Ηλιακά Συστήματα υψηλής απόδοσης

5.583 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία SUNLIFE HELLAS κατασκευάζει, εμπορεύεται και εξάγει ηλιακούς θερμοσίφωνες, ηλιακούς συλλέκτες, μπόιλερ λεβητοστασίου και συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας.

Η εταιρεία SUNLIFE HELLAS, είναι μια σύγχρονη μονάδα κατασκευής ηλιακών θερμικών συστημάτων.

Από την ίδρυση της εταιρείας, η κύρια ενασχόληση ήταν η κατασκευή ηλιακών θερμοσιφώνων και ηλιακών συλλεκτών με βασικό χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα και απόδοση των συστημάτων.

Από το 2000 η εταιρεία SUNLIFE εξελίχθηκε σε μία από τις πιο εξωστρεφείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα καθώς πραγματοποιεί πάνω από το 90% του κύκλου εργασιών της σε εξαγωγές σε όλο τον κόσμο.

Για την επίτευξη των παραπάνω, είναι απαραίτητος ο συνεχής εκσυγχρονισμός της παραγωγικής διαδικασίας, με την χρήση μηχανημάτων υψηλής ακρίβειας και παραγωγικότητας, η συνεχής εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού και η αδιάκοπη εξέλιξη των προϊόντων. Η εταιρεία SUNLIFE αποτελεί μια από τις λίγες εταιρείες στον κόσμο που όλη η γκάμα των προϊόντων είναι δοκιμασμένη και πιστοποιημένη στα εγκυρότερα εργαστήρια και φορείς της Ευρώπης και Αμερικής.

Όλα τα προϊόντα της SUNLIFE HELLAS, είναι υψηλής τεχνολογίας και άριστης κατασκευής. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές.

Η εταιρεία SUNLIFE HELLAS είναι μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής ηλιακών συστημάτων : ηλιακών θερμοσίφωνων, ηλιακών συλλεκτών, μπόιλερ λεβητοστασίου και συστημάτων βεβιασμένης κυκλοφορίας.

Όλα τα προϊόντα της SUNLIFE είναι πλήρως πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης ποιότητας για το λειτουργικό σχεδιασμό και την άριστη απόδοσή τους :

Ηλιακά συστήματα SUNLIFE.

  • Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
  • Ηλιακοί συλλέκτες
  • Μπόιλερ Λεβητοστασίου
  • Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας

extra info...
-  Η SUNLIFE διαθέτει και eshop για γρήγορες και εύκολες αγορές.

-   Η SUNLIFE προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε: Υδραυλικούς, μηχανολόγους και καταστήματα υδραυλικών!!!