Η μοντέρνα άποψη του παραδοσιακού!

4.569 επισκέψεις στο άρθρο

H MARMODOM παράγει σταθερά υψηλή ποιότητα στον τομέα της δόμησης παρέχοντας έτοιμα κονιάματα, κόλλες πλακιδίων και υγρά σε γκάμα τουλάχιστον 40 προϊόντων που αυξάνεται συνεχώς.

Η Marmodom, εκμεταλλευόμενη σαν πρώτη ύλη την μαρμαρόσκονη, που προκύπτει από την θραύση μικρότερων λευκών ογκομαρμάρων από τα λατομεία του Ομίλου, παράγει σταθερά υψηλή ποιότητα στον τομέα της δόμησης παρέχοντας έτοιμα κονιάματα, κόλλες πλακιδίων και υγρά σε γκάμα τουλάχιστον 40 προϊόντων που αυξάνεται συνεχώς.

 Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στη δόμηση και με τις σύγχρονες απαιτήσεις στις εφαρμογές θερμομόνωσης των κτιρίων, έχει αναπτύξει το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Biopanoply.
Η εξωτερική μόνωση - θερμοπρόσοψη κτιρίων αποτελεί την καλύτερη λύση τόσο για νέα όσο και για παλιά κτίρια καθώς περιορίζει τη ροή θερμότητας το χειμώνα από το εσωτερικό του κτιρίου προς τον εξωτερικό κρύο αέρα, ενώ το καλοκαίρι από τον θερμό εξωτερικό αέρα προς το δροσερότερο εσωτερικό του κτιρίου. 

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης Biopanoply είναι:
  • Διατηρεί την θερμοκρασία του χώρου για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη διακοπή λειτουργίας της εγκατάστασης θέρμανσης ή ψύξης μην επιτρέποντας να διαφύγει προς τα έξω.
  • Εφαρμόζεται εύκολα σε νέα κτίρια, αλλά και παλιά χαρίζοντας τους καινούργιο πρόσωπο 
  • Μειώνει στο ελάχιστο το σχηματισμό θερμογεφυρών
  • Προστατεύει την τοιχοποιία από τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας, κρατώντας ένα      σταθερό εσωτερικό κλίμα εντός του σπιτιού
  • Αυξάνει την ωφέλιμη επιφάνεια των κτιρίων
  • Βελτιώνει τη στατικότατα των κτιρίων (μονή τοιχοποιία)
  • Κόστος θερμομόνωσης 2-5 % του αρχικού κόστους κατασκευής.
 
Ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Marmodom, η πατητή τσιμεντοκονία  MARMOFINISH  χαρακτηρίζεται από αντοχή σε τριβές και γήρανση, η οποία παράλληλα με την υδατοαπωθητικότητα της, την καθιστά ιδανική για χτιστά μπάνια, έπιπλα και κουζίνες. Είναι ιδανική και για επαγγελματικούς χώρους, λόγω της μεγάλης ταχύτητας εφαρμογής της και τον εύκολο καθαρισμό που προσφέρει η τελική της επιφάνεια.
Η μονολιθική επιφάνεια με τα συναρπαστικά νερά και τις εναλλαγές στις αποχρώσεις που δημιουργεί η πατητή τσιμεντοκονία της Marmodom, δίνει ξεχωριστή αισθητική σε δάπεδα και τοίχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με υψηλές μηχανικές απαιτήσεις. Είναι ιδανική λύση για εύκολες και γρήγορες ανακαινίσεις, ειδικά όπου απαιτείται χαμηλό πάχος εφαρμογής, αλλά και για καινούργια κτίρια με μινιμαλιστικό χαρακτήρα και μοντέρνο ύφος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Μarmodom πατήστε εδώ.