Η StoHellas συμμετέχει στις εκθέσεις Xenia και Greek Tourism Expo

1.876 επισκέψεις στο άρθρο

Η StoHellas εγκαινιάζει μια νέα εποχή εξωστρέφειας μέσα από τη συμμετοχή της σε δύο premium εκθέσεις στοχευμένες αποκλειστικά στον τουριστικό κλάδο.

Συγκεκριμένα, θα συμμετέχει στην έκθεση Xenia και την Greek Tourism Expo οι οποίες θα λάβουν χώρα κατά τα διαστήματα 25-27 Νοεμβρίου και 8-10 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Με τον τρόπο αυτό η StoHellas επιθυμεί να συμμετέχει ακόμα πιο ενεργά στα έργα του ξενοδοχειακού κλάδου, όπου έχει μακρά παράδοση συμμετοχής σε πολλά γνωστά ξενοδοχειακά συγκροτήματα με τα υλικά και τα συστήματα της Sto. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε όλους τους εμπλεκόμενους, από τον επενδυτή και τον αρχιτέκτονα έως τον εφαρμοστή, για την κορυφαία ποιότητα, την τεχνογνωσία και τις επιλογές υλικών του κορυφαίου παραγωγού συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης στον κόσμο. 

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους τεχνικούς συμβούλους της εταιρίας και να ενημερωθούν για τις αρχές, τα πλεονεκτήματα, την ποιότητα και τη πλούσια σειρά συστημάτων και φινιρισμάτων της Sto. Υλικά για προσόψεις και για εσωτερικούς χώρους ειδικά σχεδιασμένα να προσφέρουν απαράμιλλη λειτουργικότητα, προστασία και αισθητική στα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Αποτελεί δέσμευση μας η παροχή των πιο ποιοτικών λύσεων για την ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση και την προστασία των τουριστικών δομών, με εξειδικευμένες λύσεις βασισμένες στην γνώση και την μεγάλη εμπειρία μας στην προστασία υφιστάμενων και νέων επενδύσεων στην τουριστική αγορά.
                                                                                           
Για προσκλήσεις και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε στο 210 -5570191