Η νέα σειρά LG OLED Wallpaper Hotel TVs επαναπροσδιορίζει τις πολυτελείς σουίτες

Διαβάστηκε από 1131 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2019

Η νέα Wallpaper TV προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία σε μία οθόνη τόσο λεπτή που μπορεί να τοποθετηθεί με μαγνήτες.

 
Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG OLED Wallpaper Hotel TVs WU960H που συνδυάζει το Dolby Vision HDR10 και Dolby Atmos με την εκπληκτική αντίθεση της προηγμένης και διεθνώς αναγνωρισμένης τεχνολογίας LG OLED για να δημιουργήσει μια κινηματογραφική εμπειρία. Το σύστημα magic remote προσφέρει φωνητικές εντολές και προστασία της ιδιωτικής ζωής. Οι ξενοδόχοι θα εντυπωσιαστούν από τη βελτιωμένη λειτουργικότητα της πλατφόρμας webOS 4.0 και Pro:Centric, και θα προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξατομικευμένη εμπειρία φιλοξενίας, προσθέτοντας ένα έργο τέχνης στις σουίτες του ξενοδοχείου τους.
 
Η LG OLED Wallpaper Hotel TV WU960H είναι σχεδιασμένη για πολυτελείς σουίτες, καθώς ο κομψός σχεδιασμός της οθόνης ενισχύει κάθε στυλ διακόσμησης. Η οθόνη είναι τελείως επίπεδη και τόσο λεπτή που μπορεί να τοποθετηθεί σε μαγνήτες στο διαθέσιμο μαγνητικό πλαίσιο. Στον σχεδιασμό προσδίδει επιπλέον, το επίπεδο καλώδιο που συνδέει το soundbar, το οποίο είναι εύκολο να κρυφτεί, κάνοντας την οθόνη να φαίνεται ότι αιωρείται. Επιπροσθέτως, η λεπτή και κομψή ηχομπάρα περιλαμβάνει τα χειριστήρια της τηλεόρασης, μαζί με τα προηγμένα ηχεία.
 
Ακόμη, με τη νέα λειτουργία OLED Gallery, ο ξενοδόχος μπορεί να επιλέξει ένα συγκεκριμένο στυλ εικόνων για την προβολή ή τη μεταφόρτωση δικών του βίντεο ή εικόνων, ενώ, με πάχος οθόνης μικρότερο από 4mm, η LG WU960H μπορεί πραγματικά να κάνει οποιαδήποτε επιφάνεια να μοιάζει με τοίχο γκαλερί, καθώς το εκπληκτικό περιεχόμενο δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα και αλλάζει στη διάθεση του επισκέπτη.
 
Οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία προβολής από τον συνδυασμό της τεχνολογίας OLED με τα Dolby Vision και Dolby Atmos. Με το Dolby Vision HDR10 οι εικόνες είναι πιο καθαρές και τα χρώματα πιο ζωντανά, ενώ το Dolby Atmos χρησιμοποιεί το soundbar για να προσφέρει δυναμική εμπειρία surround ήχου, ακόμα και σε περιορισμένο χώρο - κάτι που δε συναντά κανείς συχνά σε δωμάτια ξενοδοχείου.
 
Μία άλλη αξιοσημείωτη αλλαγή για τους ξενοδόχους είναι η πρόσθετη λειτουργία της πλατφόρμας webOS 4.0 και του Pro:Centric Hotel Content Management. Το βελτιωμένο εσωτερικό ολοκληρωμένο (chipset) επιτρέπει την πιο γρήγορη εκτέλεση των εφαρμογών στο παρασκήνιο και την γρήγορη εναλλαγή των καναλιών. H λύση Pro:Centric Direct 2.0 επιτρέπει διαφορετικούς συνδυασμούς ομαδοποίησης για ξενοδοχεία, δωμάτια ή επιλεγμένα δωμάτια. Μπορεί επίσης να ομαδοποιεί κανάλια, προσφέροντας επιλεκτικά ορισμένα κανάλια σε ειδικά δωμάτια ή ομαδοποίηση καναλιών για συγκεκριμένες ανάγκες επισκεπτών. η οποία επιτρέπει την προσαρμογή ανά δωμάτιο σε οποιαδήποτε εγκατάσταση καλωδίωσης
 
Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εγκαίνια «Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης»

Μετασκευές στο τομέα της βιοενέργειας σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις

14o Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»

Χρωματίστε με τα οικολογικά χρώματα της VECHRO

Η Economy Green Energy Ζεσταίνει τα όνειρά σας!

Η χώρα πρέπει να εναρμονιστεί με την ευρωπαϊκή κανονικότητα στη διαχείριση αποβλήτων

Η fischer αυξάνει τον κύκλο εργασιών της

Ολοκληρωμένες λύσεις για τα ενεργειακά σας έργα

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

Η εταιρεία PappasClima παρευρέθηκε στην ημερίδα για τον Ξενοδοχειακό Κλιματισμό

Ξύπνησαν οι αρκούδες από το χειμέριο λήθαργο

Μην χάσετε το ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ που κυκλοφορεί!

Οικονομικές προτάσεις θέρμανσης και κλιματισμού

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ από την KLIMATHERM για τον Μάρτιο!

Η LG συμμετείχε στην 8η ημερίδα ΕΣΩ με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής

Αξιολόγηση των βέλτιστων πρακτικών εξοικονόμησης ενέργειας

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

H άνεση στον χώρο σας!

Αναστολή 1 χρόνο σε έκδοση οικοδομικών αδειών στην Ακρόπολη

20% αυξημένη η επισκεψιμότητα στις Infacoma & Aquatherm Athens 2019

περισσότερα »