Η Schneider παρουσίασε τις νέες τάσεις στον κλάδο του Αυτοματισμού για το 2020

Διαβάστηκε από 1027 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/10/2019

Η Schneider Electric παρουσίασε τις νέες τάσεις στον κλάδο του Αυτοματισμού για το 2020 στο Automation Club Day

 
Την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία το Automation Club Day από την Schneider Electric. Η καθιερωμένη πλέον ημερίδα των System Integrators partners του Automation Club της εταιρείας, αυτή την χρονιά έλαβε χώρα στην μαγευτική Ναύπακτο. Τα μέλη του Automation Club αντάλλαξαν απόψεις, νέα και ενημερώθηκαν από τη Schneider Electric για όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο του Αυτοματισμού για το 2020, με κύρια έμφαση στο ανερχόμενο IoT και το ψηφιακό οικοσύστημα του EcoStruxure.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει αναπτύξει το πρόγραμμα Automation Club για τη στήριξη και αξιοποίηση των πιο έμπειρων System Integrators (SI) της αγοράς, με σκοπό την καλύτερη δυνατή υλοποίηση των λύσεων αυτοματισμού της Schneider Electric. Το πρόγραμμα παρέχει στους SI συνεργάτες της εταιρείας τους απαραίτητους πόρους, τα εργαλεία και τις ικανότητες, ώστε να ενισχυθούν και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Η Schneider Electric προκειμένου να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει μια ισχυρή και αμοιβαία επωφελή σχέση με τους System Integrators της, έχει, επίσης, σχεδιάσει τρία επίπεδα εταιρικής σχέσης, με αντίστοιχα οφέλη, που απευθύνονται σε διαφορετικές επιχειρησιακές απαιτήσεις, όπως, απλοί System Integrators (SI), Automation Club System Integrators και πελάτες System Integrators & Alliance.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του προγράμματος Automation Club, η Schneider Electric ενισχύει διαρκώς το γνωστικό επίπεδο των συνεργατών της, μέσα από σειρά εκπαιδεύσεων, ενσωματώνοντας διαρκώς πρόσθετα πεδία εμπειρογνωμοσύνης. Τα συγκεκριμένα πεδία έχουν σχεδιαστεί ώστε η εταιρεία να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα κάθε μέλους της ομάδας των συνεργατών της, σύμφωνα με τη γεωγραφική περιοχή, την ειδικότητα και τις δεξιότητες που μπορεί να προσφέρει καθένας, σε λύσεις αυτοματισμού. Οι συνεργάτες της εταιρείας διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσης και εμπειρίας σε όλες τις μορφές του αυτοματισμού, είτε αφορά λογισμικό, είτε υλικό, που διακρίνεται στις ακόλουθες κατηγορίες: Motor Control, Ecostruxure Plant, Ecostruxure Machine και Software.

Οι System Integrators partners που είναι μέλη του Automation Club έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης της εταιρείας και έχουν αποδείξει την εμπειρία και τις ικανότητές τους στην ολοκλήρωση πολλαπλών επιτυχημένων έργων και εφαρμογών. Μερικά από τα οφέλη που αναδεικνύονται μέσα από αυτή τη συνεργασία, είναι η σημαντική μείωση των τεχνικών και εμπορικών κινδύνων, η εύκολη και αξιόπιστη πρόσβαση σε υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας με διαρκή ενημέρωση και εκπαιδεύσεις και η ισχυρή σχέση τεχνολογικής συνεργασίας με τη Schneider Electric σε έργα σε όλη την Ελλάδα.

Για την αναζήτηση των συνεργατών του Automation Club, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Schneider Electric: https://www.se.com/gr/el/work/support/locator/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »