Georg Weber (CTO WILO SE), RangaYogeshwar, Dr. Jörg Praczyk (SeniorVicePresident Research & Development WILO SE) στην τελετή απονομής TOP 100 στη Φρανκφούρτη /Γερμανία.

Η Wilo μεταξύ των πιο καινοτόμων εταιρειών στη Γερμανία

Διαβάστηκε από 1043 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/7/2019

Διάκριση “Top 100” στην κατηγορία "Καινοτόμες Διαδικασίες / Οργάνωση"

 
Ντόρτμουντ / Φρανκφούρτη. - Ο ειδικός της τεχνολογίας WILO SE έχει κάνει άλμα μεταξύ των καλύτερων στον 26ο διαγωνισμό των κορυφαίων  100 καινοτόμων εταιρειών. Το βραβείο παρουσιάστηκε από τους δύο Συμβούλους RangaYogeshwar και τον επιστημονικό διευθυντή του διαγωνισμού, τον καθηγητή Dr. NikolausFranke, στο "Jahrhunderthalle" στη Φρανκφούρτη. "Η Wilo καθιερώθηκε ως ηγέτης καινοτομίας στηνβιομηχανία αντλιών από την ίδρυσή της. Οι νέες τεχνολογίες και οι καινοτόμες λύσεις αποτελούν ουσιαστικό κομμάτι της εταιρικής μας ιστορίας", λέει ο Oliver Hermes, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Wilo. "Στο πλαίσιο αυτό, η φημισμένη διάκριση TOP 100των κορυφαίων στην κατηγορία «Καινοτόμες Διαδικασίες / Οργάνωση»  τιμά την απόδοση των υπαλλήλων μας με πολύ ιδιαίτερο τρόπο».
 
Η Wilo προμηθεύει όλο τον κόσμο με καινοτόμες αντλίες και με έξυπνες λύσεις υψηλής τεχνολογίας από το 1872. "Έχουμε εξελιχθεί από έναν κατασκευαστή εξαρτημάτων σε έναν πάροχο λύσεων, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προσφέρονται από τον ψηφιακό μετασχηματισμό", λέει ο Oliver Hermes. Ο ισχυρισμός αυτός υπερβαίνει το προϊόν και περιλαμβάνει τη μελέτη, την ανάπτυξη, τη θέση σε λειτουργία και τη συντήρηση στο υψηλότερο επίπεδο. Για παράδειγμα, η Wilo εμπλουτίζει με “ευφυία” τα προϊόντα της μέσω ψηφιακών χαρακτηριστικών ή τα εξοπλίζει με ηλιακές μονάδες έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα από τα ορυκτά καύσιμα. «Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως έναν ψηφιακό πρωτοπόρο στη βιομηχανία αντλιών και συνεπώς παραμένουμε αυθεντικοί στην  δύναμη της καινοτομίας, απολαμβάνοντας το», εξηγεί ο Oliver Hermes.
 
Χάρη στις πολυάριθμες καινοτομίες και την ανοιχτή εταιρική κουλτούρα, η εταιρεία που εδρεύει στο Ντόρτμουντ έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια από έναν αφανή πρωταθλητή σε έναν ορατό πρωταθλητή. Όλοι στην εταιρεία μπορούν να συνεισφέρουν νέες ιδέες για τις εξελίξεις: "Ένα ενεργό σύστημα καινοτομίας και προτάσεων οδηγούμενο από το στελεχιακό και  το εργατικό δυναμικό έχει ήδη επιφέρει πολλές βελτιώσεις", λέει ο Georg Weber,  Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας της Wilo. "Οι δημιουργικές προσεγγίσεις δεν περιορίζονται στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Οι βελτιώσεις διαδικασιών στην εργασία ζητούνται εξίσου με τα ζητήματα της « αειφορίας» ή της «κοινωνικής ευθύνης»». Σε αυτό το πλαίσιο, ο Georg Weber θεωρεί την απονομή της Διάκρισης «Top 100» ως  επιβράβευση και των 7.800 υπαλλήλων της Wilo παγκοσμίως.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για το «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον»

Ξεκίνησαν τα αιτήματα στον ΔΕΔΔΗΕ για net metering

Εναέριες θερμογραφήσεις φωτοβολταϊκών!

Αντλίες και πιεστικά Grundfos, για πάντα κοντά σας!

Φωτισμός Πισίνας από την Mechanical Solutions

Διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ στα Corporate Superbrands 2018-2019

Η LG φέρνει την τεχνογνωσία της για τα ηλιακά πάνελ στο ευρωπαϊκό κοινό

Η εταιρία DAUWIN - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ

Ρουμελιώτης: Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στα ενεργειακά κτίρια

H άνεση στον χώρο σας!

140 εκατ. ευρώ για την πρόληψη πυρκαγιών

Ξυλόμαλλο: Η φύση συναντάει την ηχομόνωση

Θέρμανση & ψύξη με υπογραφή από την Olefini

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας

Διεθνής Διάκριση για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ν. Σερρών

NANODOMI: Παραδόσεις Φ/Β Πάρκων συνολικής ισχύος 2,9MWp

AQUA PROJECT: Λύσεις για τη διαχείριση της κατανάλωσης των υδάτων

20 χρόνια εμπειρίας περιβαλλοντικού σχεδιασμού και κατασκευής

Τρεις κινήσεις για την ενίσχυση των ΑΠΕ από το ΥΠΕΝ

περισσότερα »