Η Nexans δίνει ενέργεια στη ζωή!

Διαβάστηκε από 2503 αναγνώστες -

Με την ενέργεια ως βάση της ανάπτυξής της, η Nexans, πρωτοπόρος στη βιομηχανία καλωδίων, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά καλωδίων και συστημάτων καλωδίωσης!

 

Η Nexans Ελλάς Α.Β.Ε. κατασκευάζει καλώδια ισχύος και τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα από το 1974. Η εταιρεία παράγει ηλεκτρικά καλώδια χαμηλής, μέσης και υψηλής τάσης, καλώδια τηλεπικοινωνιών από χαλκό και οπτικές ίνες, εναέριους αγωγούς από χαλκό, αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Επιπλέον, η εταιρεία παράγει καλώδια και σύρματα για βιομηχανικές εφαρμογές, καλώδια μηχανημάτων, καλώδια για εγκαταστάσεις πετρελαίου και αερίου, καλώδια για μεταφορές, φωτοβολταϊκά συστήματα και σταθμούς αιολικής ενέργειας καθώς και χερσαία και υποβρύχια καλώδια οπτικών ινών.

Το εργοστάσιο της Nexans Ελλάς βρίσκεται στη Λαμία (Αγία Μαρίνα) και αποτελεί κινητήρια δύναμη ανάπτυξης όλης της περιοχής. Εκσυγχρονίζεται διαρκώς ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις του διεθνούς ανταγωνισμού σε σχέση με το κόστος και την ποιότητα, δίνοντας κατ` αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στην εταιρεία να αναπτύξει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα.

Με την ενέργεια ως βάση της ανάπτυξής της, ο Όμιλος της Nexans, πρωτοπόρος στη βιομηχανία καλωδίων, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά καλωδίων και συστημάτων καλωδίωσης έχοντας διεθνή παρουσία και εξυπηρετώντας τους πελάτες της σε τέσσερις βασικές αγορές, όπως υποδομές ενέργειας και δεδομένων, ενεργειακούς πόρους, μεταφορές και κτιριακές κατασκευές. Πρόκειται για τομείς της αγοράς με άριστες προοπτικές αναφορικά με τη ζήτηση για καλώδια, λόγω της αύξησης του πληθυσμού, της αστικοποίησης, της βιομηχανοποίησης των αναδυόμενων χωρών, της αυξημένης κινητικότητας και του παγκόσμιου εμπορίου, της ψηφιακής επανάστασης και της έκρηξης της ανταλλαγής δεδομένων.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η Βιώσιμη Ανάπτυξη βρίσκονται στην καρδιά της στρατηγικής της Nexans Ελλάς Α.Β.Ε., καθώς αποτελούν ισχυρά μέσα ανάπτυξης και προόδου, κίνητρα για την καινοτομία και παράγοντες διαρκούς βελτίωσης με απώτερο στόχο την επίτευξη της βιομηχανικής αριστείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η συνεχής καινοτομία στα προϊόντα, οι προτεινόμενες λύσεις και οι υπηρεσίες, η ανάπτυξη και η δέσμευση του ανθρωπίνου δυναμικού και η χρήση των πλέον ασφαλών βιομηχανικών διεργασιών και διαδικασιών με τον ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο  αποτελούν σημαντικές πρωτοβουλίες για την μελλοντική ανοδική πορεία της Nexans.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nexans πατήστε εδώ.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ