H Schneider Electric στην 4η θέση της λίστας Supply Chain Top 25 της Gartner για το 2020

1.511 επισκέψεις στο άρθρο

Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε ότι κατέλαβε τη 4η θέση, στη λίστα της Gartner με τους 25 κορυφαίους προμηθευτές εφοδιαστικής αλυσίδας για το 2020.

●Ξεπερνώντας τον φραγμό των κορυφαίων 10 αλλά και για πρώτη φορά των Τοp 5, η Schneider Electric Supply Chain γιορτάζει αυτήν την αναγνώριση
●Ο Όμιλος ανέβηκε στην 4η θέση από την αντίστοιχη 11η που έλαβε το 2019.


Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε ότι κατέλαβε τη 4η θέση, στη λίστα της Gartner με τους 25 κορυφαίους προμηθευτές εφοδιαστικής αλυσίδας για το 2020. Η αλυσίδα εφοδιασμού της Schneider Electric πήγε από την ενδέκατη θέση το 2019 στην τέταρτη το 2020.
 
Αυτά τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι η Schneider Electric συνεχίζει να παρέχει ψηφιακό μετασχηματισμό και υλοποιεί ταχύτατα την επίτευξη των στρατηγικών προτεραιοτήτων της και την ικανότητά της να καθορίζει και να εκτελεί τη στρατηγική της.
 
«Πιστεύουμε ότι αυτή η αναγνώριση αντικατοπτρίζει το έργο ολόκληρης της αλυσίδας εφοδιασμού προς τον Tailored Sustainable and Connected (TSC 4.0) μετασχηματισμό και το Winning Plan», δήλωσε ο Mourad Tamoud, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Global Supply Chain. «Η αριστεία στην απόδοση της αλυσίδας εφοδιασμού μας αποτελεί σημείο διαφοροποίησης και σαφές όφελος για τους πελάτες. Για εμάς, η είσοδος στους πρώτους πέντε είναι ένα τεράστιο επίτευγμα και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας».
 
Πέρα από την κερδοφορία, οι κορυφαίες εταιρείες επικεντρώνονται στους ανθρώπους τους και στην προστασία του πλανήτη. Σύμφωνα με την Gartner, «σημαντικές αλλαγές στη μεθοδολογία εισήχθησαν το 2020, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής από την απόδοση φυσικών περιουσιακών στοιχείων (return on physical assets - ROPA) στην απόδοση περιουσιακών στοιχείων (return on assets -ROA), της μείωσης της στάθμισης του μέτρου απογραφής και της αύξησης της στάθμισης της περιβαλλοντικής, κοινωνικής και κυβερνητικής (ESG) μέτρησης. Οι τρεις βασικοί παράγοντες που διαφοροποίησαν τις κορυφαίες αλυσίδες εφοδιασμού φέτος ήταν το γεγονός ότι οι οργανισμοί κινήθηκαν με γνώμονα το κίνητρο, τον μετασχηματισμό επιχειρηματικών μοντέλων και τον σωστό ψηφιακό χειρισμό.