Η διεθνής έκθεση Climatherm Energy 2024 έφτασε!

Η διεθνής έκθεση Climatherm Energy 2024 έφτασε!

1.305 επισκέψεις στο άρθρο (23/02/2024)
Σχολιάστε

- Το 4Green.gr - Πράσινο Σπίτι & Κτίριο συμμετέχει στην έκθεση Climatherm Energy 2024
- Θα μας βρείτε από 23-25/2 στο HALL 3, Α Περίπτερο 7Α

Η Climatherm Energy 2024, θα διεξαχθεί στο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο “Αthens Metropolitan Expo”, από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2024


Η συμμετοχή παλαιών και νέων εκθετών, εσωτερικού και εξωτερικού, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθιστώντας την Climatherm Energy 2024 για ακόμη μια φορά τον μεγαλύτερο ενεργειακό θεσμό στην Ελλάδα και το 4green.gr θα είναι φυσικά εκεί!

Οι συμμετέχουσες εταιρείες, ετοιμάζονται όπως πάντα πυρετωδώς, να αναδείξουν καινοτόμα προϊόντα στους κλάδους των: Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – της Γεωθερμίας – του Φυσικού Αερίου – του Κλιματισμού – της Θέρμανσης – του Εξαερισμού – της Βιομηχανικής Ψύξης – της Ηλιακής Ενέργειας – της Ύδρευσης (Μπάνιο – Πισίνα) – της Αφαλάτωσης – της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων – της Ηλεκτρικής ενέργειας – του Υδρογόνου – Λογισμικού και άλλων, τελώντας, όπως πάντα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχοντας την συνεχή στήριξη και συμμετοχή όλων των σημαντικών φορέων του κλάδου.

Παράλληλα, προγραμματίζονται συνεχώς δρώμενα, με σκοπό την παρουσίαση, την έγκαιρη πληροφόρηση και αναβάθμιση γνώσεων, για το επισκεπτόμενο κοινό, που θα λάβουν μέρος κατά την διάρκεια της έκθεσης.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Είσοδος-μετάβαση στην Έκθεση


Στην Διεθνή Έκθεση “Climatherm – Energy” κάθε επαγγελματίας αλλά και τελικός καταναλωτής, θα βρίσκει πάντα συγκεντρωμένη όλη εκείνη την εξειδικευμένη πληροφόρηση που οι ειδικοί του κλάδου μπορούν και προσφέρουν.

Επισκεπτόμενοι την “Climatherm – Energy”, το κέρδος της άμεσης επαφής με τις εταιρίες οι οποίες διαμορφώνουν τις τάσεις και τις εξελίξεις ενός τόσο νευραλγικού τομέα για το μέλλον της ανθρωπότητας, όπως οι τεχνολογίες περιβάλλοντος, είναι σίγουρα μεγάλο!
 

Είσοδος Ελεύθερη
 

Παρακαλούμε πολύ για την ευκολότερη και γρηγορότερη είσοδό σας στην Διεθνή έκθεση Climatherm – Energy 2024, όπως προβείτε στην προ-εγγραφή σας πατώντας το ακόλουθο σύνδεσμο: https://climatherm.gr/visitors/personal-free-pass.html.

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας έκθεσης

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 – 10:00 – 20:00

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 – 10:00 – 20:00

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 – 10:00 – 20:00
 

Μεταφορά


Επισκέπτες και εκθέτες μπορούν να μεταβούν με τα προσωπικά οχήματά τους, το Μετρό (Γραμμή 3 – Μπλε) και τον Προαστιακό.


Δωρεάν Μεταφορά με πούλμαν από το Αεροδρόμιο “Ελ΄. Βενιζέλος”, στο σημείο των “Αφίξεων”, απέναντι από το ξενοδοχείο “Sofitel” και από τη στάση του Μετρό “Δουκίσσης Πλακεντίας”, από την έξοδο που είναι τα λεωφορεία, τα ταξί και τα πούλμαν προς “Γέρακα”.
 

Εκθεσιακός χώρος


Metropolitan Expo
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, Σπάτα Αττικής
Τηλ.: 210 3542900
www.metropolitanexpo.gr