Η Vechro με το Baby Room Boom, στηρίζει τους νέους γονείς με πολύ χρώμα και ενθουσιασμό!

1.542 επισκέψεις στο άρθρο

H Vechro, σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που στόχο έχει να βοηθήσει τους νέους γονείς στο δύσκολο αυτό ξεκίνημα, χαρίζοντας τα χρώματα της επιλογής τους και το βάψιμο του παιδικού δωματίου σε 5 τυχερά ζευγάρια.

Ο ερχομός ενός παιδιού είναι αναμφισβήτητα μεγάλη χαρά καθώς και μεγάλο άγχος. Οι νέοι γονείς έχουν δεκάδες καινούρια πράγματα να ετοιμάσουν και άλλα τόσα τα οποία θα προκύψουν και δεν έχουν προγραμματίσει. Το μωρουδιακό δωμάτιο είναι ίσως το σημαντικότερο που πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν έρθει το μωρό σας στον κόσμο.

Γι` αυτό η  Vechro, σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που στόχο έχει να βοηθήσει τους νέους γονείς στο δύσκολο αυτό ξεκίνημα, χαρίζοντας τα χρώματα της επιλογής τους και το βάψιμο του παιδικού δωματίου σε 5 τυχερά ζευγάρια.

Τα προϊόντα της  Vechro έχουν καινοτόμα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν κατάλληλα για το βάψιμο ενός παιδικού δωμάτιου. Το Smaltoplast Silk το μοναδικό Βραβευμένο, καινοτόμο, πιστοποιημένο οικολογικό, αντιμυκητιακό, αντιμικροβιακό προϊόν είναι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους και κατάλληλο για ανθρώπους με ευαίσθητους οργανισμούς όπως είναι το μωράκι σας, καθώς είναι πιστοποιημένο και για την υποαλλεργική του δράση (AllergyUKAward). Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το Smaltoplast Silk είναι άοσμο πράγμα που σημαίνει πως το μωράκι σας μπορεί χωρίς κίνδυνο να κοιμηθεί στο δωμάτιο από το ίδιο βράδυ κιόλας, αφού έχει καταταχτεί στην ανώτερη κλάση Α+ σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία  για τις εκπομπές ΠΟΕ, συνεισφέροντας στην καλή ποιότητα εσωτερικού αέρα!

Για να πάρετε μέρος σε αυτόν τον πρωτότυπο διαγωνισμό επισκεφτείτε το www. vechrobabyroomboom.gr   και ανακαλύψτε την αγαπημένη σας απόχρωση για όλα τα υπόλοιπα είμαστε εμείς εδώ!

ΒΕΧΡΩ Α.Ε.
Λιοσίων 302, 111 45 Αθήνα
Τηλ : 210 4816101
 www.vechro.gr