Η LG συμμετείχε στην 8η ημερίδα ΕΣΩ με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής

2.250 επισκέψεις στο άρθρο

Η LG συμμετείχε στην 8η ημερίδα ΕΣΩ με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής.

Η υψηλή τεχνολογία των προϊόντων της LG Electronics (LG) συνάντησε τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού στην Ημερίδα Εσωτερικής Διακόσμησης και Αρχιτεκτονικής ΕΣΩ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. Η LG συμμετείχε ως Χορηγός Τεχνολογίας στην 8η Ημερίδα ΕΣΩ, η οποία συγκέντρωσε τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής δημιουργικής και αρχιτεκτονικής σκηνής. Οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν τα προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα LG Digital Signage και LG OLED Signature που υπηρετούν την υψηλή αισθητική και τους κανόνες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής με καινοτόμες εφαρμογές.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκατοντάδες καταξιωμένοι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των 86 ιντσών Ultra Strech WebOS Signage Monitors (σειρά BH5C), που ήταν τοποθετημένα σε κατακόρυφες (portrait) εγκαταστάσεις τύπου pillars στους χώρους της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, αναβαθμίζοντας την συνολική διακόσμηση και αρχιτεκτονική της.
 
Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο LG Booth οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές λύσεις Information Display, Κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού της LG.
 
Tα βλέμματα μαγνήτισε η LG SIGNATURE OLED 4K TV (OLED77W8) η οποία ήταν τοποθετημένη στην κεντρική σκηνή του μεγάλου Αμφιθέατρου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες και οι παρουσιάσεις της ημερίδας.
 
Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Senior Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Η LG δεν θα μπορούσε να λείπει από την 8η διοργάνωση της ημερίδας ΕΣΩ. Η σπουδαία αυτή ημερίδα αρχιτεκτονικής έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος θεσμός στην Ελλάδα  και νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε εδώ φέρνοντας κοντά την υψηλή τεχνολογία και τον κομψό σχεδιασμό των προϊόντων μας με τις τελευταίες τάσεις της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού. Τα προϊόντα LG Digital Signage και LG OLED Signature αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό κομψής σχεδίασης και υψηλής αισθητικής που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική και το design του χώρου στο οποίο εγκαθίστανται».