Georg Weber (CTO WILO SE), RangaYogeshwar, Dr. Jörg Praczyk (SeniorVicePresident Research & Development WILO SE) στην τελετή απονομής TOP 100 στη Φρανκφούρτη /Γερμανία.

Η Wilo μεταξύ των πιο καινοτόμων εταιρειών στη Γερμανία

Διαβάστηκε από 1256 αναγνώστες -

Διάκριση “Top 100” στην κατηγορία "Καινοτόμες Διαδικασίες / Οργάνωση"

 
Ντόρτμουντ / Φρανκφούρτη. - Ο ειδικός της τεχνολογίας WILO SE έχει κάνει άλμα μεταξύ των καλύτερων στον 26ο διαγωνισμό των κορυφαίων  100 καινοτόμων εταιρειών. Το βραβείο παρουσιάστηκε από τους δύο Συμβούλους RangaYogeshwar και τον επιστημονικό διευθυντή του διαγωνισμού, τον καθηγητή Dr. NikolausFranke, στο "Jahrhunderthalle" στη Φρανκφούρτη. "Η Wilo καθιερώθηκε ως ηγέτης καινοτομίας στηνβιομηχανία αντλιών από την ίδρυσή της. Οι νέες τεχνολογίες και οι καινοτόμες λύσεις αποτελούν ουσιαστικό κομμάτι της εταιρικής μας ιστορίας", λέει ο Oliver Hermes, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Wilo. "Στο πλαίσιο αυτό, η φημισμένη διάκριση TOP 100των κορυφαίων στην κατηγορία «Καινοτόμες Διαδικασίες / Οργάνωση»  τιμά την απόδοση των υπαλλήλων μας με πολύ ιδιαίτερο τρόπο».
 
Η Wilo προμηθεύει όλο τον κόσμο με καινοτόμες αντλίες και με έξυπνες λύσεις υψηλής τεχνολογίας από το 1872. "Έχουμε εξελιχθεί από έναν κατασκευαστή εξαρτημάτων σε έναν πάροχο λύσεων, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προσφέρονται από τον ψηφιακό μετασχηματισμό", λέει ο Oliver Hermes. Ο ισχυρισμός αυτός υπερβαίνει το προϊόν και περιλαμβάνει τη μελέτη, την ανάπτυξη, τη θέση σε λειτουργία και τη συντήρηση στο υψηλότερο επίπεδο. Για παράδειγμα, η Wilo εμπλουτίζει με “ευφυία” τα προϊόντα της μέσω ψηφιακών χαρακτηριστικών ή τα εξοπλίζει με ηλιακές μονάδες έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα από τα ορυκτά καύσιμα. «Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως έναν ψηφιακό πρωτοπόρο στη βιομηχανία αντλιών και συνεπώς παραμένουμε αυθεντικοί στην  δύναμη της καινοτομίας, απολαμβάνοντας το», εξηγεί ο Oliver Hermes.
 
Χάρη στις πολυάριθμες καινοτομίες και την ανοιχτή εταιρική κουλτούρα, η εταιρεία που εδρεύει στο Ντόρτμουντ έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια από έναν αφανή πρωταθλητή σε έναν ορατό πρωταθλητή. Όλοι στην εταιρεία μπορούν να συνεισφέρουν νέες ιδέες για τις εξελίξεις: "Ένα ενεργό σύστημα καινοτομίας και προτάσεων οδηγούμενο από το στελεχιακό και  το εργατικό δυναμικό έχει ήδη επιφέρει πολλές βελτιώσεις", λέει ο Georg Weber,  Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας της Wilo. "Οι δημιουργικές προσεγγίσεις δεν περιορίζονται στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Οι βελτιώσεις διαδικασιών στην εργασία ζητούνται εξίσου με τα ζητήματα της « αειφορίας» ή της «κοινωνικής ευθύνης»». Σε αυτό το πλαίσιο, ο Georg Weber θεωρεί την απονομή της Διάκρισης «Top 100» ως  επιβράβευση και των 7.800 υπαλλήλων της Wilo παγκοσμίως.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »