Η Toshiba παρουσιάζει το νέο κλιματιστικό τοίχου SEIYA!

Διαβάστηκε από 1158 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2019

SEIYA και απολαύστε την ησυχία της νύχτας!!!

 
Η Toshiba παρουσιάζει τη νέα κλιματιστική μονάδα τοίχου SEYIA, με εξαιρετικά αθόρυβή λειτουργία όπως υποδηλώνει και το όνομα της. Η νέα μονάδα αποτελεί την απόλυτη λύση για τον κλιματισμό του χώρου σας σε όλη τη διάρκεια τους έτους.

Η Toshiba, ο Ιαπωνικός ηγέτης του κλιματισμού παγκοσμίως, έχει συνδέσει το όνομα της με κλιματιστικές μονάδες υψηλής απόδοσης και αποδοτικότητας τόσο για οικιακές όσο και για εμπορικές εφαρμογές. Φέτος παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά το SEIYA, ένα κλιματιστικό νέας γενιάς για τον πλήρη έλεγχο του κλίματος στο σπίτι. Το SEIYA, το οποίο σημαίνει "ήσυχη νύχτα" στα Ιαπωνικά, επωφελείται από μια καινοτόμο τεχνολογία εναλλάκτη και συμπιεστή, η οποία έχει αναπτυχθεί από τη Toshiba για την ελαχιστοποίηση των κραδασμών με στόχο την απόλυτα αθόρυβη λειτουργία. Το SEIYA προσφέρει ενεργειακή απόδοση A++ και λειτουργεί με το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R32. Διαθέτει 7 μεγέθη που καλύπτουν αποδόσεις από 1,5 έως 6,5 kW σε λειτουργία ψύξης και 2,0 έως 7,0 kW σε λειτουργία θέρμανσης.

Kαινοτόμος τεχνολογία εναλλάκτη
Η καινοτόμος τεχνολογία περιστροφικού συμπιεστή της Toshiba, που διαθέτει η νέα μονάδα, συνδυάζει υψηλή απόδοση με εξαίρετη αξιοπιστία. Η νέα τεχνολογία επιτρέπει την προσαρμογή της ταχύτητας του συμπιεστή ανάλογα με τις απαιτήσεις ελαχιστοποιώντας τις θερμοκρασιακές διακυμάνσεις, ενώ παράλληλα μειώνει τους θορύβους από τους κραδασμούς. Διασφαλίζει έτσι σταθερή θερμοκρασία και απόλυτα αθόρυβη λειτουργία.

Αθόρυβη άνεση
Για περεταίρω μείωση του θορύβου και βελτιστοποίηση της άνεσης ενός χώρου, η χρήση της "Αθόρυβης" λειτουργία του SEIYA μειώνει επιπλέον κατά 3 dBA το θόρυβο της εξωτερικής μονάδας φθάνοντας έτσι τα 43 dBA. Επιπλέον, η λειτουργία αυτή ελαχιστοποιεί και το θόρυβο της εσωτερικής μονάδας καθώς μειώνει τη ταχύτητα του ανεμιστήρα. Με τον τρόπο αυτό η Toshiba θέλει να διασφαλίσει ότι οι ένοικοι ενός χώρου θα απολαμβάνουν έναν καλό βραδινό ύπνο μετά από μια κουραστική ημέρα.

Έξυπνο κλιματιστικό
Ο έλεγχος της μονάδας μπορεί να γίνει μέσω του τηλεχειριστήριου υπέρυθρων είτε απομακρυσμένα μέσω εφαρμογής από το κινητό ή το tablet. Η εφαρμογή Home AC Control της Toshiba σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τον πλήρη έλεγχο λειτουργίας ενώ παράλληλα σας βοηθά να διαχειρίζεστε την κατανάλωση ενέργειας. Πλέον, εύκολα και γρήγορα μπορεί ο χρήστης να απολαύσει τις προσωποποιημένες συνθήκες άνεσης.

Αυτόματος καθαρισμός
Η Toshiba χρησιμοποιεί τον συνδυασμό δυο τεχνολογιών για να εξασφαλίσει υψηλή ενεργειακή 1 / 3 απόδοση και βέλτιστη ποιότητα εσωτερικού αέρα. Η πρώτη αφορά το "Magic Coil" (Μαγικό Πηνίο, μια ειδική επίστρωση στον εναλλάκτη της εσωτερικής μονάδας η οποία αποτρέπει την προσκόλληση νερού και σκόνης στον πηνίο.

Η δεύτερη, αφορά τη λειτουργία αυτό-καθαρισμού, η οποία επιτρέπει στον ανεμιστήρα να συνεχίσει να λειτουργεί μετά την παύση λειτουργίας της μονάδας ώστε να γίνει η απαραίτητη αποστράγγιση του πηνίου για να διατηρηθεί καθαρό και στεγνό και να αποτρέψει τη δημιουργία μούχλας ή άλλων βλαβερών για τον αέρα μικροοργανισμών. Ο συνδυασμός των δυο αυτών τεχνολογιών κάνουν μοναδική τη λειτουργία αυτόματου καθαρισμού της Toshiba.

Τέλος, η μοναδική λειτουργία "Απόψυξη κατόπιν εντολής" της Toshiba προφυλάσσει τη μονάδα από τις ακραίες καιρικές συνθήκες του χειμώνα για να μπορεί να λειτουργεί αδιάλειπτα καθαρίζοντας τον πάγο από το στοιχείο της μονάδας με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο.

Η νέα κλιματιστική μονάδα τοίχου της Toshiba SEIYA έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλή απόδοση και να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.toshiba-aircon.gr

AHI Carrier N.A Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε
Λεωφ. Κηφισού 18, 104-42 Αθήνα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εγκαίνια «Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης»

Μετασκευές στο τομέα της βιοενέργειας σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις

14o Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»

Χρωματίστε με τα οικολογικά χρώματα της VECHRO

Η Economy Green Energy Ζεσταίνει τα όνειρά σας!

Η χώρα πρέπει να εναρμονιστεί με την ευρωπαϊκή κανονικότητα στη διαχείριση αποβλήτων

Η fischer αυξάνει τον κύκλο εργασιών της

Ολοκληρωμένες λύσεις για τα ενεργειακά σας έργα

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

Η εταιρεία PappasClima παρευρέθηκε στην ημερίδα για τον Ξενοδοχειακό Κλιματισμό

Ξύπνησαν οι αρκούδες από το χειμέριο λήθαργο

Μην χάσετε το ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ που κυκλοφορεί!

Οικονομικές προτάσεις θέρμανσης και κλιματισμού

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ από την KLIMATHERM για τον Μάρτιο!

Η LG συμμετείχε στην 8η ημερίδα ΕΣΩ με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής

Αξιολόγηση των βέλτιστων πρακτικών εξοικονόμησης ενέργειας

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

H άνεση στον χώρο σας!

Αναστολή 1 χρόνο σε έκδοση οικοδομικών αδειών στην Ακρόπολη

20% αυξημένη η επισκεψιμότητα στις Infacoma & Aquatherm Athens 2019

περισσότερα »