ΚΑΥΚΑΣ: Δωρεά στο Δημοτικό σχολείο Οινόης

2.066 επισκέψεις στο άρθρο

Συνεχίζεται το κοινωνικό έργο ενίσχυσης τοπικών κοινωνιών από την «Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.» Δωρεά εξοπλισμού στο Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο Σ.Σ. Οινόης.

Η εταιρεία «ΚΑΥΚΑΣ» συνεχίζει το κοινωνικό έργο ενίσχυσης των περιοχών και τοπικών κοινοτήτων του δικτύου της. Στην πιο πρόσφατη δράση στήριξης, η «ΚΑΥΚΑΣ» προχώρησε σε δωρεά τριών σταθερών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου και των απαραίτητωνπαρελκόμενων ειδών υπολογιστή για το τμήμα πληροφορικής του 2θέσιου Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Σ.Σ. Οινόης.

Χορηγήθηκαν επίσης 18 σχολικά έδρανα και 36 καθίσματακαθώς και λαμπτήρες LED για την αντικατάσταση όλων των συμβατικώνλαμπτήρων. Τέλος, ο διευθυντήςκαι οι εργαζόμενοι του καταστήματος στα Οινόφυτααλλά και άνθρωποι από  τα κεντρικά γραφεία της ΚΑΥΚΑΣ προσέφεραν εθελοντική εργασία για την αντικατάσταση των θρανίων και καθισμάτων, την σύνδεση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και την τοποθέτηση λαμπτήρων LEDσε όλες τις αίθουσες του σχολείου.

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και δραστηριότητα στην εγχώρια αγορά, η «ΚΑΥΚΑΣ» είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στο χώρο του φωτισμού, των ενεργειακών λύσεων και του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Μέσα από το δίκτυο των 58 καταστημάτων της, η ΚΑΥΚΑΣ προσφέρει στους πελάτεςτης μια μεγάλη γκάμα B2Bκαι B2Cπροϊόντων και υπηρεσιών.

Ο εθελοντισμός αποτελεί βασικό συστατικό της εταιρικής κουλτούρας της «ΚΑΥΚΑΣ». Με την δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο Σ.Σ. Οινόης,η οποία ακολουθεί την πρόσφατη προσφορά αγάπης για τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, αποδεικνύεται στην πράξη η δέσμευση της ΚΑΥΚΑΣγια στήριξη των τοπικών κοινωνιών, όπου δραστηριοποιείται.