Η Schneider παρουσιάζει τη νέα σειρά Acti9 iC40, υψηλής απόδοσης για τελική διανομή

2.152 επισκέψεις στο άρθρο

Το σύστημα Acti9 αξιοποιεί την τεχνολογία EcoStruxure IoT που παρέχει ασύγκριτα οφέλη όσον αφορά στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διατήρηση ηλεκτρολογικών πινάκων - επαναπροσδιορίζοντας την απόδοση, την επίβλεψη και τη συνδεσιμότητα σε κτίρια παντός μεγέθους.

  • Το σύστημα Acti9 αξιοποιεί την τεχνολογία EcoStruxure IoT που παρέχει ασύγκριτα οφέλη όσον αφορά στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διατήρηση ηλεκτρολογικών πινάκων - επαναπροσδιορίζοντας την απόδοση, την επίβλεψη και τη συνδεσιμότητα σε κτίρια παντός μεγέθους
  • Εξοικονόμηση χρόνου και χώρου με αρθρωτά εξαρτήματα βελτιστοποιημένα ειδικά για την κατασκευή, την εγκατάσταση και τη συντήρηση των πάνελ
  • Οι νέες συνδεδεμένες λύσεις ενημερώνουν τους χρήστες για την κατάσταση του συστήματος οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή
 
Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει την πιο πρόσφατη λύση EcoStruxure-ready – τη νέα σειρά Acti9 iC40 για τελική διανομή. Η σειρά Acti9 διευρύνεται με το ολοκληρωμένο, ουδέτερης φάσης σύστημα Acti9 iC40, που προσφέρει όλα τα βασικά οφέλη της υπάρχουσας σειράς, διαθέτοντας τα χαρακτηριστικά του εξαιρετικού συστήματος Acti9 iC60 και ενσωματώνοντας νέες λειτουργίες και λύσεις συνδεσιμότητας κορυφαίας ποιότητας.
 
Επαναπροσδιορίζοντας την απόδοση
Η νέα σειρά Acti9 iC40 διευκολύνει την κατασκευή και την εγκατάσταση του panel. Τα βελτιστοποιημένα εξαρτήματα και οι πολλαπλές διαμορφώσεις καλωδιώσεων εξοικονομούν χρόνο και κόπο, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουν τα υφιστάμενα πάνελ εύκολα, οικονομικά και αποδοτικά. Η φυσική τους διάταξη που αντιστοιχεί με ακρίβεια στα διαγράμματα καλωδίωσης συμβάλλει στην γρήγορη εγκατάσταση και στην εξοικονόμηση χώρου, αφήνοντας ταυτόχρονα περιθώρια για περαιτέρω ανάπτυξη.
 
Επαναπροσδιορίζοντας την επιτήρηση
Η εύκολη επιτήρηση φέρνει αποτελεσματική συντήρηση και παρέμβαση. Tο νέο σύστημα Acti9 iC40 προσφέρει έλεγχο με καλύτερη ορατότητα για πιο εύκολη συντήρηση, ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά όπως το VisiTrip, μια ένδειξη σφάλματος για γρήγορο εντοπισμό και service, και το VisiSafe, μια ξεχωριστή πράσινη ένδειξη που ενημερώνει για την ασφαλή λειτουργία του υλικού. Η καθαρή διάταξη, απλή καλωδίωση, η γρήγορη και απλή αναγνώριση ελαττωματικών συσκευών, τόσο επί τόπου όσο και εξ αποστάσεως, συμβάλλουν στη δυνατότητα ελέγχου με καλύτερη ορατότητα.
 
Επαναπροσδιορίζοντας τη σύνδεση
Το σύστημα Acti9 iC40 της Schneider Electric αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην αρχιτεκτονική EcoStruxure™ Power. Η συνδεδεμένη αυτή λύση αξιοποιεί τις τεχνολογίες EcoStruxure για να προσφέρει στους χρήστες και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εφαρμογές, αναλύσεις και υπηρεσίες για να μπορούν να έχουν τον έλεγχο. Οι αισθητήρες PowerTag παρακολουθούν ασύρματα την κατανάλωση ενέργειας σε πραγματικό χρόνο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιβλέπουν όλα τα φορτία, ανεξάρτητα από το μέγεθος του κτιρίου, ενώ το EcoStruxure Facility Expert παρέχει έξυπνες ειδοποιήσεις για τη βέλτιστη διαχείριση της προληπτικής συντήρησης.
 
Αξιοποιώντας την εμπειρία της εταιρείας στο σχεδιασμό προηγμένων αρθρωτών συστημάτων διανομής, η νέα σειρά Acti9 iC40 βασίζεται στην ήδη δημοφιλή σειρά DT40, iDPN και C40, και προσφέρει νέες καινοτομίες για κτιριακές εγκαταστάσεις. Είναι εύκολο να εγκατασταθεί, να διατηρηθεί και να αναβαθμιστεί και είναι ασύγκριτο από άποψη επιδόσεων και εξοικονόμησης χώρου.