοκρασία φτάνει γρήγορα και ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο. Η LG Dual Vane 4-way κασσέτα διαθέτει ακόμα τη λειτουργία indirect airflow, χάρη στην οποία μπορεί η παροχή του αέρα να αποφεύγει τα σημεία στα οποία υπάρχει ανθρώπινη παρουσία.
 
Λόγω της ευρείας γωνίας ταλάντευσης της Dual Vane κασσέτας, είναι εφικτό η ροή του αέρα να φτάσει στο επίπεδο του δαπέδου- έως και πέντε μέτρα. Πριν την εκκίνηση, οι εγκαταστάτες πρέπει να πραγματοποιήσουν μια ρύθμιση λειτουργίας, η οποία θα εξαρτάται από το ύψος του ταβανιού – αν πρόκειται για ένα τυπικό ταβάνι - έως 3,2 μέτρα, ένα υψηλό - έως 3,6 μέτρα ή ένα εξαιρετικά ψηλοτάβανο χώρο - έως 5 μέτρα.
 
Η λειτουργία smart mode μπορεί να διατηρήσει τη ρυθμισμένη θερμοκρασία με indirect airflow για να εξασφαλίσει ότι οι χρήστες απολαμβάνουν το ιδανικό κλίμα στον χώρο. Η μονάδα ανιχνεύει πότε η ρυθμισμένη θερμοκρασία πέφτει περισσότερο από 3°C και επανέρχεται σε power mode για να την επαναφέρει στην επιθυμητή θερμοκρασία. Οι μονάδες έχουν ενσωματωμένη τη λειτουργία human sensing για να παρέχουν στους ανθρώπους που ζουν ή εργάζονται σε κοντινή απόσταση τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν indirect ή direct air flow, επιτυγχάνοντας παράλληλα εξοικονόμηση ενέργειας έως και 54%.
 
Επιπλέον, προσφέρει καθημερινά υψηλής απόδοσης καθαρισμό αέρα μέσω του προαιρετικού συστήματος τεσσάρων βαθμίδων air purification. Ο αέρας περνάει από το προφίλτρο, στη συνέχεια από Ηλεκτροφόρηση σκόνης (Dust Electrification), από Φίλτρο εξαιρετικά λεπτής σκόνης και τέλος από το Φωτοκαταλυτικό φίλτρο απόσμησης (Photocatalytic deodorization filter). Μια προαιρετική γρίλια ανύψωσης με δυνατότητα καθόδου του πάνελ έως 4m είναι επίσης διαθέσιμη για τις νέες κασέτες διπλού πτερυγίου 4 κατευθύνσεων.                                                                                                                                                                                            
 
Τέλος, η λειτουργία refresh mode επιτρέπει στους χρήστες να χειρίζονται τη μονάδα για τη δική τους προσωπική άνεση καθώς η φυσιολογική θερμοκρασία του σώματος είναι 36,5°C, ενώ οι άνθρωποι συνήθως αισθάνονται άνετα στους 25 ή 26°C.