KOSTALSolarElectric Έξυπνη παραγωγή και εκμετάλλευση ενέργειας

Όμιλος KOSTAL - Η διαδρομή προς την επιτυχία και πάνω από 100 χρόνια ιστορίας

Plenticore Plus O υβριδικός Φ/Β αντιστροφέας που ταιριάζει παντού

Αντιστροφείς PIKO Μείωση κόστους χάρη στην έξυπνη τροφοδοσία ενέργειας

PIKO MP plus Ο ευέλικτος μονοφασικός αντιστροφέας

KOSTAL Solar Electric. Έξυπνη παραγωγή και εκμετάλλευση ενέργειας

9.214 επισκέψεις στο άρθρο

Η KOSTAL Solar Electric, η οποία ιδρύθηκε το 2006, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτής καινοτόμων αντιστροφέων στοιχειοσειράς και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις κατοικιών και μικρών επιχειρήσεων.

Η  KOSTAL SOLAR ELECTRIC, η οποία ιδρύθηκε το 2006, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτής καινοτόμων αντιστροφέων στοιχειοσειράς και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις κατοικιών και μικρών επιχειρήσεων.

Όμιλος KOSTAL - Η διαδρομή προς την επιτυχία και πάνω από 100 χρόνια ιστορίας

Όμιλος KOSTAL - Η διαδρομή προς την επιτυχία και πάνω από 100 χρόνια ιστορίας

Kοινοποίησε το »


Ως ολοκληρωμένος προμηθευτής προϊόντων για έξυπνη παραγωγή και εκμετάλλευση ενέργειας, η KOSTAL αναπτύσσει στενές σχέσεις συνεργασίας με διάφορες εταιρείες (π.χ. από τον τομέα της τεχνολογίας Smart Home), αλλά και με τους πελάτες της, για μια οικολογική και καθαρή ενέργεια από τον ήλιο.

Τα πρωτοποριακά προϊόντα της για την ενέργεια του μέλλοντος σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Γερμανία, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ενώ η άνω των 100 ετών πείρα του ομίλου ως προμηθευτή προϊόντων για την αυτοκινητοβιομηχανία, παρέχει υψηλά οφέλη.

Plenticore Plus O υβριδικός Φ/Β αντιστροφέας που ταιριάζει παντού

Plenticore Plus O υβριδικός Φ/Β αντιστροφέας που ταιριάζει παντού


Εφαρμόζοντας ενεργά τη φιλοσοφία "Smart connections", η  KOSTAL, σας προσφέρει αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία. Τα δωρεάν σεμινάρια για τα προϊόντα της σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Γαλλία και Τουρκία, διευρύνουν τις εξειδικευμένες γνώσεις των κατά τόπους τεχνικών για την εγκατάσταση και χρήση των προϊόντων της.

Αντιστροφείς PIKO Μείωση κόστους χάρη στην έξυπνη τροφοδοσία ενέργειας

Αντιστροφείς PIKO Μείωση κόστους χάρη στην έξυπνη τροφοδοσία ενέργειας


Όμιλος  KOSTAL  - Η διαδρομή προς την επιτυχία και πάνω από 100 χρόνια ιστορίας

PIKO MP plus Ο ευέλικτος μονοφασικός αντιστροφέας

PIKO MP plus Ο ευέλικτος μονοφασικός αντιστροφέας

Η διατήρηση μιας οικογενειακής επιχείρησης εδώ και πολλές γενιές, σημαίνει γνώση προέλευσης, δυνατοτήτων, στόχων, αλλά και ποιότητας συνεργασίας. 
Το γεγονός ότι μία οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσεται συνεχώς για περισσότερα από 100 χρόνια, έχει ιδιαίτερη σημασία για την KOSTAL: Η πορεία της KOSTAL και των συνεργατών της βασίζεται στις κοινές αξίες τους, τους δυνατούς δεσμούς, την εμπιστοσύνη, καθώς και τον προσανατολισμό όλων των δραστηριοτήτων σε μία μακροπρόθεσμη, βιώσιμη προοπτική.

Οι δραστηριότητες στον Όμιλο KOSTAL εστιάζουν στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών, ηλεκτρομηχανικών και μηχατρονικών προϊόντων υψηλής ποιότητας για ένα πλήθος εφαρμογών στην αυτοκίνηση και τη βιομηχανία. Χάρη στις καινοτόμες λύσεις, την υψηλή τεχνογνωσία στην ανάπτυξη των προϊόντων και την τεχνολογία, όπως και τη σταθερά κορυφαία ποιότητα, η KOSTAL είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας.

Η  KOSTAL δραστηριοποιείται σε τέσσερις επιχειρηματικούς κλάδους: Automotive Electrical Systems, Industrial Electronics, Connectors και SOMA Test Technology, με συνολικό κύκλο εργασιών 2,5 δις ¤. Από την ίδρυσή του το 1912 από τον Leopold Kostal στο Lüdenscheid, ο Όμιλος KOSTAL αναπτύσσεται σταθερά και σήμερα απασχολεί πάνω από 18.000 συνεργάτες σε 46 σημεία σε 21 διαφορετικές χώρες σε τέσσερις ηπείρους. Η KOSTAL διαμορφώνει με όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους της το μέλλον ήδη από σήμερα, για να παραμένει μακροπρόθεσμα μία ασφαλής και σταθερή επιχείρηση στην οποία μπορείτε να βασίζεστε. Στους συνεργάτες του Ομίλου KOSTAL συγκαταλέγονται καθιερωμένες διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες, καθώς και πολυάριθμες σημαντικές βιομηχανικές επιχειρήσεις.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αντιστροφείς PIKO Μείωση κόστους χάρη στην έξυπνη τροφοδοσία ενέργειας

Οι Φ/Β αντιστροφείς της KOSTAL εντυπωσιάζουν με τα μοναδικά τους πλεονεκτήματα: Ευελιξία, επικοινωνία και πρακτικότητα. Χάρη στον πολύπλευρο εξοπλισμό και τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων από 3 έως 20 kW, η γκάμα αντιστροφέων PIKO προσφέρει την ιδανική λύση σχεδόν για κάθε Φ/Β εγκατάσταση.
Ως μέρος του PIKO Smart optimisation, οι αντιστροφείς PIKO σας προσφέρουν διαχείριση σκίασης για μέγιστη απόδοση ακόμα και σε περίπτωση μερικής σκίασης της Φ/Β εγκατάστασης, επιτρέποντας περισσότερη ευελιξία στον σχεδιασμό της εγκατάστασης.

Plenticore Plus O υβριδικός Φ/Β αντιστροφέας που ταιριάζει παντού
Οι τρεις Φ/Β είσοδοι του αντιστροφέα εγγυώνται πολύπλευρες δυνατότητες τόσο για τη σύνδεση, όσο και για τη διαχείριση σκίασης. Χάρη στις πολυάριθμες ενσωματωμένες λειτουργίες του, ο αντιστροφέας PLENTICORE plus είναι η καρδιά κάθε Φ/Β εγκατάστασης. Αυτός ο αντιστροφέας είναι έτοιμος για όλες τις απαιτήσεις και για κάθε πεδίο εφαρμογής στην κατοικία και αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για αποτελεσματικές εγκαταστάσεις υψηλής απόδοσης. Ο αντιστροφέας PLENTICORE plus είναι κατάλληλος για έξυπνη παραγωγή ενέργειας, για αποθήκευση της παραγόμενης ενέργειας και μεταγενέστερη χρήση της ή για την αντικατάσταση ενός παλιού αντιστροφέα σε μία υπάρχουσα εγκατάσταση. 

PIKO IQ
Απόλυτα ευέλικτος στη μέση κατηγορία ισχύος

Οι ιδιωτικές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις εγγυώνται μια σταθερή τιμή ρεύματος για τους ιδιοκτήτες κατοικιών, η οποία κυμαίνεται στα 0,00 λεπτά/kWh για την ιδιοκατανάλωση της παραγόμενης ενέργειας. Με τον PIKO IQ η KOSTAL προσφέρει τον ιδανικό αντιστροφέα για αυτόν τον τομέα. Διότι αυτός ο τριφασικός αντιστροφέας διατίθεται στις κατηγορίες ισχύος από 4,2 - 10 kW και συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί απόλυτα ευέλικτα, ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις. Ακόμα και οι σκιασμένες επιφάνειες στέγης αποτελούν μόνο ένα βραχύχρονο πρόβλημα για τον PIKO IQ, καθώς η διαχείριση σκίασης με αυτοεκμάθηση προσαρμόζεται γρήγορα στις συνθήκες. Οι δυνατότητες όμως του PIKO IQ είναι πολύ περισσότερες. Γνωρίστε αυτόν τον εντυπωσιακό, ισχυρό αντιστροφέα χαμηλής ισχύος!
 
 Αντιστροφέας PIKO 36 EPC Iδανικός για μεγάλα project

Σε αυτόν τον τομέα, οι αντιστροφείς πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες απαιτήσεις. Για αυτόν τον λόγο, η KOSTAL δημιούργησε έναν αντιστροφέα που προσαρμόζεται ειδικά σε αυτές τις ανάγκες. Ο αντιστροφέας PIKO 36 EPC θέτει νέα πρότυπα στον τομέα των φωτοβολταϊκών έργων. Με κορυφαία ισχύ 36 kVA και μέγιστο βαθμό απόδοσης 98,7%, το νέο μέλος της σειράς αντιστροφέων PIKO προσαρμόζεται στις απαιτήσεις μεγάλων εγκαταστάσεων, διατηρώντας παράλληλα τα σημαντικά πλεονεκτήματα – ευελιξία, επικοινωνία και πρακτικότητα – καθώς και την καταξιωμένη ποιότητα των αντιστροφέων στοιχειοσειράς της KOSTAL.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, ο αντιστροφέας της KOSTAL αποδεικνύεται ιδανικός για μεγάλα έργα. Το πρόγραμμα διαστασιολόγησης KOSTAL (PIKO) Solar Plan βοηθάει στον γρήγορο και αξιόπιστο σχεδιασμό της εγκατάστασής σας με το PIKO 36 EPC. Το ηλεκτρονικό σύστημα ισχύος φροντίζει για τη μέγιστη απόδοση και ταυτόχρονα την υψηλή παραγωγικότητα που χαρακτηρίζει τους αντιστροφείς της KOSTAL. Η νέα, πιστοποιημένη προστασία δικτύου και εγκατάστασης καθιστά περιττή τη χρήση ακριβών διακοπτών χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα PIKO EPC Off-Switch.

 PIKO MP plus Ο ευέλικτος μονοφασικός αντιστροφέας
Σε όποιους πιστεύουν ότι οι μικρές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις δεν αξίζουν τον κόπο, ο αντιστροφέας PIKO MP plus αποδεικνύει το αντίθετο. Διότι αυτός ο Φ/Β αντιστροφέας της KOSTAL, σε κατηγορίες ισχύος από 1,5 - 4.6 kW, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με τρία Φ/Β πλαίσια και συνεπώς είναι ιδανικός για μικρές εγκαταστάσεις κατοικιών.
Ο PIKO MP plus προσφέρει εξαιρετικά σταθερή απόδοση και με το μεγάλο εύρος τάσης εισόδου επιτρέπει πολυάριθμες δυνατότητες συνδεσμολογίας για τα Φ/Β πλαίσια. Χάρη στον εξαιρετικό εξοπλισμό του, μπορεί να εγκατασταθεί ως Φ/Β αντιστροφέας σε μία νέα εγκατάσταση ή, συνδεδεμένος μόνο στην πλευρά AC, ως συσσωρευτής σε μία υπάρχουσα εγκατάσταση. Η επέκταση με το KOSTAL Smart Energy Meter επιτρέπει τη χρήση του ως συσσωρευτή ενέργειας χωρίς πρόσθετο αντιστροφέα.

Τεχνική υποστήριξη  - Το μεγάλο πλεονέκτημα
Η KOSTAL Solar Electric Hellas εγγυάται τη σωστή λειτουργία του αντιστροφέα, χωρίς ελαττώματα. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών του. Αν παρά την άριστη κατασκευή και τους σχολαστικούς ελέγχους της εταιρείας μας παρουσιαστεί  κάποιο πρόβλημα μετά την εγκατάσταση του αντιστροφέα, το τμήμα τεχνικής υποστήριξης θα σας βοηθήσει άμεσα.
 
Η αναφερόμενη συσκευή συνοδεύεται με εγγύηση 5 ετών από τον κατασκευαστή, η οποία ισχύει από την ημερομηνία αγοράς και μέχρι 66 μήνες μετά την παράδοση της συσκευής από την KOSTAL Solar Electric GmbH.
 

Kοινοποίησε το »