Η σωστή διαχείριση της ενέργειας

2.128 επισκέψεις στο άρθρο

H ΕCOCOSMOS είναι εδώ για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε σωστά την ενέργεια του κτιρίου σας και να επωφεληθείτε! 

H ΕCOCOSMOS είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ελλάδος της KREISEL, παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Biotynk polisilikonowy. Με αυτοκαθαριζόμενο σιλικονούχο επίχρισμα, το BIOTYNK επιδεικνύει τετραπλάσια αντοχή σε κρούσεις, ενώ περιέχει βιοκτόνες ουσίες για μέγιστη αντίσταση σε άλγη και μύκητες.

Η θερμομόνωση σ ένα κτίριο παρέχει ένα «προστατευτικό περίβλημα»  το οποίο μειώνει τη μετάδοση θερμότητας από και προς το εσωτερικό του. Το χειμώνα μειώνει το ρυθμό με τον οποίο η θερμότητα χάνεται από το κτίριο και το καλοκαίρι μειώνεται ο ρυθμός με τον οποίο η θερμότητα εισάγεται σε αυτό. Όπως γίνεται αντιληπτό η μόνωση αποτελεί τον σπουδαιότερο παράγονταμείωσης των δαπανών θέρμανσης - ψύξης σε μία κατοικία.

Η ολοκληρωμένη εξωτερική θερμομόνωση είναι επένδυση ζωής για τα κτίρια και εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας πρέπει να προσφέρει την ανθεκτικότητα και αξιοπιστία που αξίζει το κτίριο για όσες δεκαετίες αυτό βρίσκεται σε λειτουργία.
Οικονομικότερη και πιο άνεση διαβίωση Χειμώνα / Καλοκαίρι.

Ενημερωθείτε και δραστηριοποιηθείτε για να μειώσετε το ενεργειακό κόστος του νοικοκυριού σας & να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας.  Αξίζει το κόπο.

Επωφεληθείτε τώρα για το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ` οίκο” του ΥΠΕΚΑ αναβαθμίζοντας το διαμέρισμά σας με επιδότηση εργασιών έως και 70%.!!
 
Στόχος της Θερμομόνωσης ενός κτιρίου είναι:
  • Η εξοικονόμηση ενέργειας
  • Η δημιουργία θερμοκρασίας που εξασφαλίζει θερμική άνεση & σταθερό εσωτερικό περιβάλλον
  • Η αποφυγή μεγάλων θερμικών συστολών & διαστολών των δομικών στοιχείων
  • Η αποφυγή συμπύκνωσης υδρατμών μέσα στο δομικό στοιχείο
 
H ΕCOCOSMOS είναι εδώ για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε σωστά την ενέργεια του κτιρίου σας και να επωφεληθείτε! 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ECOCOSMOS πατήστε εδώ.