Είναι η ώρα να επιλέξουμε. Τους καλύτερους!

4.621 επισκέψεις στο άρθρο

Η MP-ENERGY κατασκεύασε μονοφασικό αυτόνομο φωτοβολταϊκό στο Ελληνικό Αττικής για μόνιμη κατοικία.

Τώρα που #menoume spiti περισσότερο από ποτέ. Τώρα που έχουμε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθούμε με τις ανάγκες μας. Τώρα που η έρευνα αγοράς μας μπορεί να μάς βοηθήσει είτε για άμεσες ανάγκες μας είτε για τις “συμπιεσμένες” ανάγκες μας (που σύντομα θα μπορούμε να βγούμε και να τις καλύψουμε). Τώρα είναι η ώρα να ψάξουμε και επιλέξουμε τους καλύτερους σε κάθε κλάδο. Τώρα είναι η ώρα μάθουμε και ποιά είναι η –γνωστή στον κλάδο των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων - MP-Energy Solutions.


MP-Energy Solutions είναι μία τεχνική εταιρεία απολύτως εξειδικευμένη στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και κυρίως στα συστήματα φωτοβολταϊκών, είτε πρόκειται για διασυνδεδεμένα (on-grid) είτε για αυτόνομα (off-grid) φωτοβολταϊκά συστήματα με συσσωρευτές.

Εξειδικευμένη ομάδα

Αποτελείται από έμπειρους διδάκτορες μηχανικούς ΕΜΠ με ιδιαίτερη γνώση και εξειδίκευση στον τομέα των φωτοβολταϊκών, οι οποίοι σε συνεργασία με ιδιόκτητα ειδικευμένα συνεργεία και τα πιο αξιόπιστα υλικά της αγοράς σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ποιοτικά και αποδοτικά συστήματα.

Εμπειρία δεκαετίας

Συνεχής και αδιάλειπτη παρουσία στον τομέα των φωτοβολταϊκών την τελευταία δεκαετία, όχι μόνο στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές που διήγαγε, αποδεικνύουν περίτρανα την πίστη στην εν λόγω τεχνολογία.

Γιατί στην Ελλάδα;

Η Ελλάδα είναι η χώρα της ατέρμονης ηλιοφάνειας. Τα φωτοβολταικά συστήματα υπήρχαν πριν την μεγάλη έκρηξη της τελευταίας δεκαετίας και θα υπάρχουν και μετά από αυτή, γιατί πολύ απλά συμφέρουν, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον.

 

Η  MP-Energy κατασκεύασε μονοφασικό αυτόνομο φωτοβολταϊκό στο Ελληνικό Αττικής για μόνιμη κατοικία.

Το αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από:
-18 μονοκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πάνελ Sharp Nu-Ak 310Wp
-1 αντιστροφέα (inverter) Victron Quattro 10kva
-24 μπαταρίες κλειστού τύπου βαθειάς εκφόρτισης Sun light Ressop zv 2V-990Ah
-1 ηλιακό ρυθμιστή φόρτισης Victron Smart solar 100AMPPT
-Τηλεμετρία και έλεγχος από μακριά με Victron Color Control

Το σύστημα έχει ονομαστική ισχύ 10kVA, ημερήσια απόδοση το χειμώνα περίπου 8-10kwh και το καλοκαίρι 25-35kwh και καλύπτει τις ανάγκες πισίνας και γηπέδου τέννις. Η αποθηκευμένη ενέργεια στις μπαταρίες είναι περίπου 48kwh εκ των οποίων μπορούμε να εκμεταλλευτούμε χωρίς πρόβλημα τις 30kwh.

H MP-Energy με τη μακροχρόνια εμπειρία και εκατοντάδες έργα αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων εγγυάται την αξιόπιστη και ποιοτική εγκατάσταση συστημάτων κάθε μεγέθους.


MP ENERGY
210 3217895, 
[email protected],
www.mp-energy.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MP-Energy πατήστε εδώ