Η Schneider Electric Ελλάδας με νέο domainse.com/gr για την ιστοσελίδα της

2.353 επισκέψεις στο άρθρο

Για να απλοποιήσει την πρόσβαση στο websiteτης, η Schneider Electric, παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού, αλλάζει το web domain της για την Ελλάδα.

Για να απλοποιήσει την πρόσβαση στο websiteτης, η Schneider Electric, παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού, αλλάζει το web domain της για την Ελλάδα από www.schneider-electric.gr σε www.se.com/gr.
 
«Ως μέρος της αναβάθμισης της ψηφιακής εμπειρίας που θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, πιστεύουμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε και μία ηλεκτρονική διεύθυνση που να είναι εύκολη στην αναγραφή ή και ακόμα στην απομνημόνευση, εξασφαλίζοντας ταχύτερη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες μας», δήλωσε η κα Ξανθή Μενούνου, Διευθύντρια Marketing της Schneider Electric για την Ελλάδα και την Κύπρο.
 
Προσοχή!Hσυγκεκριμένη αλλαγή δεν αφορά στην επωνυμίας της εταιρείας, αλλά μόνο στην ψηφιακή διεύθυνσή της. Η επωνυμία, το λογότυπο και όλες οι λοιπές πληροφορίες της εταιρείας παραμένουν οι ίδιες: Schneider Electric