Η νέα σειρά LG OLED Wallpaper Hotel TVs επαναπροσδιορίζει τις πολυτελείς σουίτες

Διαβάστηκε από 1227 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2019

Η νέα Wallpaper TV προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία σε μία οθόνη τόσο λεπτή που μπορεί να τοποθετηθεί με μαγνήτες.

 
Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG OLED Wallpaper Hotel TVs WU960H που συνδυάζει το Dolby Vision HDR10 και Dolby Atmos με την εκπληκτική αντίθεση της προηγμένης και διεθνώς αναγνωρισμένης τεχνολογίας LG OLED για να δημιουργήσει μια κινηματογραφική εμπειρία. Το σύστημα magic remote προσφέρει φωνητικές εντολές και προστασία της ιδιωτικής ζωής. Οι ξενοδόχοι θα εντυπωσιαστούν από τη βελτιωμένη λειτουργικότητα της πλατφόρμας webOS 4.0 και Pro:Centric, και θα προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξατομικευμένη εμπειρία φιλοξενίας, προσθέτοντας ένα έργο τέχνης στις σουίτες του ξενοδοχείου τους.
 
Η LG OLED Wallpaper Hotel TV WU960H είναι σχεδιασμένη για πολυτελείς σουίτες, καθώς ο κομψός σχεδιασμός της οθόνης ενισχύει κάθε στυλ διακόσμησης. Η οθόνη είναι τελείως επίπεδη και τόσο λεπτή που μπορεί να τοποθετηθεί σε μαγνήτες στο διαθέσιμο μαγνητικό πλαίσιο. Στον σχεδιασμό προσδίδει επιπλέον, το επίπεδο καλώδιο που συνδέει το soundbar, το οποίο είναι εύκολο να κρυφτεί, κάνοντας την οθόνη να φαίνεται ότι αιωρείται. Επιπροσθέτως, η λεπτή και κομψή ηχομπάρα περιλαμβάνει τα χειριστήρια της τηλεόρασης, μαζί με τα προηγμένα ηχεία.
 
Ακόμη, με τη νέα λειτουργία OLED Gallery, ο ξενοδόχος μπορεί να επιλέξει ένα συγκεκριμένο στυλ εικόνων για την προβολή ή τη μεταφόρτωση δικών του βίντεο ή εικόνων, ενώ, με πάχος οθόνης μικρότερο από 4mm, η LG WU960H μπορεί πραγματικά να κάνει οποιαδήποτε επιφάνεια να μοιάζει με τοίχο γκαλερί, καθώς το εκπληκτικό περιεχόμενο δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα και αλλάζει στη διάθεση του επισκέπτη.
 
Οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία προβολής από τον συνδυασμό της τεχνολογίας OLED με τα Dolby Vision και Dolby Atmos. Με το Dolby Vision HDR10 οι εικόνες είναι πιο καθαρές και τα χρώματα πιο ζωντανά, ενώ το Dolby Atmos χρησιμοποιεί το soundbar για να προσφέρει δυναμική εμπειρία surround ήχου, ακόμα και σε περιορισμένο χώρο - κάτι που δε συναντά κανείς συχνά σε δωμάτια ξενοδοχείου.
 
Μία άλλη αξιοσημείωτη αλλαγή για τους ξενοδόχους είναι η πρόσθετη λειτουργία της πλατφόρμας webOS 4.0 και του Pro:Centric Hotel Content Management. Το βελτιωμένο εσωτερικό ολοκληρωμένο (chipset) επιτρέπει την πιο γρήγορη εκτέλεση των εφαρμογών στο παρασκήνιο και την γρήγορη εναλλαγή των καναλιών. H λύση Pro:Centric Direct 2.0 επιτρέπει διαφορετικούς συνδυασμούς ομαδοποίησης για ξενοδοχεία, δωμάτια ή επιλεγμένα δωμάτια. Μπορεί επίσης να ομαδοποιεί κανάλια, προσφέροντας επιλεκτικά ορισμένα κανάλια σε ειδικά δωμάτια ή ομαδοποίηση καναλιών για συγκεκριμένες ανάγκες επισκεπτών. η οποία επιτρέπει την προσαρμογή ανά δωμάτιο σε οποιαδήποτε εγκατάσταση καλωδίωσης
 
Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για το «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον»

Ξεκίνησαν τα αιτήματα στον ΔΕΔΔΗΕ για net metering

Εναέριες θερμογραφήσεις φωτοβολταϊκών!

Αντλίες και πιεστικά Grundfos, για πάντα κοντά σας!

Φωτισμός Πισίνας από την Mechanical Solutions

Διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ στα Corporate Superbrands 2018-2019

Η LG φέρνει την τεχνογνωσία της για τα ηλιακά πάνελ στο ευρωπαϊκό κοινό

Η εταιρία DAUWIN - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ

Ρουμελιώτης: Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στα ενεργειακά κτίρια

H άνεση στον χώρο σας!

140 εκατ. ευρώ για την πρόληψη πυρκαγιών

Ξυλόμαλλο: Η φύση συναντάει την ηχομόνωση

Θέρμανση & ψύξη με υπογραφή από την Olefini

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας

Διεθνής Διάκριση για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ν. Σερρών

NANODOMI: Παραδόσεις Φ/Β Πάρκων συνολικής ισχύος 2,9MWp

AQUA PROJECT: Λύσεις για τη διαχείριση της κατανάλωσης των υδάτων

20 χρόνια εμπειρίας περιβαλλοντικού σχεδιασμού και κατασκευής

Τρεις κινήσεις για την ενίσχυση των ΑΠΕ από το ΥΠΕΝ

περισσότερα »