Η Schneider παρουσίασε τις νέες τάσεις στον κλάδο του Αυτοματισμού για το 2020

Διαβάστηκε από 1148 αναγνώστες -

Η Schneider Electric παρουσίασε τις νέες τάσεις στον κλάδο του Αυτοματισμού για το 2020 στο Automation Club Day

 
Την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία το Automation Club Day από την Schneider Electric. Η καθιερωμένη πλέον ημερίδα των System Integrators partners του Automation Club της εταιρείας, αυτή την χρονιά έλαβε χώρα στην μαγευτική Ναύπακτο. Τα μέλη του Automation Club αντάλλαξαν απόψεις, νέα και ενημερώθηκαν από τη Schneider Electric για όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο του Αυτοματισμού για το 2020, με κύρια έμφαση στο ανερχόμενο IoT και το ψηφιακό οικοσύστημα του EcoStruxure.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει αναπτύξει το πρόγραμμα Automation Club για τη στήριξη και αξιοποίηση των πιο έμπειρων System Integrators (SI) της αγοράς, με σκοπό την καλύτερη δυνατή υλοποίηση των λύσεων αυτοματισμού της Schneider Electric. Το πρόγραμμα παρέχει στους SI συνεργάτες της εταιρείας τους απαραίτητους πόρους, τα εργαλεία και τις ικανότητες, ώστε να ενισχυθούν και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Η Schneider Electric προκειμένου να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει μια ισχυρή και αμοιβαία επωφελή σχέση με τους System Integrators της, έχει, επίσης, σχεδιάσει τρία επίπεδα εταιρικής σχέσης, με αντίστοιχα οφέλη, που απευθύνονται σε διαφορετικές επιχειρησιακές απαιτήσεις, όπως, απλοί System Integrators (SI), Automation Club System Integrators και πελάτες System Integrators & Alliance.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του προγράμματος Automation Club, η Schneider Electric ενισχύει διαρκώς το γνωστικό επίπεδο των συνεργατών της, μέσα από σειρά εκπαιδεύσεων, ενσωματώνοντας διαρκώς πρόσθετα πεδία εμπειρογνωμοσύνης. Τα συγκεκριμένα πεδία έχουν σχεδιαστεί ώστε η εταιρεία να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα κάθε μέλους της ομάδας των συνεργατών της, σύμφωνα με τη γεωγραφική περιοχή, την ειδικότητα και τις δεξιότητες που μπορεί να προσφέρει καθένας, σε λύσεις αυτοματισμού. Οι συνεργάτες της εταιρείας διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσης και εμπειρίας σε όλες τις μορφές του αυτοματισμού, είτε αφορά λογισμικό, είτε υλικό, που διακρίνεται στις ακόλουθες κατηγορίες: Motor Control, Ecostruxure Plant, Ecostruxure Machine και Software.

Οι System Integrators partners που είναι μέλη του Automation Club έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης της εταιρείας και έχουν αποδείξει την εμπειρία και τις ικανότητές τους στην ολοκλήρωση πολλαπλών επιτυχημένων έργων και εφαρμογών. Μερικά από τα οφέλη που αναδεικνύονται μέσα από αυτή τη συνεργασία, είναι η σημαντική μείωση των τεχνικών και εμπορικών κινδύνων, η εύκολη και αξιόπιστη πρόσβαση σε υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας με διαρκή ενημέρωση και εκπαιδεύσεις και η ισχυρή σχέση τεχνολογικής συνεργασίας με τη Schneider Electric σε έργα σε όλη την Ελλάδα.

Για την αναζήτηση των συνεργατών του Automation Club, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Schneider Electric: https://www.se.com/gr/el/work/support/locator/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ετήσιο γίνεται το «Εξοικονομώ κατ` οίκον» - Οι αλλαγές με το ν/σ

Αεροκουρτίνες εξοικονόμησης!

Μεταφερόμενες Οικολογικές Κατοικίες

Η απάντηση στα μικρόβια, τους μύκητες και τις αλλεργίες!

Διπλή βράβευση για το LG B2B Academy στα Loyalty Awards 2020

Εξελιγμένος σχεδιασμός, παραδοσιακή αισθητική.

Εξοικονόμηση κατ` Οίκον 2020: Μελέτη-Χρηματοδότηση-Αποπεράτωση … με μια υπογραφή

MAGNA 3 - STATE OF THE ART

Μην χάσετε το ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ που κυκλοφορεί!

Ανοιξιάτικες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ από την Elith!

Σχεδιάζει, κατασκευάζει και εφαρμόζει !

Θέρμανση & Εξοικονόμηση με υπογραφή από την Olefini

ΣΒΠΕ: Δεν καταργούνται όλα τα πλαστικά μιας χρήσης το 2021

Διαδικτυακή Συνέντευξη του Καθηγητή Wolfgang Feist

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

Εξοικονόμησε Ενέργεια στο σπίτι σου με τα σωστά συστήματα διαχείρισης!

Νέο Σύστημα Αποθήκευσης από την ΕΥΔΙΤΗ

30.000 φωνές ενάντια στο νομοσχέδιο των εξορύξεων

Επιστροφή στη φύση για τον Μπράντλεϊ και τον Κούπερ

Πράσινη τεχνολογία για δωρεάν ζεστό νερό!

περισσότερα »