Η ολοκληρωμένη έκθεση τεχνολογίας & Έξυπνων συστημάτων

2.004 επισκέψεις στο άρθρο

Η έκθεση INDELEX δίνει και πάλι δυναμικά το παρόν για 9η φορά από 11 έως 13 Μαΐου 2019 στο Κέντρο «ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ»-Ελληνικό.

Η INDELEX διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2002 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 8 επιτυχημένες διοργανώσεις, με χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αντικείμενο της INDELEX είναι η εγκατάσταση και ολοκλήρωση ηλεκτρονικών συστημάτων στους τομείς: ICT, AUDIOVISUAL, SECURITY, TV SIGNALS

Η INDELEX παρακολουθώντας τις τεχνολογικές τάσεις και εξελίξεις, πλαισιώνεται από τη νέα εκθεσιακή ενότητα SMART HOME Expo, η οποία εστιάζει στον οικιακό και κτιριακό αυτοματισμό, και στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των «έξυπνων» τεχνολογιών.

Η INDELEX μαζί με την SMART HOME Expo, μια premiumhi-tech διοργάνωση, θα αποτελέσει την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας και «έξυπνων» συστημάτων, προσφέροντας στις εταιρίες που θα συμμετέχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να δημιουργήσουν ή να διευρύνουν το δίκτυο πωλήσεων τους σε ένα στοχευμένοtargetgroup.

Παράλληλα με την INDELEX-SMART HOME Expo θα λάβει χώρα το εξειδικευμένο event DIGITAL CONSTRUCTION, με αντικείμενο τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον κατασκευαστικό κλάδο.
 
Πληροφορίες:www.indelex-smarthomexpo.eu