H LG συνεργάστηκε με το πολυτελές ξενοδοχείο Santorini Arcadia Hotel

1.784 επισκέψεις στο άρθρο

Το Santorini Arcadia Hotel εμπιστεύεται τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις κλιματισμού και information display της LG.

Κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις όπως το 5 αστέρων θέρετρο στη Σαντορίνη επιλέγουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία της LG
 
Tο τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το πολυτελές ξενοδοχείο Santorini Arcadia Hotel στη Σαντορίνη για την προμήθεια ξενοδοχειακών τηλεοράσεων Pro:Centric Smart καθώς και συστήματος επαγγελματικού κλιματισμού. Στο ειδυλλιακό νησί της Σαντορίνης, το Santorini Arcadia Hotel προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης και εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας χάρη στις ξενοδοχειακές λύσεις της LG.
 
Σε συνεργασία με την εταιρεία CLIMA4U, η LG ανέλαβε την προμήθεια κεντρικού ξενοδοχειακού συστήματος κλιματισμού με 55 μονάδες κλιματισμού LG Multi V και LG Multi, 42 μονάδες ημικεντρικού κλιματισμού (κονσόλες), μονάδες αντλιών θερμότητας LG Therma V και Hydrokit. Με σκοπό να διατηρήσουν τo ιδανικό επίπεδο ψύξης-θέρμανσης στους χώρους των καταλυμάτων, οι ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού της LG επιλέχθηκαν χάρη στον σχεδιασμό, την αποδοτικότητα και αξιοπιστία των προϊόντων, την προηγούμενη επιτυχημένη συνεργασία με άλλα ξενοδοχεία της εταιρείας, καθώς και τη δυνατότητα άμεσης υποστήριξης στον χώρο του ξενοδοχείου από τον επίσημο συνεργάτη μας, την εταιρεία MasterClima.
 
Επιπλέον η LG μέσω του συνεργάτη της, της εταιρείας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, εξόπλισε τα δωμάτια φιλοξενίας με συνολικά 121 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG Pro:Centric Smart TV LU661H 43 ιντσών και LV761H 49  ιντσών, οι οποίες συνδυάζουν την εξαιρετική απόδοση στην εικόνα, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και ένα πλήθος μοναδικών ξενοδοχειακών λειτουργιών. Οι συγκεκριμένες LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις υποστηρίζουν την ξενοδοχειακή πλατφόρμα Pro:Centric SMART και προσφέρουν στους διαχειριστές των ξενοδοχείων ένα εύρος επιλογών, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα διαμονής των επισκεπτών με δυνατότητα in-room digital concierge υπηρεσιών.
 
Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το ξενοδοχείο Santorini Arcadia Hotel το οποίο επέλεξε τις ολοκληρωμένες LG ξενοδοχειακές λύσεις information display και κλιματισμού. Το project αναδεικνύει πλήρως τις πολλαπλές δυνατότητες και τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει η LG στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού τομέα. Η συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρεία ξενοδοχείων επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την τεχνολογική υπεροχή και το μεγάλο εύρος λύσεων που διαθέτει η LG, παρέχοντας προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις υψηλού επιπέδου».
 
Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.