Δείτε «από κοντά» όλες τις λύσεις τα καινοτόμα προϊόντα της Fronius και συμμετάσχετε σε ξεναγήσεις σε διάφορες γλώσσες.

Καινοτόμες λύσεις και ξεναγήσεις με ένα απλό «κλικ»

1.731 επισκέψεις στο άρθρο

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2020 η Fronius, ο κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων ηλιακής ενέργειας, διοργανώνει για πρώτη φορά τη δική της εικονική έκθεση, απόλυτα εναρμονισμένη με το σύνθημα «24 ώρες ήλιος».

Εικονική έκθεση Fronius Solar

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2020 η Fronius, ο κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων ηλιακής ενέργειας, διοργανώνει για πρώτη φορά τη δική της εικονική έκθεση, απόλυτα εναρμονισμένη με το σύνθημα «24 ώρες ήλιος». «Θέλουμε να παρουσιάσουμε στους επισκέπτες της έκθεσης τα πιο πρόσφατα προϊόντα μας και να τους ξεναγήσουμε στην πληθώρα των λύσεων που προτείνουμε», αναφέρει ο Martin Hackl, Global Director Solar Energy της Fronius International, συνοψίζοντας την πρωτότυπη ιδέα της έκθεσης.«Όλες οι καινοτομίες μας και το ευρύ φάσμα εφαρμογών στους τομείς αποθήκευσης ενέργειας, ή ηλιακής θέρμανσης και ψύξης προσανατολίζονται στη μέγιστη αυτοτροφοδοσία με ηλιακή ενέργεια. Μεγάλη όμως έμφαση δίνεται και σε πιο σύγχρονες εφαρμογές, όπως στο ηλιακό υδρογόνο και στην ψηφιοποίηση.»

 
 
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται καινοτόμες λύσεις για μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, μικρές επιχειρήσεις αλλά και εμπορικά φωτοβολταϊκά πάρκα, αν και σίγουρα η Fronius θα ξαφνιάσει τους επισκέπτες με διάφορες καινοτομίες. Όπως πάντα, η εταιρεία επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην παροχή συμβουλών και το σέρβις, τόσο για τους πελάτες όσο και τους εγκαταστάτες. Έτσι, ειδικοί της Fronius από όλο τον κόσμο προσκαλούν τους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε ξεναγήσεις σε διάφορες γλώσσες και τους συνοδεύουν στις διάφορες βασικές θεματικές. Ασφαλώς, οι επισκέπτες έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να διερευνήσουν τους επιμέρους τομείς όπως οι ίδιοι επιθυμούν.
 

Λύσεις για 24 ώρες ήλιο 

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν πλέον να διασφαλίσουν τον μέγιστο δυνατό βαθμό αυτοτροφοδοσίας και ανεξαρτησίας μέσω της ηλιακής ενέργειας. Η Fronius προσφέρει μια πληθώρα λύσεων, από έξυπνους μετατροπείς και λύσεις αποθήκευσης μέχρι εφαρμογές παραγωγής ζεστού νερού με το Fronius Ohmpilot. Όμως δεν σταματά εκεί. Κάθε μετατροπέας Fronius σχεδιάζεται με τις κατάλληλες λειτουργίες και διεπαφές, ώστε με το ρεύμα που παράγει κάποιος στο σπίτι του να μπορεί να φορτίζει ακόμη και το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο.
 
Ένα επίτευγμά μας είναι ο νικητής του βραβείου Intersolar AWARD 2020 και κάτοχος πολλών διακρίσεων υβριδικός μετατροπέας Fronius Symo GEN24 Plus στις κατηγορίες ισχύος 6 έως 10 kW. Εντυπωσιάζει, μεταξύ άλλων, με τις ενσωματωμένες βασικές παραλλαγές βοηθητικού ρεύματος και αποτελεί την ιδανική λύση «all-in-one» για ολοκληρωμένη αυτοτροφοδοσία με ηλιακή ενέργεια. Διαθέτει σύνδεση μπαταρίας, σύστημα διαχείρισης ενέργειας, επιτήρηση, καθώς και ανοιχτές διεπαφές για εφαρμογές όπως παραγωγή ζεστού νερού, ηλεκτροκίνηση ή οικιακούς αυτοματισμούς. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Multi Flow Technology ο μετατροπέας Symo GEN24 Plus διακρίθηκε και φέτος κατά την επιθεώρηση οικιακών συσσωρευτών από την καταξιωμένη Ανώτατη Σχολή εφαρμοσμένης τεχνολογίας του Βερολίνου (HTW Berlin) καταγράφοντας απόδοση συστήματος 94% και κατακτώντας με διαφορά την πρώτη θέση.
 

Fronius Digital Experience

Τα ψηφιακά εργαλεία υποστηρίζουν και διευκολύνουν τον χειρισμό των προϊόντων και των λύσεων της Fronius από το στάδιο της πρώτης θέσης σε λειτουργία από τον εγκαταστάτη στο στάδιο της επιτήρησης της εγκατάστασης σε πραγματικό χρόνο, μέχρι την αντιμετώπιση προβλημάτων και το After Sales Service. Οι εγκαταστάτες, οι τεχνικοί σέρβις και οι τελικοί πελάτες επωφελούνται από τις προσφορές της Fronius που πλέον εμφανίζονται εύκολα στο smartphone, στο tablet ή στον σταθερό υπολογιστή τους. Στην ψηφιακή έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις ολοκαίνουριες εφαρμογές Fronius Solar.start και Fronius.SOS αλλά και να εντυπωσιαστούν με τις νέες λειτουργίες για ακόμη πιο βελτιωμένη αυτοτροφοδοσία στο Fronius Solar.web.
 
Οι ειδικοί της Fronius ανυπομονούν να σας παρουσιάσουν τις καινοτομίες και τις προτεινόμενες χρήσεις τους. Για να συμμετάσχετε σε μία από τις ξεναγήσεις στη γλώσσα της αρεσκείας σας, υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στον δικτυακό μας τόπο https://www.fronius.com/en/photovoltaics/infocentre/events/fair-en-virtual-trade-show-2020

Εκεί θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά την ψηφιακή έκθεση της Fronius Solar και το αναλυτικό πρόγραμμα.