Η νέα οθόνη LED φέρνει την τάξη στις αίθουσες συναντήσεων

Διαβάστηκε από 1117 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/11/2019

Υψηλής ποιότητας ήχο και οθόνη, δυνατότητα τηλεδιάσκεψης.

 
Η LG Electronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions παρουσιάζουν τη νέα οθόνη LG 130” All-in-one LED (LAAF) η οποία κάνει τις τηλεδιασκέψεις και τις παρουσιάσεις πιο εύκολες, λύνοντας το πρόβλημα των συσκευών διάσκεψης με πολλές καλωδιώσεις και ανάγκη ειδικού τεχνικού για την εγκατάσταση και τη χρήση. Η οθόνη LAAF διαθέτει κομψή εμφάνιση, είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία συναντήσεων.
 
Εμφάνιση με στυλ
Η οθόνη LAAF μαγεύει με το σχεδιασμό της και ταιριάζει με κάθε διακόσμηση, χάρη στις πολλαπλές επιλογές τοποθέτησης. Η εντυπωσιακή εικόνα HDR10 δεν επισκιάζεται από το πλαίσιο, επιτρέποντας στους θεατές να εστιάζουν αποκλειστικά σε ό,τι εμφανίζεται, είτε πρόκειται για μία παρουσίαση PowerPoint είτε για μια τηλεδιάσκεψη.
 
Ήχος υψηλού επιπέδου
Η εμπειρία των συσκέψεων με την LAAF ξεχωρίζει. Η ποιότητα της εικόνας έχει αναβαθμιστεί με έντονα χρώματα, και χάρη στην ευρεία οπτική της γωνία, είναι ορατή από όλους τους θεατές στον χώρο. Η οθόνη δεν χρειάζεται επιπλέον ηχεία για δυναμικό ήχο καθώς το ενσωματωμένο ηχητικό σύστημα της οθόνης χρησιμοποιεί ολόκληρη την οθόνη για παραγωγή ήχου έως και 162W, με ικανότητα 4,5W σε 36 ξεχωριστά σημεία. Ο περιβάλλων ήχος και η ευρυγώνια προβολή σημαίνουν ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να επεξεργαστούν το υλικό, ακόμη και σε μεγάλα δωμάτια με πολύ κόσμο.
 
Ενισχυμένη συνδεσιμότητα
Η οθόνη LAAF διαθέτει πολλές λειτουργίες που διευκολύνουν την απρόσκοπτη συνεργασία από απόσταση. Οι οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τηλεδιάσκεψη, κοινή χρήση οθόνης ή παρουσιάσεις, και να φιλοξενήσουν πολλές ροές δεδομένων ταυτόχρονα. Φυσικά, αυτές οι λειτουργίες εξαρτώνται από την εγκατάσταση και τον συνεργάτη για την πλατφόρμα ή τη σύσκεψη, γιΆ αυτό και η LG σχεδίασε την LAAF να είναι συμβατή με τα περισσότερα συστήματα ήχου. Αξίζει δε να σημειωθεί πως έχει πιστοποιηθεί με Creston Connected για τη συμβατότητά της.
 
Χρηστικότητα και εύκολη συντήρηση
Η ευκολία στη χρήση είναι σημαντική για την οθόνη μιας αίθουσας συνεδριάσεων, καθώς δεν έχει σημασία πόσο καλές είναι οι λειτουργίες της αν οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς να καλέσουν κάποιον από το τμήμα πληροφορικής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η LG ανέπτυξε ένα εύκολο στη χρήση περιβάλλον χρήστη, ειδικά ως προς το μενού. Η εναλλαγή των πηγών, το δύσκολο κομμάτι πολλών συναντήσεων με παράλληλη παρακολούθηση, γίνεται πλέον εύκολα, ενώ η οθόνη έχει ρυθμιστεί να ενεργοποιείται αυτόματα όταν λαμβάνει σήμα βίντεο. Ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί εύκολα την οθόνη LAAF με δυνατότητα προσπέλασης για εγκατάσταση και συντήρηση. Το LG SuperSign CMS και το Signage 365Care διευκολύνουν τους πελάτες που είναι απασχολημένοι να διατηρούν τις οθόνες τους σε λειτουργία στη μέγιστη δυνατότητα.
 
Η νέα οθόνη LG 130” LED All-in-One φέρνει νέα δεδομένα στις αίθουσες συνεδριάσεων. Η υψηλής ποιότητας εικόνα και ο ήχος στην οθόνη είναι αξιόπιστα και ανθεκτικά. Η εύκολη επιφάνεια εργασίας επιτρέπει σε αυτούς που εργάζονται μαζί να επικεντρωθούν στην εργασία, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Μία λύση για αίθουσες συνεδριάσεων όπως η LAAF, που ξεπερνά όλα τα εμπόδια, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »