Η εταιρεία TRIAX ενσωματώνει λύσεις από την LG Electronics

1.364 επισκέψεις στο άρθρο

Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν για την προβολή κρυπτογραφημένου premium περιεχομένου στο απρόσκοπτο περιβάλλον φιλοξενίας της TRIAX

Η εταιρεία TRIAX ενσωματώνει στα headends το Pro: Idion® DRM την υψηλής ποιότητας παγκόσμια λύση διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων από την LG Electronics.

Η εταιρεία TRIAX ανακοίνωσε ότι το κορυφαίο σε πωλήσεις TDX headend πλέον υποστηρίζει το Pro:Idiom®, την υψηλής ποιότητας παγκόσμια λύση διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων από την LG Electronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions.

Οι επιχειρήσεις από τον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας μπορούν πλέον να διανέμουν με ασφάλεια κρυπτογραφημένο end-to-end HDTV περιεχόμενο μέσω του TRIAX headend σε ξενοδοχειακές LG τηλεοράσεις που διαθέτουν στις εγκαταστάσεις τους.
«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε μια λύση DRM για τις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG μέσω του TDX headend», δήλωσε ο Jeroen van der Maat, Global Alliance Partner Manager της TRIAX. Το υψηλής ποιότητας σύστημα ασφαλείας Pro:Idiom® παρέχει μειωμένο κόστος σε σύγκριση με λύσεις εξωτερικών διακομιστών DRM και υψηλή προστασία με ελάχιστη συντήρηση που είναι εύκολο να ενσωματωθεί στην κορυφαία πλατφόρμα headend».

«Είναι μεγάλη μας χαρά που καλωσορίζουμε την εταιρεία TRIAX ως αδειοδοτημένο κατασκευαστή», δήλωσε ο Γιάννης Παγουλάτος, European Head of Hospitality Sales της LG Electronics. «Τα αξιόπιστα και καινοτόμα headend της TRIAX αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των απρόσκοπτων λύσεων φιλοξενίας. Εφαρμόζοντας το Pro:Idiom®, λειτουργούν πλέον σε απόλυτη αρμονία με τις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG, τα συστήματα και τα εξωτερικά επαγγελματικά τηλεοπτικά κανάλια, προσφέροντας άφθονες λύσεις για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας».

Το TRIAX TDX είναι ένα modular headend, το οποίο διευκολύνει τον σχεδιασμό εξειδικευμένων λύσεων τηλεοπτικής διανομής προσφέροντας premium περιεχόμενο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το Pro:Idiom® DRM διατίθεται σε μια νέα τελική μονάδα TRIAX IP Backend που μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε TDX headend. Δεν απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός πέρα από τις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG και οι προϋπάρχουσες εγκαταστάσεις headend μπορούν εύκολα να αναβαθμιστούν με ένα νέο IP backend και με το λογισμικό έκδοσης 5.0.

Η ευκολία στην εγκατάσταση και τη διαχείριση του απλού περιβάλλοντος χρήσης TRIAX είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα για τους παρόχους φιλοξενίας, προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία σε μια ευέλικτη, πλήρως υποστηριζόμενη λύση φιλοξενίας που αναβαθμίζει την εμπειρία των επισκεπτών.