Προβλεπόμενη νέα θυγατρική παραγωγική μονάδα (από τον Ιανουάριο του 2020)

Η Toshiba Carrier ιδρύει νέα θυγατρική παραγωγική μονάδα στην Ευρώπη

1.988 επισκέψεις στο άρθρο

Η Toshiba Carrier Corporation ανακοίνωσε την ίδρυση μίας νέας θυγατρικής παραγωγικής μονάδας στην πόλη Gniezno, στη δυτική Πολωνία.

Η κοινοπραξία μεταξύ της Toshiba Corporation και της Carrier Corporation στη θέρμανση, τον εξαερισμό και τον κλιματισμό (HVAC) θα επενδύσει περίπου 3 δισ. Γιεν σε αυτήν τη θυγατρική για να ενισχύσει το επιχειρηματικό υπόβαθρο και την παρουσία της στην Ευρώπη. Η νέα θυγατρική παραγωγική μονάδα είναι προγραμματισμένη να αρχίσει να λειτουργεί πριν από το τέλος του 2020.
 
Στην Ευρώπη παρουσιάζεται μια υγιής ανάπτυξη του κλάδου HVAC τα τελευταία τρία χρόνια (2016-2018) με συντελεστή ετήσιας ανάπτυξης (CAGR) πάνω από 6%(*1), ενώ αναμένεται περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξη η οποία προέρχεται από την ισχυρή ζήτηση για ενεργειακά αποδοτικότερα HVAC προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις περιβαλλοντικές ανησυχίες και τη σχετική νομοθεσία. Στην Ευρώπη, προσφάτως, γίνεται επίσης αισθητή μία αύξηση των πωλήσεων εξοπλισμού θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης με αντλίες θερμότητας ή εξοπλισμό αέρος-νερού (ATW) ως εναλλακτική λύση εξοπλισμού θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης με χρήση φυσικού αερίου και άλλων συμβατικών λεβήτων.
 
Η νέα μονάδα παραγωγής θα επιτρέψει στην Toshiba Carrier να μειώσει το χρόνο παράδοσης των προϊόντων κατά το ένα τρίτο, να περιορίσει το κόστος των προϊόντων και να ενισχύσει τη σειρά προϊόντων που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες στην Ευρώπη.
 
Το ποιοτικό εργατικό δυναμικό της Πολωνίας, η γειτνίαση με τα κράτη της Δυτικής Ευρώπης και τα ελκυστικά επενδυτικά κίνητρα είναι οι κυριότεροι παράγοντες για την Toshiba Carrier να εγκαταστήσει την πρώτη Ευρωπαϊκή βάση παραγωγής της στη χώρα αυτή.
 
Η ίδρυση της νέας θυγατρικής της Toshiba Carrier θα ενισχύσει το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιό της στην παραγωγή και τη σχεδίαση, το οποίο περιλαμβάνει τρέχοντα προγράμματα όπως ένα νέο παγκόσμιο κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης στη Fuji Operations και τη μετεγκατάσταση και περαιτέρω ανάπτυξη των παραγωγικών εγκαταστάσεων της Toshiba Carrier Air Conditioning (China) Co., Ltd., στη Hangzhou της Κίνας. Με αυτές τις ενεργητικές επενδυτικές πρωτοβουλίες, εντός και εκτός της Ιαπωνίας, και με τη μακρόχρονη συμμαχία της με την Carrier Corporation, η Toshiba Carrier προσπαθεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα τους καταναλωτές με βελτιωμένες λύσεις και να αναπτυχθεί περαιτέρω παγκοσμίως.

*1 Πηγή: “World Air Conditioner Demand 2019” από την Ιαπωνική Ένωση Ψυκτικών και Κλιματιστικών Βιομηχανιών (Japan Refrigeration and Air Conditioning Industry Association JRAIA)