Φ/Β πλαίσια από την aleo solar !

Διαβάστηκε από 1982 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/10/2017

Βέλτιστη τεχνολογία για ακόμη υψηλότερες αποδόσεις!

 
Στην Intersolar Europe 2017, η aleo solar παρουσίασε νέες λύσεις για ακόμα υψηλότερες αποδόσεις. Η βέλτιστη Φ/Β τεχνολογία ενσωματώνεται στη νέα σειρά X καθώς και στo περαιτέρω βελτιωμένο πλαίσιο glass-glass για BIPV φωτοβολταϊκών σε κτίρια, το Elegante2. Ως αποκορύφωμα θα παρουσιαστεί το νέο πλαίσιο Poly PERC 300W.
 
Η νέα σειρά X αντιπροσωπεύει αναβαθμισμένα πλαίσια υψηλών επιδόσεων aleo με 60 bifacial κυψέλες PERC CELCO και λεπτότερο πλαίσιο αλουμινίου. Το μαύρο, λεπτότερο πλαίσιο προσφέρει πλεονεκτήματα στη μεταφορά και το χειρισμό και αναβαθμίζει αισθητικά την όψη του κτιρίου χωρίς να επηρεάζεται η συνολική ισχύς του σε σύγκριση με το προηγούμενο πλαίσιο των 50mm. Με τη χρήση των bifacial κυψελών, ο ιδιοκτήτης ενός φωτοβολταϊκού συστήματος με πλαίσια aleo X θα επωφεληθεί από τις υψηλότερες ενεργειακές αποδόσεις, καθώς μπορούν να επιτευχθούν υψηλότερες αποδόσεις ανά Watt. Peak. Στα τέλη του καλοκαιριού, τα πλαίσια θα είναι διαθέσιμα ως X59 και X79 σε μαύρο χρώμα.
 
Η περαιτέρω κυριαρχία της ομάδας aleo και SAS στην τεχνολογία PERC επιβεβαιώνεται επίσης από το πρώτο πολυκρυσταλλικό πλαίσιο PERC 60 κυψελών με ισχύ 300W. Το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί για μεγάλης ισχύος έργα και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από το φθινόπωρο.
 
"Η aleo είναι η πρώτη εταιρεία που δεσμεύτηκε για προϊόντα υψηλής απόδοσης. Ενώ ο μέσος όρος της βιομηχανίας παράγει πλαίσια των 250-260 watt, η aleo έχει σήμερα μαζική παραγωγή 300 watt mono και είναι σε θέση να παραδώσει 315 watt πλαίσια. Δεν έχει σημασία poly ή mono, η aleo είναι ο ηγέτης της τεχνολογίας και προσπαθεί να διατηρήσει το κόστος χαμηλό. Μετά την τεχνολογία CELCO (PERC based), η aleo αναπτύσσει την PERC poly που φτάνει στα 300 watt. Η προηγμένη τεχνολογία, η δυνατότητα μαζικής παραγωγής, ο υψηλότερος ποιοτικός έλεγχος και τα φωτοβολταϊκά πλαίσια που κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία είναι η απόδειξη για την επιτυχία της aleo. Η αγαστή συνεργασία πίσω από τις πολυετείς προσπάθειες είναι το κλειδί ", καταλήγει ο William Chen, Διευθύνων Σύμβουλος της aleo solar GmbH.
 
Με μία ξεκάθαρη ματιά, το μονοκρυσταλλικό πλαίσιο glass glass Elegante με την έγκριση της γενικής οικοδομικής αρχής (abZ) του Deutsches Institut für Bautechnik (DIBt, δημόσια αρχή των Γερμανικών κυβερνήσεων των ομόσπονδων κρατιδίων για την ομοιόμορφη εκπλήρωση τεχνικών καθηκόντων στον τομέα του δημοσίου δικαίου. ) γίνεται αναπόσπαστο μέρος των κτιρίων. Τα glass glass πλαίσια μπορούν να εγκατασταθούν αρχιτεκτονικά ως γυάλινες στέγες, παράθυρα ή προσόψεις.

Στην έκθεση Intersolar Europe στο Μόναχο, η aleo solar παρουσίασε ένα παράδειγμα για το πώς το Elegante2 καθώς και η bifacial έκδοση του μπορεί να τοποθετηθεί σε στέγαστρο αυτοκινήτου, xωρίς ορατά καλώδια ή πρίζες, από την εταιρεία Schmidt & Thürmer.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την aleo solar πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η μοντέρνα άποψη του παραδοσιακού!

Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού & θερμότητας

Οικονομικές προτάσεις σε επιλογές κλιματισμού!

«Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον»

Σεμινάριο για τον επαγγελματικό κλιματισμό από την LG Electronics

YΠΕΝ: Πρόσκληση σε κοινή συνέντευξη Τύπου

Το RainbowWarrior στα ελληνικά νησιά

Συνάντηση ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προεδρείο της Ένωσης Βενζινοπωλών θεσ/νικης

Κατεργασμένο δέρμα αρκούδας βρέθηκε κοντά στον Αλιάκμονα

30% όφελος στα LG Sound bars με τη αγορά μιας LG τηλεόρασης

Περιοδεία του Αν. ΥΠΕΝ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ανάπτυξη και χρηματοδότηση έργων ΕΕ και ΑΠΕ

Κάντο γρήγορα & οικονομικά! Αυτονομήσου τώρα!

Νέο κατάστημα ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ στον Πειραιά

Οικολογικό φεστιβάλ στην Εύβοια!

Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας

Sports Marketing Awards 2017: Βραβεία για την LG!

Υπέρ της Καθαρής Ενέργειας η Greenpeace

Rotoseptic : Aριστη τεχνολογία για την επεξεργασία λυμάτων

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

Βρες το δωμάτιο των ονείρων σου

περισσότερα »