Η LG χορηγός της Ημερίδας για τον Ξενοδοχειακό Κλιματισμό

1.973 επισκέψεις στο άρθρο

Η LG χορηγός της Ημερίδας για τον Ξενοδοχειακό Κλιματισμό συμβάλλοντας στην εκπαίδευση επαγγελματιών του κλάδου

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics παρουσίασε πρωτοποριακές λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας για κλιματισμό και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε ξενοδοχειακούς και επαγγελματικούς χώρους

Στο πλαίσιο των συνεχών δράσεων για ενημέρωση του κλάδου και του κοινού, το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), συμμετείχε στην Ημερίδα Ενημέρωσης για τον Ξενοδοχειακό Κλιματισμό που διοργάνωσε το περιοδικό Ψυκτικός, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στο Μουσείο Γουλανδρή, στην Κηφισιά. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας παρουσιάστηκαν οι φιλικές προς το περιβάλλον συνδυαστικές ξενοδοχειακές λύσεις ψύξης – θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης της LG που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων χάρη στην αναβαθμισμένη ενεργειακή απόδοσή τους, καθώς και τη νέα LG αντλία θερμότητας, Therma V Monobloc την πρώτη στον κόσμο με το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R32.
 
H Ημερίδα Ενημέρωσης, στην οποία παρευρέθηκαν ψυκτικοί, τεχνικές εταιρείες, μηχανολόγοι-μηχανικοί, επαγγελματίες από συναφή τεχνικά επαγγέλματα, ενεργειακοί επιθεωρητές και εκπρόσωποι και ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχείων, είχε ως στόχο την κατάρτιση, την παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον τομέα του Ξενοδοχειακού Κλιματισμού.
 
Στο πλαίσιο της ημερίδας, εκπροσωπώντας την LG Electronics και το Τμήμα Business Solutions, ο κ. Χρήστος Γκέκας, Academy Supervisor, Mηχαν. Μηχ/κος ΕΜΠ της LG Electronics Ελλάς, παρουσίασε λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας για κλιματισμό και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε ξενοδοχειακούς και επαγγελματικούς χώρους με καινοτόμες τεχνολογίες της LG και μεταξύ άλλων τη νέα αντλία θερμότητας Monobloc με το ψυκτικό υγρό R32. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τη νέα LG Therma V R32 Monobloc, την πρώτη στην αγορά αντλία θερμότητας τύπου Monobloc με οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλές αποδόσεις, ασυναγώνιστη ενεργειακή απόδοση, ευκολία στη χρήση και απόλυτο έλεγχο.
 
Η αντλία θερμότητας Therma V R32 Monobloc είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τον Σεπτέμβριο 2018.