Κατασκευάζουν κάθε είδους φωτοβολταϊκή εγκατάσταση!

Διαβάστηκε από 2420 αναγνώστες -

Η AXA Solar Energy, πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο των φωτοβολταϊκών, πιστοποιημένη με τρία ISO, δραστηριοποιείται από το 2004 με αντικείμενο τις φωτοβολταϊκές εφαρμογές.

 
Η AXA Solar Energy έχοντας κατασκευάσει πάνω από 3.500 έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό και κάνοντας πάνω από 1.200 συντηρήσεις το χρόνο, κατέχει πλέον μια περίοπτη θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπης.
Με τα εξειδικευμένα ιδιόκτητα συνεργεία μας, μπορούμε να κρατάμε το κάθε έργο, από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο, σε άριστη κατάσταση  κάνοντάς το να αποδίδει τα μέγιστα στον ιδιοκτήτη του.
Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές υλικών στον κόσμο μπορούμε από το εμπορικό μας τμήμα να προσφέρουμε ασυναγώνιστες  τιμές υλικών και να κάνουμε συμφέρουσα την οποιαδήποτε επισκευή απαιτεί το έργο σας.

Η AXA Solar Energy εκπλήσσει τους πελάτες της με μοναδικές προσφορές. Εξασφαλίζει για εσάς ολοκληρωμένα συστήματα Net Metering, με Ευρωπαϊκά υλικά στην απίστευτη τιμή των 6.250ευρώ για 5kw και 12.400ευρώ για 10kw. Περιλαμβάνονται: πανέλα Luxor, inverter ABB, βάσεις, καλώδια, βύσματα, πίνακες, η εγκατάσταση και ο ΦΠΑ 24%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AXA Solar Energy πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ