Ιονιστής αέρα της LG SIGNATURE

Η LG συμβατή με συσκευές της Google Home

Διαβάστηκε από 1200 αναγνώστες -

Η LG Electronics ανακοινώνει τη συμβατότητα συσκευών με το Google Home Οι συνδεδεμένες συσκευές LG είναι συμβατές με το Google Assistant στο Google Home για εύκολη, άμεση σύνδεση και ευκολία

 
H LG Electronics (LG) ανακοίνωσε στο Google I/O, ένα εύρος έξυπνων συσκευών που είναι πλήρως συμβατές με το Google Assistant του Google Home, προσφέροντας προηγμένη σύνδεση και ευκολία για το σύγχρονο έξυπνο σπίτι.

Η συμβατότητα με το Google Home θα αρχίσει να είναι διαθέσιμη αυτό το μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις συνδεδεμένες έξυπνες συσκευές της LG, όπως το πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο, το ψυγείο, το φούρνο και τον ιονιστή αέρα LG SIGNATURE, καθώς και το κλιματιστικό LG και την ηλεκτρική σκούπα. Οι ημερομηνίες διαθεσιμότητας στις υπόλοιπες αγορές θα ανακοινώνονται τοπικά σύμφωνα με την κυκλοφορία.
 
Με το Google Home, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων του Google Assistant στις συνδεδεμένες συσκευές της LG. Η συμβατότητα με το Google Home παρέχει απτά οφέλη, ενώ βελτιώνει τις δυνατότητες χρήσης των συνδεδεμένων συσκευών. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν το χρόνο που απομένει στους κύκλους πλύσης στο πλυντήριο LG SIGNATURE, να ΅ζητήσουνΆ από το ψυγείο LG SIGNATURE να φτιάξει περισσότερο πάγο ή να ρυθμίσουν τον θερμοστάτη στο κλιματιστικό LG μέσω απλών φωνητικών εντολών από οπουδήποτε εντός εμβέλειας του Google Home.
 
Η ανακοίνωση στο Google I/O επιβεβαιώνει πόσο εύκολη είναι η σύνδεση και η χρήση του ιονιστή αέρα της LG SIGNATURE με το Google Home. Με μια απλή φωνητική εντολή, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις στον ιονιστή αέρα, ενώ το Google Assistant του Google Home παρέχει πληροφορίες για την ποιότητα του αέρα μέχρι το τελευταίο λεπτό καθώς και προφορικές ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας.
 
«Η συνεργασία μας με την Google αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να κάνουμε ένα σπίτι έξυπνο με φιλικά και προσιτά προϊόντα. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επιστήμονας για να σχεδιάσει το δικό του έξυπνο σπίτι», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solutions Company. «Προσβλέπουμε στην επέκταση της συνεργασίας μας με την Google και άλλους πρωτοπόρους σε αυτήν τη δυναμική αγορά τα επόμενα χρόνια για να καταστήσουμε το έξυπνο σπίτι πραγματικότητα για όλους».
 
Οι οικιακές συσκευές LG SIGNATURE θα είναι οι πρώτες από τη σειρά της LG που θα προσφέρουν τη συμβατότητα με το Google Assistant του Google Home, παραμένοντας πιστή στη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει καινοτομίες που συνδυάζουν τις καλύτερες τεχνολογίες αιχμής και σχεδιασμό παγκόσμιας υπεροχής με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια ακόμα και για τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Η LG προσφέρει επίσης συμβατότητα με το Google Home σε επιλεγμένες συνδεδεμένες συσκευές της- συμπεριλαμβανομένου του νέου LG Hom-Bot Turbo+ και του LG έξυπνου κλιματιστικού – ενώ υπάρχουν σχέδια για επέκταση της προσφοράς σε επιπλέον προϊόντα. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνδεδεμένες συσκευές LG, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.LGnewsroom.com.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η μοντέρνα άποψη του παραδοσιακού!

Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού & θερμότητας

Οικονομικές προτάσεις σε επιλογές κλιματισμού!

«Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον»

Σεμινάριο για τον επαγγελματικό κλιματισμό από την LG Electronics

YΠΕΝ: Πρόσκληση σε κοινή συνέντευξη Τύπου

Το RainbowWarrior στα ελληνικά νησιά

Συνάντηση ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προεδρείο της Ένωσης Βενζινοπωλών θεσ/νικης

Κατεργασμένο δέρμα αρκούδας βρέθηκε κοντά στον Αλιάκμονα

30% όφελος στα LG Sound bars με τη αγορά μιας LG τηλεόρασης

Περιοδεία του Αν. ΥΠΕΝ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ανάπτυξη και χρηματοδότηση έργων ΕΕ και ΑΠΕ

Κάντο γρήγορα & οικονομικά! Αυτονομήσου τώρα!

Νέο κατάστημα ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ στον Πειραιά

Οικολογικό φεστιβάλ στην Εύβοια!

Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας

Sports Marketing Awards 2017: Βραβεία για την LG!

Υπέρ της Καθαρής Ενέργειας η Greenpeace

Rotoseptic : Aριστη τεχνολογία για την επεξεργασία λυμάτων

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

περισσότερα »