Η νέα αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Split είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα

Διαβάστηκε από 1298 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/12/2019

Η LG Therma V R32 Split είναι η πιο πρόσφατη φιλική προς το περιβάλλον προσθήκη στην εξαιρετική σειρά αντλιών θερμότητας.

 
Βελτιώνοντας την ευκολία των χρηστών, η νέα λύση της εταιρείας έχει απαράμιλλη απόδοση θέρμανσης και ενέργειας
 
Η LG Electronics (LG) παρουσίασε την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά αντλιών θερμότητας Therma V, την LG Therma V R32 Split. Σχεδιασμένη ειδικά για τις νέες ή ανακαινισμένες κατοικίες, η εξαιρετικά αποδοτική Therma V R32 Split είναι μια ευέλικτη λύση που μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική θέρμανση χώρου και παραγωγή ζεστού νερού. Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί το ψυκτικό μέσο R32 με χαμηλό Δυναμικό Παγκόσμιας Θέρμανσης (Global Warming Potential - GWP) και ένα προηγμένο συμπιεστή για να πετύχει πιο δυνατή θέρμανση από μία άλλη αντλία θερμότητας Therma V, καθώς έχει τη δυνατότητα να παράγει νερό έως 65°C. Προσφέρει επίσης έξυπνο έλεγχο για πιο απλή παρακολούθηση και διαχείριση.
 
Η σειρά LG Therma V μονάδων AWHP (Air to Water Heat Pump) διαθέτει μια ποικιλία επιλογών εξοικονόμησης ενέργειας που εκσυγχρονίζειτο σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης σε μία κατοικία. Με την αντικατάσταση ή τη συμπλήρωση ενός παραδοσιακού συστήματος καυστήρα πετρελαίου ή φυσικού αερίου, ένα σύστημα AWHP μπορεί να μειώσει σημαντικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και την κατανάλωση ενέργειας. Αυτό συμβαίνει καθώς η θερμότητα δεν παράγεται με καύση, αλλά απορροφάται από τον αέρα του περιβάλλοντος με την βοήθεια του ψυκτικού κύκλου, εξασφαλίζοντας χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.
 
Επιπλέον, η LG έχει εξελίξει την οικολογικά υπεύθυνη τεχνολογία της, επιλέγοντας το ψυκτικό υγρό R32 για τη νέα αντλία θερμότητας. Με τη χρήση του R32 - της περιβαλλοντικά βιώσιμης εναλλακτικής λύσης για το ψυκτικό R410A - το νέο μοντέλο συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τα αέρια θερμοκηπίου. Το R32 έχει GWP 675, το οποίο είναι 70% χαμηλότερο από του R410A, και απαιτεί 20% λιγότερη φόρτιση με ψυκτικό μέσογια να επιτευχθεί η ίδια απόδοση. Με το οικολογικό ψυκτικό υγρό, η Therma V R32 Split είναι μια πιο πράσινη και ενεργειακά αποδοτική λύση θέρμανσης. Τα χαρακτηριστικά του R32 επιτρέπουν στην αντλία θερμότητας Therma V R32 Split να επιτύχει εποχιακό συντελεστή απόδοσης στη θέρμανση (SCOP) 4,65 ενώ η ενεργειακή του κλάση είναι A+++.
 
Ο συμπιεστής που αναπτύχθηκε από την LG και οι έξυπνες λειτουργίες καθιστούν την Therma V R32 Split ακόμη πιο ξεχωριστή. Σχεδιασμένημε γνώμονα ότι ο συμπιεστής καταναλώνει το 90% της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας του συστήματος, ο συμπιεστής R1 είναι ο πρώτος υβριδικός συμπιεστής σε ειδικό άξονα και συνδυάζει στοιχεία τόσο συμπιεστών τύπου scroll όσο και τύπου rotary για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της LG εξαλείφει το φαινόμενο κλίσης όταν περιστρέφεται ο συμπιεστής, ελαχιστοποιώντας την απώλεια ενέργειας και αυξάνοντας τη συνολική αξιοπιστία. ¶λλο ένα πλεονέκτημα του εντυπωσιακού συμπιεστή είναι το μεγαλύτερο λειτουργικό εύρος από 10 έως 135Hz. Σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία, ο νέος συμπιεστής κάνει την Therma V R32 Split πιο ήσυχη και ανθεκτική, ενώ βελτιώνει την απόδοση θέρμανσης, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη λειτουργία σε χαμηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος έως των -25 βαθμών Κελσίου.
 
Η LG Therma V R32 Split διαθέτει μια σειρά από αναβαθμίσεις που διευκολύνουν τη διαχείριση από τον χρήστη. Η μεγαλύτερη διευκόλυνση είναι το Smart Thin Q, μια εφαρμογή για smartphones που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να ελέγχουν το προϊόν εξ αποστάσεως. Παρέχοντας από οπουδήποτε πρόσβαση στην πλειοψηφία των επιλογών του συστήματος, η εφαρμογή καθιστά δυνατή την επιλογή ή την αλλαγή λειτουργίας, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας. Επιτρέπει ακόμη στους χρήστες να θερμαίνουν από πριν ένα δωμάτιο, ώστε να μπορούν να επιστρέψουν σε ένα ζεστό, άνετο περιβάλλον μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά.
 
Η νέα αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Split είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.
 
Επισκεφτείτε την LG στα:
 
   www.lg.com/gr
   LG Magazine
   www.facebook.com/lghellas
   www.LinkedIn.com/lghellas
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »