Η LG παρουσιάζει το νέο σύστημα ψύξης-θέρμανσης MULTI V S

Διαβάστηκε από 1210 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/1/2020

Η πιο μικρή και ελαφριά σε βάρος λύση μεταξύ των συστημάτων VRF μικρού μεγέθους με R32, που παρέχει απόλυτη απόδοση.

 
Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το σύστημα ψύξης-θέρμανσης LG MULTI V S, την πρώτη λύση 4, 5 και 6 HP R32 μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου (Variable Refrigerant Flow - VRF) στον κλάδο. Από κτίρια κατοικιών και πολυκατοικίες - που διαθέτουν μικρά μπαλκόνια με περιορισμένους χώρους εγκατάστασης - μέχρι μικρά και μεσαία καταστήματα και γραφεία, το LG Multi V S είναι το μικρότερο σε μέγεθος και ελαφρύτερο από όλες τις λύσεις VRF ψυκτικού μέσου R32 με βελτιωμένη απόδοση.
 
Το LG Multi V S αποτελεί την πρώτη λύση VRF με ένα ανεμιστήρα με ψυκτικό R32 στην αγορά, στο οποίο ο όγκος έχει μειωθεί κατά 40% περίπου και το βάρος κατά 23% περίπου. Με αυτές τις αναβαθμίσεις η εγκατάστασή του σε μικρούς χώρους είναι εφικτή, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό του κτιρίου και την εγκατάσταση του συστήματος, και εξοικονομώντας χρόνο και κόστος. Επιπλέον, λόγω της μείωσης της ποσότητας του ψυκτικού, το LG Multi V S απαιτεί μόνο 4,3kg ψυκτικό μέσο σε σύγκριση με τα προηγούμενα που απαιτούσαν 5,6kg.
 
Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα συστήματα VRF συχνά εγκαθίστανται σε μπαλκόνια, το νέο σύστημα έχει αναβαθμιστεί ως προς τον σχεδιασμό και την αισθητική με νέα δομή και λειτουργεί σε επίπεδο θορύβου περίπου 50-52dBs (A), το οποίο μπορεί να συγκριθεί με τον ήχο μιας κανονικής συνομιλίας.
 
Η υψηλή αποδοτικότητα του LG Multi V S δεν επηρεάζεται από τη μείωση του μεγέθους του, καθώς η αποδοτικότητα οφείλεται στον συμπιεστή R1 CompressorTM της LG, έναν υβριδικό συμπιεστή scroll σε ειδικό άξονα, που προσφέρει υψηλή σταθερότητα και λειτουργική απόδοση ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φορτίου. Χάρη στον συμπιεστή R1 CompressorTM η λειτουργία του LG Multi V S είναι πιο αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον.
 
Το ψυκτικό μέσο R32 με χαμηλότερο Δυναμικό παγκόσμιας θέρμανσης (GWP) είναι ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του νέου LG Multi V S. Στο νέο σύστημα MULTI V S R32 το GWP είναι περίπου 68% χαμηλότερο από αυτό του ψυκτικού μέσου R410A που χρησιμοποιείται ευρέως, και έτσι το σύστημα λειτουργεί σύμφωνα με τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα αέρια θερμοκηπίου. Επίσης, το R32 είναι οικονομικότερο, με περίπου 69% μείωση κόστους*.
 
Ο εναλλάκτης θερμότητας του LG Multi V S διαθέτει βελτιωμένη αντοχή ενάντια στη διάβρωση χάρη στην τεχνολογία Ocean Black Fin της LG, παρέχοντας ισχυρότερη προστασία στην ατμοσφαιρική ρύπανση, τη μόλυνση αλάτων και άλλα.
 
Οι εξωτερικές μονάδες διατίθενται σε αποδόσεις 4, 5, και 6HP, στα οποία μπορούν να συνδεθούν έως και 13 εσωτερικές μονάδες. Το Multi V S είναι συμβατό με τις εσωτερικές μονάδες με R410A που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά.
 
* Σύγκριση με βάση τα R410A, EUR, στα 6HP

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »