Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

2.885 επισκέψεις στο άρθρο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M μέχρι τα 200 kVA, κάνοντας το Business Continuity μια εύκολη υπόθεση

  • Η σειρά Easy UPS 3 καλύπτει πλέον φορτία από 10 ως 200 kVA, χάρη στα νέα μοντέλα Easy UPS 3M 120, 160, και 200 kVA.
  • Η σειρά Easy UPS 3M προσφέρει ό,τι χρειάζεται η μικρή και μεσαία επιχείρηση: ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά σε μικρές διαστάσεις και χαμηλό κόστος
  • Εύκολη εγκατάσταση, χρήση και συντήρηση
 
Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς UPS 3M από 60-200 kVA με την προσθήκη τριών νέων Συστημάτων Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας (UPS) ισχύος 120, 160 και 200 kVA. Διαθέσιμα στις περισσότερες αγορές, τα UPS της σειράς UPS 3M 120-200 kVA προσφέρουν ευκολία στην εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση, αποτελώντας την προσωποποίηση της απλότητας και διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή συνέχεια (business continuity) μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, καθώς καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες τόσο ενός data center, όσο και μιας βιομηχανικής εγκατάστασης.

Με σχεδιασμό που εγγυάται ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά στις μικρότερες δυνατές διαστάσεις, η σειρά Easy UPS 3M προστατεύει κρίσιμες υποδομές από βλάβες που μπορούν να προκληθούν λόγω απότομης μεταβολής στην τάση τροφοδοσίας  (βύθιση ή υπέρταση)  ή διακοπής της παροχής ρεύματος  σε εγκαταστάσεις κάθε τύπου. Έτσι, διασφαλίζεται ο εξοπλισμός και το CapEx της επιχείρησης, προσφέροντας παράλληλα βαθμό απόδοσης που φτάνει το 99% στη λειτουργία ECO mode. Παράλληλα, χάρη στην υπηρεσία start-up, οι πελάτες μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι τα UPS της σειράς Easy UPS 3M προσαρμόζονται με κατάλληλα και σίγουρα βήματα στα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού τους, ώστε να διασφαλίζεται βέλτιστη απόδοση, αξιοπιστία, ασφάλεια και απρόσκοπτη λειτουργία.

«Με την επέκταση της σειράς Easy UPS 3M, η Schneider Electric ανταποκρίνεται πλέον καλύτερα στις ανάγκες της αγοράς και στις απαιτήσεις των συνεργατών της σε μια σειρά από κλάδους, προσφέροντας UPS που ταιριάζουν εξαιρετικά σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, data centers και βιομηχανικές εγκαταστάσεις», δήλωσε ο κ. Christopher Thompson, Αντιπρόεδρος στον κλάδο Τριφασικών λύσεων (3-Phase Line of Business) της Schneider Electric. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι: «η σειρά Easy UPS 3M καλύπτει μια όλο και πιο έντονη ανάγκη της αγοράς για λύσεις που θα προσφέρουν υψηλή διαθεσιμότητα, αξιοπιστία, απροβλημάτιστη διαχείριση, ποιότητα και ευκολία».

Αξιόπιστα, με μικρές διαστάσεις και πολλές επιλογές όσον αφορά στην τάση εισόδου, τα νέα UPS έχουν σχεδιαστεί και δοκιμάζονται με βάση τις τυποποιημένες και αυστηρές διαδικασίες της Schneider Electric, προσφέροντας ισχυρή προστασία από υπερτάσεις μετά από μια απλή και γρήγορη διαδικασία εγκατάστασης.  Διαθέτουν οθόνη με φιλικό μενού που διευκολύνει τόσο την αρχική παραμετροποίηση, όσο και την παρακολούθηση της λειτουργίας, ενώ μέσω της πλατφόρμας EcoStruxure IT της Schneider Electric και του cloud-based λογισμικού DCIM επιτρέπουν στους πελάτες να παρακολουθούν την κατάσταση λειτουργίας και να τα διαχειρίζονται από απόσταση.

Τέλος, το παγκόσμιο δίκτυο service της Schneider και οι εξειδικευμένοι τοπικοί αντιπρόσωποι προσφέρουν στους πελάτες μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών συντήρησης για ολόκληρο τον κύκλο ζωής ενός UPS της σειράς Easy UPS 3M.

Η σειρά Easy UPS 3M είναι εύκολη στην εγκατάσταση, τη χρήση και τη συντήρηση:
  • Προσφέρει εύκολο configuration με τις ασφάλειες εισόδου/εξόδου/bypass να είναι ενσωματωμένες στο UPS, ώστε να μην απαιτείται εξωτερικό ερμάριο για τις διατάξεις προστασίας (ασφάλειες).  Για ευκολότερη συντήρηση, προσφέρεται πρόσβαση τόσο από την μπροστινή όσο και από την επάνω πλευρά, ενώ υπάρχει ενσωματωμένη λειτουργία διαχείρισης UPS lifecycle management.
  • Ανθεκτικά σε αντίξοες εξωτερικές συνθήκες, τα UPS της σειράς Easy 3M διαθέτουν πλακέτες με ειδική επίστρωση ρητίνης, αποσπώμενο φίλτρο σκόνης, δυνατότητα λειτουργίας σε θερμοκρασία μέχρι 40o C και ισχυρή προστασία από υπερτάσεις, στοιχεία που τα καθιστούν επιχειρησιακής συνέχειας για κάθε επιχείρηση.
  • Προσφέροντας ευκολία στη χρήση και πιο προσιτή, η σειρά Easy UPS 3M είναι ιδανική για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
  • Διαθέτει νέα έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών υψηλής αισθητικής που διευκολύνει τη λειτουργία όλων των μοντέλων.
  • Μέσω της προαιρετικής κάρτας δικτύου, της πλατφόρμας EcoStruxure IT και της cloud-based σουίτας λογισμικού DCIM, δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης και παρακολούθησης της λειτουργίας από απόσταση. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.schneider-electric.com/ecostruxure-it.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Easy UPS 3M, μπορείτε να επισκεφθείτε το website της Schneider Electric.

Το EcoStruxure™ είναι η ανοικτή, interoperable και IoT-enabled πλατφόρμα της Schneider Electric, η οποία αναβαθμίζει την αξία του εξοπλισμού Schneider, προσφέροντας στους πελάτες της μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία, υψηλότερο βαθμό απόδοσης, μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και περισσότερες δυνατότητες διασύνδεσης. Το EcoStruxure αξιοποιεί την πρόοδο των τεχνολογιών IoT, κινητής επικοινωνίας, αισθητήρων, cloud, analytics και cybersecurity, ώστε να προσφέρει καινοτομία σε κάθε επίπεδο (Innovation at Every Level). Αυτή περιλαμβάνει Connected Products, Edge Control και Apps, ανάλυση δεδομένων και υπηρεσίες με την υποστήριξη του λογισμικού Customer Lifecycle. Το EcoStruxure™ έχει εγκατασταθεί σε σχεδόν 500.000 sites με τη βοήθεια 20,000+ developers, 650.000 συνεργατών και service providers και 3.000 utilities, συνδέοντας περισσότερα από 2 εκατομμύρια συσκευές υπό διαχείριση (assets under management).

Από την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για θέματα ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος, μέχρι τη βελτιστοποίηση του κύκλου ζωής όλων των συστημάτων στα οποία βασίζεται η λειτουργία της επιχείρησής, η Schneider Electric προσφέρει υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε επιχειρησιακές ανάγκες. Ως οργανισμός που θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο, η Schneider Electric είναι ο έμπιστος σύμβουλος που συμβάλλει στην αύξηση της αξιοπιστίας του εξοπλισμού των πελατών της, στη μείωση του λειτουργικού κόστους και στην αξιοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, προκειμένου να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη ασφάλεια, καλύτερη απόδοση και μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.