Η LG παρουσιάζει τη νέα μονάδα επαγγελματικού κλιματισμού

1.732 επισκέψεις στο άρθρο

Η LG παρουσιάζει τη νέα μονάδα επαγγελματικού κλιματισμού με την καινοτόμα λειτουργία καθαρισμού αέρα

Ανεβάζει το επίπεδο στην κατασκευή κλιματιστικών μονάδων εφαρμόζοντας την επαναστατική διαδικασία καθαρισμού του αέρα 4 βημάτων της LG Electronics.

Η LG Electronics (LG) και το τμήμα LG Business Solutions παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα μονάδα επαγγελματικού κλιματισμού, εξοπλισμένη με την πρωτοποριακή λειτουργία καθαρισμού του αέρα. Πρόκειται για την ιδανική λύση προϊόντων κλιματισμού για εγκαταστάσεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (νηπιαγωγεία, σχολεία) και νοσοκομειακής περίθαλψης (ιατρικά κέντρα, νοσοκομεία) όπου συγκεντρώνονται άτομα με ευαισθησία στη σκόνη. Επιπλέον, η νέα μονάδα κλιματισμού τύπου κασέτας είναι κατάλληλη για γραφεία και καταστήματα λιανικής πώλησης, όπου οι παραβρισκόμενοι περνούν αρκετό χρόνο, ενώ ο τύπος αυτού του είδους κλιματισμού της LG προσφέρει περισσότερες επιλογές στους ιδιοκτήτες κτιρίων και στους συμβούλους που μπορεί να διχάζονται μεταξύ διαφόρων επιλογών κασετών.
 
Οι μονάδες κλιματισμού με δυνατότητα καθαρισμού του αέρα είναι απαραίτητες για χώρους που συγκεντρώνεται μεγάλο πλήθος ατόμων και ειδικά για εκείνους με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Η εσωτερική μονάδα τύπου κασέτας της LG με την ενσωματωμένη λειτουργία καθαρισμού του αέρα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν καθαρή ατμόσφαιρα σε μεγάλους χώρους. Με την εφαρμογή της πρωτοποριακής τεχνολογίας, η LG έχει ενισχύσει τις λύσεις καθαρισμού του αέρα σε εσωτερικές μονάδες κασέτας μίας και τεσσάρων κατευθύνσεων.
 
Η πρωτοποριακή διαδικασία καθαρισμού του αέρα 4 βαθμίδων της LG αποτελείται από  προφίλτρο, Ηλεκτροφόρηση σκόνης (Dust Electrification), Φίλτρο εξαιρετικά λεπτής σκόνης και Φωτοκαταλυτικό φίλτρο απόσμησης (Photocatalytic deodorization filter). Με αυτή τη διαδικασία, επιτρέπει την απομάκρυνση ακόμα και των εξαιρετικά λεπτών στρωμάτων σκόνης, της τάξεως PM1.0. Αρχικά, η δομή πολλαπλών επιπέδων του προφίλτρου, η οποία προσφέρει 2,5 φορές υψηλότερη αποτελεσματικότητα από τα συμβατικά προφίλτρα, αφαιρεί τα σωματίδια. Στη συνέχεια, η λειτουργία Dust Electrification αυξάνει την ηλεκτροστατική δύναμη του σωματιδίου, βελτιώνοντας την απόδοση συγκέντρωσης σκόνης στο φίλτρο. Το επόμενο βήμα είναι η αφαίρεση της σκόνης ακόμα και σωματιδίων πολύ μικρής διαμέτρου PM1.0 μέσω του Electric Dust Filter. Τέλος, το φίλτρο απόσμησης απομακρύνει τις οσμές και τα επιβλαβή αέρια μέσω της τεχνολογίας απορρόφησης υψηλής απόδοσης.
 
Η νέα μονάδα κλιματισμού τύπου κασέτας της LG παρέχει ισχυρή απόδοση στον καθαρισμό του αέρα. Το φίλτρο αφαιρεί τη σκόνη μέχρι και PM1.0 με την επαναστατική τεχνολογία της LG, την οποία εγγυάται η Korea Air Cleaning Association (KACA). Η νέα κασέτα δείχνει Ρυθμό Παροχής Αέρα Καθαρής Ροής (Clean Air Delivery Rate - CADR) 19,1 m3/λεπτό, ο οποίος είναι πολύ υψηλότερος από τον καθιερωμένο CADR 10,0 m3/λεπτό. Παρόλο που η LG προσθέτει τη διαδικασία καθαρισμού του αέρα στην κασέτα, διατηρεί τον εξαιρετικό σχεδιασμό καθώς τα ξεχωριστά πλαίσια των φίλτρων έχουν τοποθετηθεί στο εσωτερικό της συσκευής με αποτέλεσμα, η μονάδα της LG να φαίνεται πιο λεπτή από κάθε άλλο προϊόν στην αγορά.
 
Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της νέας κασέτας της LG είναι η λυχνία LED  ανίχνευσης σκόνης και το ενσύρματο τηλεχειριστήριο, το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής LG ThinQ.
 
Τέλος, το σύστημα ανίχνευσης και καθαρισμού είναι εγκατεστημένο στο σώμα της εσωτερικής μονάδας, επομένως δεν καταλαμβάνει επιπλέον χώρο ενώ δεδομένου ότι τα φίλτρα καθαρισμού αέρα είναι ημι-μόνιμα, δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν συχνά, προσφέροντας εύκολη συντήρηση για τους ιδιοκτήτες κτιρίων.