Ιονιστής αέρα της LG SIGNATURE

Η LG συμβατή με συσκευές της Google Home

Διαβάστηκε από 1230 αναγνώστες -

Η LG Electronics ανακοινώνει τη συμβατότητα συσκευών με το Google Home Οι συνδεδεμένες συσκευές LG είναι συμβατές με το Google Assistant στο Google Home για εύκολη, άμεση σύνδεση και ευκολία

 
H LG Electronics (LG) ανακοίνωσε στο Google I/O, ένα εύρος έξυπνων συσκευών που είναι πλήρως συμβατές με το Google Assistant του Google Home, προσφέροντας προηγμένη σύνδεση και ευκολία για το σύγχρονο έξυπνο σπίτι.

Η συμβατότητα με το Google Home θα αρχίσει να είναι διαθέσιμη αυτό το μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις συνδεδεμένες έξυπνες συσκευές της LG, όπως το πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο, το ψυγείο, το φούρνο και τον ιονιστή αέρα LG SIGNATURE, καθώς και το κλιματιστικό LG και την ηλεκτρική σκούπα. Οι ημερομηνίες διαθεσιμότητας στις υπόλοιπες αγορές θα ανακοινώνονται τοπικά σύμφωνα με την κυκλοφορία.
 
Με το Google Home, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων του Google Assistant στις συνδεδεμένες συσκευές της LG. Η συμβατότητα με το Google Home παρέχει απτά οφέλη, ενώ βελτιώνει τις δυνατότητες χρήσης των συνδεδεμένων συσκευών. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν το χρόνο που απομένει στους κύκλους πλύσης στο πλυντήριο LG SIGNATURE, να ΅ζητήσουνΆ από το ψυγείο LG SIGNATURE να φτιάξει περισσότερο πάγο ή να ρυθμίσουν τον θερμοστάτη στο κλιματιστικό LG μέσω απλών φωνητικών εντολών από οπουδήποτε εντός εμβέλειας του Google Home.
 
Η ανακοίνωση στο Google I/O επιβεβαιώνει πόσο εύκολη είναι η σύνδεση και η χρήση του ιονιστή αέρα της LG SIGNATURE με το Google Home. Με μια απλή φωνητική εντολή, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις στον ιονιστή αέρα, ενώ το Google Assistant του Google Home παρέχει πληροφορίες για την ποιότητα του αέρα μέχρι το τελευταίο λεπτό καθώς και προφορικές ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας.
 
«Η συνεργασία μας με την Google αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να κάνουμε ένα σπίτι έξυπνο με φιλικά και προσιτά προϊόντα. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επιστήμονας για να σχεδιάσει το δικό του έξυπνο σπίτι», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solutions Company. «Προσβλέπουμε στην επέκταση της συνεργασίας μας με την Google και άλλους πρωτοπόρους σε αυτήν τη δυναμική αγορά τα επόμενα χρόνια για να καταστήσουμε το έξυπνο σπίτι πραγματικότητα για όλους».
 
Οι οικιακές συσκευές LG SIGNATURE θα είναι οι πρώτες από τη σειρά της LG που θα προσφέρουν τη συμβατότητα με το Google Assistant του Google Home, παραμένοντας πιστή στη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει καινοτομίες που συνδυάζουν τις καλύτερες τεχνολογίες αιχμής και σχεδιασμό παγκόσμιας υπεροχής με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια ακόμα και για τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Η LG προσφέρει επίσης συμβατότητα με το Google Home σε επιλεγμένες συνδεδεμένες συσκευές της- συμπεριλαμβανομένου του νέου LG Hom-Bot Turbo+ και του LG έξυπνου κλιματιστικού – ενώ υπάρχουν σχέδια για επέκταση της προσφοράς σε επιπλέον προϊόντα. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνδεδεμένες συσκευές LG, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.LGnewsroom.com.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

H LG άφησε το στίγμα της στην 26η Συνέλευση Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Η INTERAMERICAN ενεργός επιχείρηση για την προστασία του περιβάλλοντος

Κουρκουμάς: Φυτικό φάρμακο, μπαχαρικό και όχι μόνο...

Λύσεις υψηλών απαιτήσεων από την TESY

6ο Διεθνές Συνέδριο για την Αειφόρο Διαχείριση Αποβλήτων

Η Kostal φέρνει το μέλλον στα φωτοβολταϊκά σήμερα

Έξυπνοι αυτοματισμοί για κλιματισμό & θέρμανση

Απονεμήθηκαν τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2018

Η επόμενη φάση για το «Εξοικονομώ κατ`Οίκον ΙΙ»

Συστήματα διαχείρισης & εξοικονόμησης ενέργειας

Προσφορά διασωστικού υλικού στους πρόσφυγες

Το Bravo εξελίσσεται με τη δημιουργία του Bravo Schools

Έρχεται «Εξοικονομώ» για επιχειρήσεις και δημόσια κτίρια

Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου με προσφορές από την elith!

Παρέμβαση Γιάννη Κοντούλη για το νέο Κανονισμό Πυροπροστασίας Κτιρίων

Τα Smartphones Xiaomi έδωσαν το «παρών» στο Ράλλυ Ακρόπολις

Μήπως ξοδεύεις πολλά για ενέργεια;

Τα Πράσινα Σημεία της Χαλκίδας

Η LG παρουσιάζει νέο τύπο αντλιών θερμότητας: THERMA V Split

Eκδήλωση Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών

Βρες το δωμάτιο των ονείρων σου

περισσότερα »