Η εταιρία Νικόλαος Αδ. Στύλας και ΣΙΑ ΟΕ στην Intersolar Europe 2019

1.923 επισκέψεις στο άρθρο

Στο πλαίσιο της έκθεσης Intersolar Europe 2019, που έλαβε χώρα στο Μόναχο από τις 15 έως τις 18 Μαΐου, συμμετείχε η εταιρία Νικόλαος Αδ. Στύλας και ΣΙΑ ΟΕ.

Στο πλαίσιο της έκθεσης Intersolar Europe 2019, που έλαβε χώρα στο Μόναχο από τις 15 έως τις 18 Μαΐου, συμμετείχε η εταιρία Νικόλαος Αδ. Στύλας και ΣΙΑ ΟΕ, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο του Ελβετικού Οίκου Stäubli Electrical Connectors (πρώην Multi-Contact).
 
   Στην έκθεση Intersolar 2019, το κοινό ήρθε σε επαφή με τους Φ/Β συνδετήρες MC4 EVO2 για συστήματα 1.500V, που διαθέτουν πιστοποιήσεις UL/IEC/JET. Οι αυθεντικοί MC4 Φ/Β συνδετήρες έχουν χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες από 240GW φωτοβολταΐκές εγκαταστάσεις παγκοσμίως με επιτυχία, κατατάσσοντάς τους στην κορυφή, ως πρωτοπόρους και πλέον αξιόπιστους.

   Στο περίπτερο της Stäubli γινόταν ειδική παρουσίαση κάθε 2 ώρες σχετικά με την ασφάλεια των συνδέσεων σε μια Φ/Β εγκατάσταση, τις διαφορές στην ποιότητα μεταξύ των αυθεντικών MC4 συνδετήρων και αντίγραφων αυτών καθώς και παραδείγματα με τους κινδύνους που παρουσιάζονται χρησιμοποιώντας συνδετήρες Φ/Β διαφορετικών κατασκευαστών σε μια εγκατάσταση.

Στην έκθεση επίσης παρουσιάστηκε ο νέος σύνδεσμος μπαταριών «PerforMore» για ηλεκτρικά οχήματα. Ειδικότερα, επειδή τα ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα απαιτούν υψηλής ασφάλειαςαξιόπιστους και υψηλής απόδοσης συνδέσμους, η εταιρία Stäubli ανέπτυξε τον νέο διπολικό γωνιακό σύνδεσμο, κατάλληλο για χρήση σε υψηλής τάσης μπαταρίες, inverters και υψηλής τάσης κιβωτίων διανομής (HVDUs). Ο νέος αυτός σύνδεσμος είναι κατάλληλος για συνεχή παροχή έντασης περισσότερων από 400Α με την ελάχιστη δυνατή απώλεια, χρησιμοποιώντας την μοναδική τεχνολογία "Multilam" ενώ διαθέτει και ειδικό σύστημα κλειδώματος προστασίας από απότομες αποσυνδέσεις ή βραχυκυκλώματα.

Η έξυπνη μπαταρία PowerBlox της εταιρίας Stäubli, κέρδισε το βραβείο της έκθεσης "Smarter E" εντυπωσιάζοντας τους κριτές με το εύχρηστο σύστημα «φορητής πρίζας» για παροχή ενέργειας εκτός δικτύου όπως επίσης και της ευκολίας στην παροχή ηλεκτρισμού σε νοικοκυριά ή μικρές επιχειρήσεις σε μη διασυνδεδεμένες περιοχές με το δίκτυο.