Η λύση για ασφαλή μεταφορά

3.106 επισκέψεις στο άρθρο

Η Alubox ειδικεύεται στην παραγωγή κουτιών, θηκών και κιβωτίων από αλουμίνιο. Τα κουτιά αλουμινίου Alubox διασφαλίζουν ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση, για πολύτιμα είδη, εύθραυστα αντικείμενα και ευαίσθητο εξοπλισμό.

Η Εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ιδρύθηκε το 1978 και έχει διανύσει μια πολυετή, επιτυχημένη πορεία μέσα στο χώρο. Κατέχει δε ηγετική θέση στον κλάδο εμπορίας αλουμινίου, σιδήρου και εξαρτημάτων. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες βιομηχανικές εταιρίες της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Η ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. παρουσιάζει:
Τα Alubox είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο EN AW-5754 (A1Mg3). Το υλικό αυτό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και προσφέρει άψογη προστασία κατά της διάβρωσης από θαλασσινό νερό και βιομηχανικά μολυσμένες ατμόσφαιρες.

Στην ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.  έχουν αφιερώσει χρόνια στην εξέλιξη του σχεδιασμού και κατασκευής των κουτιών. Έτσι ώστε σε κάθε περίπτωση, είτε είναι στάνταρ η κατά παραγγελία, θα έχει την ίδια άριστη ποιότητα και αντοχή στον χρόνο!
Για αυτό τα Alubox χρησιμοποιούνται σε όλον τον κόσμο, ανεξαρτήτως από οποιεσδήποτε δυσχερείς συνθήκες και ακραία καιρικά φαινόμενα.
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
Κωνσταντινουπόλεως 23, Τ.Κ.18540
Πειραιάς
210 4116933 -4
Site: www.kiziridis.gr
Email:[email protected]